Sebastian Trumiński

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Re: Sebastian Trumiński

#76 Postautor: ravajas » 9 lipca 2007, o 08:57

Sledzio pisze:I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.

to zdecyduj się w końcu w czym tkwi problem
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Sledzio
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: Sledzio » 9 lipca 2007, o 15:15

ravajas pisze:
Sledzio pisze:I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.

to zdecyduj się w końcu w czym tkwi problem

Zapewne w tym i w tym.

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#78 Postautor: rAdEk23 » 9 lipca 2007, o 16:50

Problem tkwi w silnikach, Sebastian zatarł jeden z silników od Hampela.
Mówił, że tracił moc na dystansie przez co jego występ był nieudany.
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#79 Postautor: Boobi » 9 lipca 2007, o 19:08

ehh...cały czas problemy z silnikami itp.itd. mimo sympatii do Seby przynajmniej szansy na wyjeździe już dostac nie powininen
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
smerf_997
Junior

#80 Postautor: smerf_997 » 9 lipca 2007, o 19:13

ale skad oni maja miec kase na silniki jak klub im nie płaci:/sponsorzy wszystkiego nie zrobią a przecież zawodnicy muszą z czegoś żyć
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#81 Postautor: $korzen$ » 9 lipca 2007, o 21:57

rAdEk23 pisze:Problem tkwi w silnikach, Sebastian zatarł jeden z silników od Hampela.
Mówił, że tracił moc na dystansie przez co jego występ był nieudany.

Ludzie, czy wy na prawde nadal wiezycie w te brednie ? Jak sie po III biegach nie potrafi utrzymac kierownicy w reku to tez jest wina silnika ? Zamiast paczki papierosow dziennie i placzow wylewanych w prasie radze troche samokrytyki i przedsezonowego treningu. No i na koniec, jak sie jest miernota to silniki nawet od Adamsa, Crumpa i innych nie pomoga.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#82 Postautor: Hans » 19 lipca 2007, o 23:25

Dobry start Sebastiana :

Sebastian Trumiński (1*,3,1,3,0) 8+1

We środę czeka go start w 1/2 IMP w Rybniku. Oto co wyczytałem na temat Sebka, jeszcze za czasów startów w Opolu.

Kod: Zaznacz cały

Generalnie interesuje się motoryzacją. Lubi polskie potrawy. Jego idole to Hans Nielsen i Tony Rickardsson. Podziwia ich za postawę, profesjonalizm i osiągnięcia. Stara się iść do przodu. L[b]ubi jeździć na torze w Rybniku, gdzie zawsze notuje dobre występy.[/b]

Cały tekst

Dlatego liczymy na dobry wynik i awans :wink:

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#83 Postautor: bartosch » 20 lipca 2007, o 00:18

Hans pisze:Dobry start Sebastiana :
Sebastian Trumiński (1*,3,1,3,0) 8+1

dodam, ze byl to najlepszy wynik druzyny ale niestety nie udalo sie tym razem wygrac z druzyna Redcar. "Bandyci" przegrali na wyjezdzie 49-41 (pierwsza porazka Seb'a na Wyspach). warto nadmienic, ze w druzynie Redcar startowal "zawodnik" Lotosu Gdańsk i były Mistrz Świata Gary Havelock.
carpe diem!

Speedway Fan
Senior

#84 Postautor: Speedway Fan » 9 sierpnia 2007, o 13:15

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1880&kom=1 Trumiński pożegnał się z Anglią :lol:

Mezzi
Szkółkowicz

#85 Postautor: Mezzi » 9 sierpnia 2007, o 13:20

No to się najeździł na Wyspach nie ma co :D Przynajmniej nie musi już jechać Franków za niego...
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!

Filip
Junior

#86 Postautor: Filip » 9 sierpnia 2007, o 13:28

Jak Piszcz niepojedzie to kto inny ja nie pan Mariusz? :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#87 Postautor: Portek » 9 sierpnia 2007, o 13:38

Filip pisze:Jak Piszcz niepojedzie to kto inny ja nie pan Mariusz? :lol: :lol:

lubelska taktyka - brak zawodnika :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#90 Postautor: meesha » 9 sierpnia 2007, o 15:57

A dla mnie to ostatnia ostoja normalności w polskim żużlu, że nie można w ciągu jednego sezonu jeździć w 5 klubach :roll: I mam nadzieję, że zostanie tak jak jest. W innym wypadku sami wykończymy ten sport...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#92 Postautor: wojteko » 9 sierpnia 2007, o 20:45

Speedway Fan pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1880&kom=1 Trumiński pożegnał się z Anglią :lol:

gdyby mial angielska zuzlowa licence zawodnika, to gowno by przylecial na mecz z Grudziadzem w zeszla niedziele, zostajac w UK nikt by go nie zawieszal/wywalal z zespolu a u nas mogli by mu "natrukac" ...................

