3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#376 Postautor: Speedway » 4 czerwca 2007, o 18:21

zkoda tylko ze nie chcą iść na żadne kompromisy przez co nawet ta część osób z fk która chce jeszcze oprócz zajmowania się sprawami opraw itp. również głośno dopingować jest skutecznie do tego zniechęcana...

Chodzi Ci o to, że Korgi i spółka spiewają TŻ a nie "Motor"? Bo nie zauważyłem jakoś prób zniechęcania kogokolwiek. Nawet przeciwnie... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#377 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 18:31

Tak o to, chcieliśmy połączyć i spiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale juz nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście moga już spiewac jak sobie tam chcą.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#378 Postautor: Koper » 4 czerwca 2007, o 18:34

Mateusz111
Junior

#379 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 18:37

mikas pisze:Tak o to, chcieliśmy połączyć i spiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale juz nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście moga już spiewac jak sobie tam chcą.

:lol: :lol: :lol: Mikas chyba żartujesz :?: Ja byłem zawsze przeciw???? :lol: Mi chodzi tylko o to żeby to wszystko zgrać i jeżeli widzę że jacyś emeryci po prawej (szacuneczek dla nich) zaczynają sami z własnej, nie przymuszonej woli śpiewać TŻ to zasugerowałem Wam żebyście śpiewali to samo. A nie z lewej Motor z prawej TŻ :roll: Jeżeli FK zaczynał śpiewać Motor to się dołączaliśmy...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#380 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 18:44

No trudno mi z Tobą dyskutowac jeśli nie piszesz prawdy. Przypomnij sobie jak na ktorymś z poprzednich meczów dawałem Ci megafon i zasugerowałem żebyście intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś :?: Nigdy też nie zaintonowaliście przyspiewki z Motorem z tego co pamiętam.

Zresztą nie ważne. Jak powiedziałem, dla mnie intonujcie sobie jakie przyśpiewki chcecie, na pewno już się nie będę do tego wtrącał, obiecuję.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#381 Postautor: Ge(L)o » 4 czerwca 2007, o 18:47

jacyś emeryci po prawej (szacuneczek dla nich) zaczynają sami z własnej, nie przymuszonej woli śpiewać TŻ

wow, zostałem emerytem 8) :wink:

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#382 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 18:58

Tak o to, chcieliśmy połączyć i śpiewać wymiennie, ale szczególnie Mati jest tego przeciwnikiem i póki co zawsze był przeciw. Nic więcej nie miałem na myśli. Ale już nie zabieram głosu w tej sprawie, dla mnie osobiście mogą już śpiewać jak sobie tam chcą.
widzę , że jedynym wyjściem jest zgłosić naszą drużynę do przyszłego sezonu pod szyldem TŻ Motor Lublin ale nie wybiegajmy w przyszłość. A co śpiewania motor: sprawa była wałkowana n razy i nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Ja jestem za Teżetem bo na Teżecie się wychowałem i z tym kojarzy mi się żużel w Lublinie i ja też jestem zwolennikiem śpiewania teżet bo kto jeździ w meczu ? Żużlowcy TŻ Lublin czy piłkarze Motoru ?
jacyÅ› emeryci po prawej
tacy emeryci jak my Chińczycy
intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś
Że raz się zrobi
wow, zostałem emerytem
siema dziadku :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#383 Postautor: Cooper » 4 czerwca 2007, o 19:00

Dj_Korgi pisze: Ja jestem za Teżetem

Za Teżetem Lublin, czy Teżetem Start Gniezno? :roll: :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#384 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 19:06

Cooper pisze:
Dj_Korgi pisze: Ja jestem za Teżetem

Za Teżetem Lublin, czy Teżetem Start Gniezno? :roll: :twisted:
Głupie pytanie - jasne , ze Gniezno .

Ge(L)o
Trener

#385 Postautor: Ge(L)o » 4 czerwca 2007, o 19:07

Ci emeryci po prawej śpiewali "Motor" jak Was jeszcze nawet w planach nie było (mnie zresztą też). I nie przeszkadza im teraz intonować TeeeŻeet. Ale to tak na marginesie zupełnie.
Ważne, że parę razy wspólnymi siłami krzyknęliśmy naprawdę solidnie (przy dużym współudziale chłopaka koordynatora i czasem spikera), gościu od fali zrobił swoje, ogólnie dobrze się chyba wszyscy bawiliśmy. I o to chodzi.
I nie pamiętam kiedy chłopaki wyszli w Lublinie do nas na nogach po meczu, żeby podziękować za doping. Wyobrażacie sobie takie zachowanie ze strony Rempały czy innego Śwista ? Chyba tylko Danny nie wyszedł... Nie wiem dlaczego. W każdym razie dzięki chłopaki i walczyć do końca ! Bo jest dla kogo.

