gdy pytaliśmy kogoś moze radzia ale nie jestem na 10000% pewny powiedzial że FK nie ma .No ja też się właśnie zastanawiam kto w takim razie:
- wywiesił flagi
- przyniósł pasy
- był na spotkaniu z prezydentem
- będzie za tydzień w Gnieźnie dopingował naszych chłopaków
itp. itd...
wymyśl nowe - przecież to takie łatweJa już pisałem, że dla mnie klepanie w kółko na dwie melodie "Teżet, Teżet" jest żenujące i nudne więc się nie dołączam A walczyć z wiatrakami nie mam ochoty...
ile razy mam powtarzać - "kolega wariat" krzyknął raz jebać sędziego i afera - mnie też to się nie podoba(w stylu "jebac sedziego" po wykluczeniu Darka ).
niestety nikt z nas nie łyknął a i temat mikstury zamykamypewnych zachowan powstalych po miksturze nastolatek+lyk, coli, ktore moglismy zaobserwowac wsrod waszego (?) towarzystwa.
to w takim razie kto go wpuszcza na stadion ?? Normalnego człowieka macają jakby był terrorystą a jak to nazwałeś napruty koleś wchodzi bez problemuNic dodać, nic ująć. A ten w białej koszulce nie był ani pierwszy raz ani drugi. Jednak zawsze można na niego liczyć pod jednym względem - niezawodnie zawsze jest tak napruty, że ledwo się na nogach trzyma.
Co do fanklubu: moim guru jest meesha, który słusznie napisał.
za to serdecznie dziękuje ale odwołuję się do moich pierwszych zdań w tym pościeNie nosilibyście koszulek, ani szalików gdyby nie fanklub
narazie tyle w tym temacie bo udaję się do szkoły
a ktoÅ› robi ?Ale nie robcie z siebie od razu mistrzow swiata,