7 urodziny forum
Jezus Maria i wszyscy święci... Zróbcie coś i wyłączcie opcję komentarzy pod newsami na stronie bo załamać się można <sciana> Co prawda ja nie musze ich czytać, ale czytać je mogą kibice z całej Polski, a z tej lektury wyniknąć może tylko wstyd i pośmiewisko
Nie wpomnę już o zawodnikach, sponsorach itd. którzy przecież też te głupoty mogą przeczytać...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wiem, wiem... "niedasie"
A czy jakiś sprytny informatyk nie mógłby sprawić aby przy próbie wysłania komentarza wyskakiwał jakiś błąd czy coś
Nie wierzę, że ktoś kto się na tym zna nie jest w stanie tego popsuć 
A czy jakiś sprytny informatyk nie mógłby sprawić aby przy próbie wysłania komentarza wyskakiwał jakiś błąd czy coś
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
hmm.. jak nowa strona, to może udało by sie na cmsie ją zrobić? Ułatwiło by to pracę i dało możliwość prostym osobom, które nie znają sie na tworzeniu stron aktualizacje jej.
Np dodawanie jakiś rzeczy do download, taki szprytny skrypt, który po wpisaniu do terminarza wyniku, sam będzie p[odliczał tabele i ja aktualizował, to dużo czasu zaoszczędzą i wiele, wiele innych ciekawych i przydatnych rozwiązań.
Np dodawanie jakiś rzeczy do download, taki szprytny skrypt, który po wpisaniu do terminarza wyniku, sam będzie p[odliczał tabele i ja aktualizował, to dużo czasu zaoszczędzą i wiele, wiele innych ciekawych i przydatnych rozwiązań.
Wszystkie komentarze zostały wyzerowane. Szkoda,że nie znikła również opcja pisania ich.Teraz wygląda jakby pies z kulawą nogą nie zaglądał do aktualności na stronie głównej,albo nie miał nic do powiedzenia .
W sumie jednak lepiej tak niż z głupotami tam zamieszczanymi.
.......
.......
W sumie jednak lepiej tak niż z głupotami tam zamieszczanymi.
.......
W historii klubu, na stronie głównej, w liście zawodników, którzy reprezentowali Lublin w pierwszym okresie jest "Kosior ???".
Nazywał się chyba Aleksander... startował przede wszystkim w wyścigach samochodowych, próbował też swoich sił na żużlu, ale tylko jeden sezon - tak jak jest na stronie.
Imię można uzupełnić.
Dokładnie można sprawdzić w książce "Z koziołkiem na plastronie", tam powinna być wzmianka o nim.
Nazywał się chyba Aleksander... startował przede wszystkim w wyścigach samochodowych, próbował też swoich sił na żużlu, ale tylko jeden sezon - tak jak jest na stronie.
Imię można uzupełnić.
Dokładnie można sprawdzić w książce "Z koziołkiem na plastronie", tam powinna być wzmianka o nim.
Re: Oficjalna strona naszego klubu...:::...4 urodziny forum
Potrzebujemy osob do prowadzenia strony internetowej. Na poczatek do dodawania newsow.
Niestety z powodu wyjazdu Gawrzyka, a mojej pracy, ktorej musze poswiecac coraz wiecej czasu, nie jestesmy w stanie prowadzic strony.
Prosze się zgłaszać
gg: 9308
lub: mailto:rafalt@net-land.pl
Niestety z powodu wyjazdu Gawrzyka, a mojej pracy, ktorej musze poswiecac coraz wiecej czasu, nie jestesmy w stanie prowadzic strony.
Prosze się zgłaszać
gg: 9308
lub: mailto:rafalt@net-land.pl
Nie to zebym sie czepial, ale przydaloby sie napisac na stronie cene biletow na te zawody.
Znam duzo osob, ktore nie czytaja forum ani innych portali zuzlowych, a informacji na temat lubelskiego zuzla czerpia z tzlublin.com
Gdyby nikt sie nie podjal prowadzenia witryny ewentualnie ja moglbym Wam pomagac, z tym ze dopiero od 1 sierpnia.