Mateusz111
Junior

#386 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 19:18

mikas pisze:No trudno mi z Tobą dyskutowac jeśli nie piszesz prawdy. Przypomnij sobie jak na ktorymś z poprzednich meczów dawałem Ci megafon i zasugerowałem żebyście intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś :?: Nigdy też nie zaintonowaliście przyspiewki z Motorem z tego co pamiętam.

Zresztą nie ważne. Jak powiedziałem, dla mnie intonujcie sobie jakie przyśpiewki chcecie, na pewno już się nie będę do tego wtrącał, obiecuję.

Powiedziałem Ci "my śpiewamy TŻ" , a jak odpowiedziales że jak tak to nam więcej nie dasz megafonu to powiedzieliśmy że z raz krzykniemy Motor :wink:
Z tym że i tak już wiecej megafonu nie dostaliśmy, ale to już inna sprawa.

Nigdy też nie zaintonowaliście przyspiewki z Motorem z tego co pamiętam.

Zaintonować może nie ale nawet na ostatnim meczu jak FK zaczał śpiewać Motor to się dołączyliśmy, ale o tym raczej nie wiesz bo wtedy Cię jeszcze nie było na stadionie.

Mikas nam to naprawdę rybka co bedziemy krzyczec. Chcemy po prostu to wszystko zgrać...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#387 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 19:19

uczcie sie nowej piosenki na nastepnym mecz:

"Nie boje sie, gdy ciemno jest, Janusz Stachyra prowadzi mnie"

latwa do zapamietania : D

ogolnie pospiewajmy duzo wesolych piosenek, np. :

"W dniu, w ktorym strzala swoja, trafil w serce moje amor! W sercu mam tylko Motor, w zylach plynie metanol!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#388 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 19:23

grzesieck pisze:uczcie sie nowej piosenki na nastepnym mecz:

"W dniu, w ktorym strzala swoja, trafil w serce moje amor! W sercu mam tylko Motor, w zylach plynie metanol!
dobrze sie zapowiada ale trzeba więcej wymyślić

Ge(L)o
Trener

#389 Postautor: Ge(L)o » 4 czerwca 2007, o 19:30

"W dniu, w ktorym strzala swoja, trafil w serce moje amor! W sercu mam tylko Motor, w zylach plynie metanol "
A to na jakÄ… melodiÄ™ ?[/quote]
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2007, o 19:34 przez Ge(L)o, łącznie zmieniany 1 raz.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#390 Postautor: Metalliczny » 4 czerwca 2007, o 19:31

Dj_Korgi pisze:

No to do dzieła, do dzieła, bez oglądania się na innych - taka najlepsza metoda.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#391 Postautor: dannie » 4 czerwca 2007, o 19:36

Ge(L)o pisze:I nie pamiętam kiedy chłopaki wyszli w Lublinie do nas na nogach po meczu, żeby podziękować za doping.

Wyszli po meczu z Rybnikiem (poza Danielem i Tomkiem) ale na stadionie byl juz tylko FK (i inne niedobitki ;) ) - reszta juz przemierzała Zygmuntowskie ;)

A tak swoja droga skonczymy juz ten temat - przynajmniej w tym watku. Jest watek o FK i dopingu takze nie widze problemu zeby tam dyskutowac.

A co do roznych przyspiewek to jest ich kilka i przed nastepnym meczem mozna kilka poprobowac a niektorych nauczyc ;) ...bo argument: "ze ludzie nie znaja" jest bez sensu - tak to nigdy nie wyjdziemy poza nudnawe "Tezet, tezet" ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#392 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 19:36

Metalliczny pisze:
Dj_Korgi pisze:

No to do dzieła, do dzieła, bez oglądania się na innych - taka najlepsza metoda.
ja się nie podejmuję bo bym z teżetem wymyślał a to nie przejdzie :roll:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#393 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 19:38

Dj_Korgi pisze:
intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś
Że raz się zrobi

Nie pamiętam czy wtedy przy tej rozmowie byłeś, odpowiedź była trochę inna. No ale jeśli jestes tego pewien i się będziesz upierac przy tym zdaniu to nie mamy o czym rozmawiać...

