Sledzio pisze:I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.
to zdecyduj się w końcu w czym tkwi problem
Sledzio pisze:I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.
ravajas pisze:Sledzio pisze:I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.
to zdecyduj się w końcu w czym tkwi problem

rAdEk23 pisze:Problem tkwi w silnikach, Sebastian zatarł jeden z silników od Hampela.
Mówił, że tracił moc na dystansie przez co jego występ był nieudany.
Kod: Zaznacz cały
Generalnie interesuje się motoryzacją. Lubi polskie potrawy. Jego idole to Hans Nielsen i Tony Rickardsson. Podziwia ich za postawę, profesjonalizm i osiągnięcia. Stara się iść do przodu. L[b]ubi jeździć na torze w Rybniku, gdzie zawsze notuje dobre występy.[/b]Hans pisze:Dobry start Sebastiana :
Sebastian Trumiński (1*,3,1,3,0) 8+1
Filip pisze:Jak Piszcz niepojedzie to kto inny ja nie pan Mariusz?![]()
Speedway Fan pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1880&kom=1 Trumiński pożegnał się z Anglią
wojteko pisze:gdyby mial angielska zuzlowa licence zawodnika, to gowno by przylecial na mecz z Grudziadzem w zeszla niedziele, zostajac w UK nikt by go nie zawieszal/wywalal z zespolu a u nas mogli by mu "natrukac" ...................
Shack pisze:sluszna uwaga, nastepnym razem na przygotowanie do sezonu tez niech mu dadza w angli.
Ru$eK pisze:meesha pisze:A dla mnie to ostatnia ostoja normalności w polskim żużlu, że nie można w ciągu jednego sezonu jeździć w 5 klubachI mam nadzieję, że zostanie tak jak jest. W innym wypadku sami wykończymy ten sport...
Tu jest racja, mi raczej chodzi o kontraktowanie zawodników tych którzy jeszcze nie mają klubu w czasie całego sezonu.
wojteko pisze:Speedway Fan pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1880&kom=1 Trumiński pożegnał się z Anglią
gdyby mial angielska zuzlowa licence zawodnika, to gowno by przylecial na mecz z Grudziadzem w zeszla niedziele, zostajac w UK nikt by go nie zawieszal/wywalal z zespolu a u nas mogli by mu "natrukac" ...................
wojteko pisze:Shack pisze:sluszna uwaga, nastepnym razem na przygotowanie do sezonu tez niech mu dadza w angli.
tez dobrea w polsce niech wywiazuja sie z platnosci "punktowki" zgodnie z kontraktem, to samo dotyczy sie Piszcza lecz z mala roznica...... na niego nie ma "haka" bo w tym sezonie nie jezdzi w innych klubach jak rodzimym-Lubelskim
Mówmy szczerze: Gdyby nie pieniądze z kontraktu w Polsce, żaden Polak nie miałby szans na jeżdżenie w jakiś Angliach i tym podobnych wynalazkach.
harry pisze:A ja Ci mówię że by przyleciał. Jednak kary za nieprzylecenie na taki mecz są większe od jego 20 meczów.
harry pisze:A co do Piszcza to też się mylisz i to zasadniczo, ale wybaczam Ci bo też nie masz zielonego pojęcia o tym.