Shack
Administrator

#93 Postautor: Shack » 9 sierpnia 2007, o 20:54

wojteko pisze:gdyby mial angielska zuzlowa licence zawodnika, to gowno by przylecial na mecz z Grudziadzem w zeszla niedziele, zostajac w UK nikt by go nie zawieszal/wywalal z zespolu a u nas mogli by mu "natrukac" ...................

sluszna uwaga, nastepnym razem na przygotowanie do sezonu tez niech mu dadza w angli.

wojteko
Senior

#94 Postautor: wojteko » 9 sierpnia 2007, o 21:19

Shack pisze:sluszna uwaga, nastepnym razem na przygotowanie do sezonu tez niech mu dadza w angli.

tez dobre :shock: a w polsce niech wywiazuja sie z platnosci "punktowki" zgodnie z kontraktem, to samo dotyczy sie Piszcza lecz z mala roznica...... na niego nie ma "haka" bo w tym sezonie nie jezdzi w innych klubach jak rodzimym-Lubelskim

Koper
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: Koper » 9 sierpnia 2007, o 22:13

Ru$eK pisze:
meesha pisze:A dla mnie to ostatnia ostoja normalności w polskim żużlu, że nie można w ciągu jednego sezonu jeździć w 5 klubach :roll: I mam nadzieję, że zostanie tak jak jest. W innym wypadku sami wykończymy ten sport...

Tu jest racja, mi raczej chodzi o kontraktowanie zawodników tych którzy jeszcze nie mają klubu w czasie całego sezonu :).

To tacy zawodnicy wystarczy ze podpisza kontrakt warszawski i juz sa do dyspozycji potencjalnych pracodoawcow w Polsce na maly kontrakt.

harry
Trener

#96 Postautor: harry » 9 sierpnia 2007, o 23:41

wojteko pisze:
Speedway Fan pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1880&kom=1 Trumiński pożegnał się z Anglią :lol:

gdyby mial angielska zuzlowa licence zawodnika, to gowno by przylecial na mecz z Grudziadzem w zeszla niedziele, zostajac w UK nikt by go nie zawieszal/wywalal z zespolu a u nas mogli by mu "natrukac" ...................

A ja Ci mówię że by przyleciał. Jednak kary za nieprzylecenie na taki mecz są większe od jego 20 meczów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#97 Postautor: harry » 9 sierpnia 2007, o 23:45

wojteko pisze:
Shack pisze:sluszna uwaga, nastepnym razem na przygotowanie do sezonu tez niech mu dadza w angli.

tez dobre :shock: a w polsce niech wywiazuja sie z platnosci "punktowki" zgodnie z kontraktem, to samo dotyczy sie Piszcza lecz z mala roznica...... na niego nie ma "haka" bo w tym sezonie nie jezdzi w innych klubach jak rodzimym-Lubelskim

Gdyby to była punktówka jak w Anglii to zarabialibyśmy na żużlu krocie.
A na kontrakt w Polsce to w Anglii musi jechać ze 40 meczów.
Mam nadzieję, ze po prostu tego nie wiesz i dlatego opowiadasz takie bajki.
Mówmy szczerze: Gdyby nie pieniądze z kontraktu w Polsce, żaden Polak nie miałby szans na jeżdżenie w jakiś Angliach i tym podobnych wynalazkach. Dlatego przy podpisaniu kontraktu decydują sie na kary za nieprzyjechanie na mecz. Bierzesz pieniądze za kontrakt w Polsce to tutaj musisz być dyspozycyjny. Niemineny nie wzięły pieniędzy za kontrakt i wybierają sobie mecze, bez kar. Coś za coś.
A co do Piszcza to też się mylisz i to zasadniczo, ale wybaczam Ci bo też nie masz zielonego pojęcia o tym.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt:

#98 Postautor: meesha » 10 sierpnia 2007, o 01:04

Mówmy szczerze: Gdyby nie pieniądze z kontraktu w Polsce, żaden Polak nie miałby szans na jeżdżenie w jakiś Angliach i tym podobnych wynalazkach.

O to to :!: To tłumaczy co robią w sześciu ligach tacy - za przeproszeniem - zawodnicy jak Puszakowski. Normalnemu człowiekowi się gówna w dupie gotują na takie dictum :roll:
A będzie jeszcze gorzej. To wam mówię ja, choć się nie znam bo mi się tęskni za normalnością...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#99 Postautor: wojteko » 10 sierpnia 2007, o 07:05

harry pisze:A ja Ci mówię że by przyleciał. Jednak kary za nieprzylecenie na taki mecz są większe od jego 20 meczów.

tyle to ja potrafie sobie wytlumaczyc, batem bylo by wstrzymanie platnosci zaleglych pieniedzy, na ktore jakas nikla, ale jest szansa, dobrze trafilem :?: :?

harry pisze:A co do Piszcza to też się mylisz i to zasadniczo, ale wybaczam Ci bo też nie masz zielonego pojęcia o tym.

co prawda nie wtracam sie do spraw finansowych ile? kto? i komu? winien..... ile? komu? sie nalezy jak psu buda...... ale prosilbym o rozwiniecie swojej mysli, co bym mial jakiekolwiek pojecie.

harry
Trener

#100 Postautor: harry » 10 sierpnia 2007, o 09:17

Mniej więcej o to chodzi.