Dj_Korgi pisze:intonowali raz TŻ a raz Motor, co wtedy odpowiedziałeś
Że
raz siÄ™ zrobi
Nie pamiętam czy wtedy przy tej rozmowie byłeś, odpowiedź była trochę inna. No ale jeśli jestes tego pewien i się będziesz upierac przy tym zdaniu to nie mamy o czym rozmawiać...
Twój post też unaocznił, że żadnego kompromisu nie chcesz skoro uważasz że nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Dojście do porozumienia jest bardzo proste. Raz intonujecie TŻ raz Motor i nic więcej do kompromisu i porozumienia nie potrzeba. No ale skoro zaintonowanie Motor jest ponad Wasze możliwości to wtedy faktycznie nigdy nie dojdzie do porozumienia
Edit:
No Mati napisał prawdę jak było.
Dodam,że to ze nie dostaniecie wiecej megafonu było w żartach, chociaz nie ukrywam, że liczyliśmy że jednak będziecie intonowac Motor częsciej niż jeden raz, którego to razu chyba nawet i tak nie było.
Ale to ze nie dostaliscie więcej megafonu nie było spowodowane tym że nie intonowaliscie Motor.
Zawiodła logistyka z dostarczeniem go na stadion. Nawet nie wiem kto go teraz ma,a przypilnowac tego nie mogłem bo na meczu z Rybnikiem miało mnie nie być wcale gdyż cały weekend byłem poza Lublinem i dotarłem na mecz dopiero o 16.50 gdy na szczeście powtarzali dopiero 3 raz pierwszy bieg

i wczoraj też mnie miało nie być i jak wiesz dotarłem dopiero na 7 bieg. Jak nic niespodziewanego się nie zdarzy to na następny mecz megafon już będzie i postaram się tego przypilnować.
A co do zgrania dopingu, generalnie od początku ja to widziałem inaczej. Skoro podjeliście się tego prowadzić to myślałem,że wtedy już fanklub nie będzie nic intonował a zajmiecie się tym tylko Wy właśnie po to żeby nie było zamieszania i było wszystko zgrane a fk będzie się tylko dołaczał. Jednak w momencie w którym Wy intonowaliście tylko i wyłącznie TŻ a Motor wcale to osoby, które wolą śpiewac Motor zaczynały śpiewac Motor bo chciały od czasu do czasu dopingowac tak jak lubią a nie tylko w kółko TŻ i dlatego wychodziła taka sytuacja a nie inna. Jest to do naprawienia i dogrania ale trzeba chcieć.
Z mojej strony EOT bo ten temat już mnie praktycznie nie dotyczy, więc nie będę się tutaj produkował.