Znam duzo osob, ktore nie czytaja forum ani innych portali zuzlowych, a informacji na temat lubelskiego zuzla czerpia z tzlublin.com
Gdyby nikt sie nie podjal prowadzenia witryny ewentualnie ja moglbym Wam pomagac, z tym ze dopiero od 1 sierpnia.
trening czyni mistrza.
Tak jeszcze odnośnie strony i ankiety przeprowadzonej przez meeshe, to na pytanie pierwsze: "O godzinie rozpoczęcia dzisiejszego meczu dowiedziałem się:" zdecydowana większość z tego co pamiętam zaznaczyła odpowiedz: "d) z internetu". Także pokazuje to że strona tzlublin.com jest głównym źródłem informacji jeśli chodzi o sport żużlowy w Lublinie i dobrze by było aby ta strona w miarę sprawnie funkcjonowała.
Nie pamiętam czy tak faktycznie było ale na pewno odpowiedź "z radia" zaznaczyło 0 osóbmikas pisze:zdecydowana większość z tego co pamiętam zaznaczyła odpowiedz: "d) z internetu".
Gawrzyk pisze:wiec do pracy mikas
Gdybym nie miał własnej to pewnie bym sie podjął, niestety to już nie te studenckie lata co kiedys gdy na wszystko starczało czasu
Jednak myślę, ze powinno znaleźć się kilka osób które póki co w jakiekolwiek sprawy lubelskiego żużla sie nie angażują w jakiś szczególny sposób i podejmą się napisania od czasu do czasu jakiegoś newsa. Wszak na forum mamy tylu krzykaczy i osób z receptą na wszystkie zło i wszystkie niedociągnięcia...
Mamy nawet na forum kilku dziennikarzy z różnych portali internetowych czy lubelskich gazet, może przy okazji pisania w miejsca gdzie robią to dotychczas moglyby coś wrzucić na oficjalną stronę tak jak Ty to robiłeś pisząc do Kuriera...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
mikas pisze:Mamy nawet na forum kilku dziennikarzy z różnych portali internetowych czy lubelskich gazet, może przy okazji pisania w miejsca gdzie robią to dotychczas moglyby coś wrzucić na oficjalną stronę tak jak Ty to robiłeś pisząc do Kuriera...
Uwazam ze to jest dobre rozwiazanie, texty i tak powstaja wiec moglby rowniez ladowac na stronke po ewentualnej drobnej korekcie lub modyfikacji. Tym bardziej ze ani portale ani tym bardziej prasa nie traktuje stron klubowych jako konkurencje.
No i wspólnymi siłami znaleźliśmy już jednego nowego redaktora na oficjalną stronę
Brawa dla Kopera i jego dziennik: http://www.speedway.info.pl czekamy na następnych
edit: Sorki Fork sie zgłosił pierwszy, chociaż dopiero od sierpnia ale to już niedługo, także póki co nie jest źle i strona ma szanse dalej działac a przy napływie świeżej krwi może i prężniej sie rozwijać.
Brawa dla Kopera i jego dziennik: http://www.speedway.info.pl czekamy na następnych
edit: Sorki Fork sie zgłosił pierwszy, chociaż dopiero od sierpnia ale to już niedługo, także póki co nie jest źle i strona ma szanse dalej działac a przy napływie świeżej krwi może i prężniej sie rozwijać.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2007, o 23:41 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
zglaszajcie sie na gg, bedziemy przydzielac hasla do systemu newsow.
Jak nic w najbliższych dniach nie wypadnie to i ja się zgłaszam.
Nie koniecznie muszÄ™ to byc przeciez tylko Ja
Bardzo dobrze, ze znalazlo sie nas kilku do pomocy.
trening czyni mistrza.
Jeśli mogę w czymś pomóc, to bardzo chętnie to uczynię.