3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#351 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 06:43

No ja też się właśnie zastanawiam kto w takim razie:
- wywiesił flagi
- przyniósł pasy
- był na spotkaniu z prezydentem
- będzie za tydzień w Gnieźnie dopingował naszych chłopaków

itp. itd...
gdy pytaliśmy kogoś moze radzia ale nie jestem na 10000% pewny powiedzial że FK nie ma .
Ja już pisałem, że dla mnie klepanie w kółko na dwie melodie "Teżet, Teżet" jest żenujące i nudne więc się nie dołączam A walczyć z wiatrakami nie mam ochoty...
wymyśl nowe - przecież to takie łatwe :roll:
(w stylu "jebac sedziego" po wykluczeniu Darka ).
ile razy mam powtarzać - "kolega wariat" krzyknął raz jebać sędziego i afera - mnie też to się nie podoba
pewnych zachowan powstalych po miksturze nastolatek+lyk, coli, ktore moglismy zaobserwowac wsrod waszego (?) towarzystwa.
niestety nikt z nas nie łyknął a i temat mikstury zamykamy
Nic dodać, nic ująć. A ten w białej koszulce nie był ani pierwszy raz ani drugi. Jednak zawsze można na niego liczyć pod jednym względem - niezawodnie zawsze jest tak napruty, że ledwo się na nogach trzyma.
Co do fanklubu: moim guru jest meesha, który słusznie napisał.
to w takim razie kto go wpuszcza na stadion ?? Normalnego człowieka macają jakby był terrorystą a jak to nazwałeś napruty koleś wchodzi bez problemu
Nie nosilibyście koszulek, ani szalików gdyby nie fanklub
za to serdecznie dziękuje ale odwołuję się do moich pierwszych zdań w tym poście
narazie tyle w tym temacie bo udaję się do szkoły
Ale nie robcie z siebie od razu mistrzow swiata,
a ktoÅ› robi ?

Sledzio
Trener
Kontakt:

#353 Postautor: Sledzio » 4 czerwca 2007, o 08:12

Szkoda że tego dnia nie zawitalem na stadionik (praca) a żałuję, słuchałem relacji w RL i bylem bardzo szczęsliwy z wygranej cieszy postawa piszczyka jelenia stachyry i śledzia oby tak za tydzień jechali w Gnieżnie i do tego wstawić obcokrajowca za trumne i juniora najlepiej kenneta i można powalczyć chodz mało realne, znając będzie pisane "kolejna piękna porażka" :)

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#354 Postautor: Kiry » 4 czerwca 2007, o 08:18

Pokemon pisze:Mecz dobry. Cały czas wynik pod kontrolą. Trzeba chłopaków pochwalić, bo widać zmiany. Może przyjdą lepsze czasy dla lubelskiego żużla :roll:

Chyba chcesz sam siebie troszkę oszukać? jakie zmiany? To że Jeleń i Piszcz natłukli punkty na startowcach? Zmianą to można nazwać to że nie potrafili ich natłuc na Gizatulinach, Schlajnach i Powaznych a powinni ...
Przecież inny wynik jak nasza zdecydowana wygrana nie wchodził w grę. A ta jednak nie była taka zdecydowana. ten mecz powinien się skończyć 60-30 co najmniej. O ile Darka można wytłumaczyć upadkiem (być może w trzecim starcie jechał na rez. motocyklu, nie wiem) to nie ma żadnego wytłumaczenia dla Sebka. Niestety w dzisiejszej dyspozycji jego miejsce jest w Opolu.
Jeżeli nie wycofujemy się z rozgrywek po wczorajszym meczu to widać że są jeszcze możliwości (czyt: $$$) uratowania ligi.
Przed nami 3 mecze u siebie (czyt: 6 ptk do zdobycia) i trochę czasu (rywale niestety też go mają) - w Gnieźnie musimy przetestować obco (najlepiej było by nawet dwóch) i wybrać alternatywę pod nr 10.
Kędziorze strachu napędziliśmy, zobaczył na co stać naszych zawodników przy Zygmuntowskich. A przed nami mecz z ich bezpośrednim rywalem do awansu, chyba na rękę by im było żeby Gorzów go przegrał...
Kolejny mecz to Gdańsk który do tej pory nie potrafił poradzić sobie na wyjeździe, nawet w Gnieźnie, i dobrze by było aby się ten trend nie zmienił akurat w Lublinie. Niestety do tego meczu jeszcze trochę czasu i o ile się potwierdzi info o tym że Hefe trafił pod skrzydła Lotosu to mają 3 mecze żeby go sprawdzić. Do tego dochodzi Knapp, który nic w tym sezonie nie jedzie, ale kto wie czy akurat nie wypali w Lublinie? Może być ciężej jak z Gorzowem. A ostatni występ to GKM. Jak poradzimy sobie z w/w rywalami to nie trzeba pisać jaki wynik powinien paść w tym meczu.
Ale to wszystko możliwe o ile wczorajszy mecz nie był ostatnim....
Obrazek

janek
Kadrowicz

#355 Postautor: janek » 4 czerwca 2007, o 08:18

Hans pisze:Deszcz nam może pomóc. Zdecydowanie Kus powinien jechać, mimo całej sympatii do Seby uważam, że trzeba go zmienić

W sporcie nie ma sentymentów!!!
Jak ktoÅ› siÄ™ nie spisuje tak jak Trumna, to siÄ™ go zmienia bez pytania i tyle.
Wystarczająco dużo szans miał dane od początku sezonu.
Przed meczem z Gnieznem odbyła się z nim męska rozmowa i co ??
i nic. To zawodnik chimeryczny, dodatkowo nie ma szybkiego sprzętu.