Twój post też unaocznił, że żadnego kompromisu nie chcesz skoro uważasz że nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Dojście do porozumienia jest bardzo proste. Raz intonujecie TŻ raz Motor i nic więcej do kompromisu i porozumienia nie potrzeba. No ale skoro zaintonowanie Motor jest ponad Wasze możliwości to wtedy faktycznie nigdy nie dojdzie do porozumienia :roll:

Edit:
No Mati napisał prawdę jak było.

Dodam,że to ze nie dostaniecie wiecej megafonu było w żartach, chociaz nie ukrywam, że liczyliśmy że jednak będziecie intonowac Motor częsciej niż jeden raz, którego to razu chyba nawet i tak nie było.
Ale to ze nie dostaliscie więcej megafonu nie było spowodowane tym że nie intonowaliscie Motor.
Zawiodła logistyka z dostarczeniem go na stadion. Nawet nie wiem kto go teraz ma,a przypilnowac tego nie mogłem bo na meczu z Rybnikiem miało mnie nie być wcale gdyż cały weekend byłem poza Lublinem i dotarłem na mecz dopiero o 16.50 gdy na szczeście powtarzali dopiero 3 raz pierwszy bieg ;) i wczoraj też mnie miało nie być i jak wiesz dotarłem dopiero na 7 bieg. Jak nic niespodziewanego się nie zdarzy to na następny mecz megafon już będzie i postaram się tego przypilnować.

A co do zgrania dopingu, generalnie od początku ja to widziałem inaczej. Skoro podjeliście się tego prowadzić to myślałem,że wtedy już fanklub nie będzie nic intonował a zajmiecie się tym tylko Wy właśnie po to żeby nie było zamieszania i było wszystko zgrane a fk będzie się tylko dołaczał. Jednak w momencie w którym Wy intonowaliście tylko i wyłącznie TŻ a Motor wcale to osoby, które wolą śpiewac Motor zaczynały śpiewac Motor bo chciały od czasu do czasu dopingowac tak jak lubią a nie tylko w kółko TŻ i dlatego wychodziła taka sytuacja a nie inna. Jest to do naprawienia i dogrania ale trzeba chcieć.

Z mojej strony EOT bo ten temat już mnie praktycznie nie dotyczy, więc nie będę się tutaj produkował.
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2007, o 19:40 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#394 Postautor: bkapusta » 4 czerwca 2007, o 19:39

Ehh dziewczyny, dziewczyny jakie wy sie klotliwe robicie na starosc. 8)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#395 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 19:46

Ge(L)o pisze:"W dniu, w ktorym strzala swoja, trafil w serce moje amor! W sercu mam tylko Motor, w zylach plynie metanol "
A to na jakÄ… melodiÄ™ ?
[/quote]

nie pamietam tytulu, jak sobie przypomne to napisze, chyba ze w miedzyczasie jakas madra glowa mnie wyreczy
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#396 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 19:51

mi się gdzieś w oczy ostatnio rzucił śpiewnik który był chyba rozdawany na barażach z Zieloną tam było troche dobrych piosenek . Spróboje znaleść - może się uda :wink:

Mateusz111
Junior

#397 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 20:00

Dodam,że to ze nie dostaniecie wiecej megafonu było w żartach, chociaz nie ukrywam, że liczyliśmy że jednak będziecie intonowac Motor częsciej niż jeden raz, którego to razu chyba nawet i tak nie było.

Bo nie było okazji, ponieważ mecz został odwołany :roll:

"A wszystko to, bo MOTOR :twisted: kocham..." :wink:
Może być :D :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#398 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 20:19

Mateusz111 pisze:

Bo nie było okazji, ponieważ mecz został odwołany :roll:

Tamten tak, ale były potem jeszcze dwa kolejne. Nie ważne, nie chce sie tutaj kłócić. Róbcie co uważacie, trzymam kciuki żeby wszystko odnośnie dopingu sie udawało.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#399 Postautor: Manitou » 4 czerwca 2007, o 21:05

Ta piosenka jest taka nowa jak ze mnie baletnica :lol: :lol:
Weźcie się w końcu dogadajcie, bo mnie coś trafi. Może umówmy się, że jak zaczną młodzi na dole TŻ śpiewać to FK też się dołączy, a jak zacznie FK z motorem to Mati, DJ i reszta też pociągnie Motor. Kurwa, życie to sztuka kompromisu 8) :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#400 Postautor: bkapusta » 4 czerwca 2007, o 21:16

Nie no ja sie zdecydowanie nie zgadzam, uwazam, ze powinnismy w obecnej sytuacji spiewac LKZ ;)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.