Mateusz111
Junior

#357 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 11:09

Dobra Korgi daj spokój, bo zaraz bedzie :
Cooper pisze:tworzycie podzialy wsrod kibicow

Ja po prostu myślałem, że skoro być może był to ostatni mecz żużlowy w Lublinie na dłuuugie lata to każdy bedzie na sektorze dopingował zawodników ze wszystkich sił, a nie walicie teraz teksty w stylu :

meesha pisze:klepanie w kółko na dwie melodie "Teżet, Teżet" jest żenujące i nudne więc się nie dołączam

Cooper pisze:mam lekko mieszane uczucia wynikajace z pewnych zachowan powstalych po miksturze nastolatek+lyk, coli, ktore moglismy zaobserwowac wsrod waszego (?) towarzystwa.

:shock: :shock: :roll:
Sugerujesz że piliśmy coś przed meczen? albo że naj*****śmy się łykiem tej Waszej "wybuchowej coli":?: , a jeżeli chodzi Ci o to że "kolega wariat" (ładna ksywa :wink: ) który był "napruty" to nie pisz nastolatek + łyk bo on nastolatkiem raczej nie jest...

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#358 Postautor: Kiry » 4 czerwca 2007, o 11:12

A co , na motur ma Jacek siąść?
w AKŻcie może i by się sprawdził, w końcu kiedyś liznął tematu :D
a wokól toru to szczają po krzunach choć mamy WC plus tojtoje :/
moje pisanie oczywiście - no offence

A tak poza tym:
Brummies czyli Ulrich ma mecze 23 i 24 czerwca -> odpada na Gdańsk u nas, na Gniezno teoretycznie wolny od Anglii
Workington czyli Kauko i Hansen 10 i 23 czerwca -> Gniezno odpada, a na Gdańsk ewentualnie mogą się zjawić z silnikami w reklamówkach :/
Do tego jadÄ… mecz 22 lipca czyli ten sam termin co mecz u nas z Lotosem
A co do Å‚ysego kangura to nie orientuje siÄ™ gdzie trafiÅ‚/ma trafić po klapie gepardów (angielskie forum coÅ› o Reading bÄ…knęło, szczególnie ze miejsce majÄ… po wpadce Bird`a i zawieszeniu KoÅ‚odzieja przez Unie) wiÄ™c teoretycznie jest wolny ale równie dobrze może być bojowy ale chu..wy 

W terminie meczu rewanżowego pierwszej fazy PO 19.VIII zarówno Brummies jak i Workington jadą ligę, dodatkowo 16.IX Brummies mają jakiś termin narzucony, akurat 16.IX wypada mecz rewanżowy drugiej decydującej fazy PO
Mocno średnio to wygląda
Obrazek

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#359 Postautor: AGENCIK » 4 czerwca 2007, o 11:22

Czas 14 biegu to 68.73
Spytałem spikera po zawodach bo na meczu nie podał

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#360 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 11:25

fanka Gniezna jest zbulwersowana postawa swoich zawodnikow we wczorajszym meczu:

Niewiem czy oni byli pierwszy raz na toże???????? Bo tak sie zachowóją. Śledze mecze i to co tam wyprawiają bardzo mi się nie podoba. obudzcie sie wreście. to są dosłownie kpiny

:lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#361 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 12:00

Mateusz111 pisze:Dobra Korgi daj spokój, bo zaraz bedzie :

No trudno nie odnosić takiego wrażenia gdy na jego gg widzi się takie coś:

Obrazek

:roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Mateusz111
Junior

#362 Postautor: Mateusz111 » 4 czerwca 2007, o 12:33

No trudno żeby nie był wkur... gdy na forum widzi się takie coś:

Chlopaki, proponuje wiecej pokory

Ale nie robcie z siebie od razu mistrzow swiata

mam lekko mieszane uczucia wynikajace z pewnych zachowan powstalych po miksturze nastolatek+lyk

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#363 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 12:48

a Ty mikas pedofilem jestes, ze masz numery gg 14-latkow? :wink:

no mnie tez pare razy ten FK wkurwial, takie zycie : D

po prostu zastanowcie sie bardzo dobrze co wy kombinujecie, flagi, pasy, serpentyny, prezenty dla zawodnikow, podziekowania, wyjazdy moga zniknac bardzo szybko, bo jakos moge sie zalozyc, ze wy byscie sie tym nie zajeli, wiec moze zrobmy tak, FK niech sie bawi w oprawy, koszulki, szaliki itd. a wy zajmijcie sie dopingiem, tylko wezcie pod uwage fakt, ze krzyczac w kolko to samo nie poderwiecie trybun oraz kryczac TÅ» tez bedzie ciezko
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#364 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 12:58

mikas pisze:
Mateusz111 pisze:Dobra Korgi daj spokój, bo zaraz bedzie :

No trudno nie odnosić takiego wrażenia gdy na jego gg widzi się takie coś:

Obrazek

mikas takich rzeczy sie nie robi ...
a Ty mikas pedofilem jestes, ze masz numery gg 14-latkow?
17 lat 5 miesięcy - może nie wyglądam ale tak mam w metryce napisane
bo jakos moge sie zalozyc, ze wy byscie sie tym nie zajeli
kjaka normalna firma czy to przewozowa czy jakaś inna będzie traktować normalnie nieletniego ?
tylko wezcie pod uwage fakt, ze krzyczac w kolko to samo nie poderwiecie trybun
to skoro FK jest to może coś powymyśla ? A więc zróbmy tak - wy wymyślacie my śpiewamy ok ? PS piosenkę Zuzi i Beci nawet spiker pochwycił ( nawiasem mówiąc nie wiem w jaki sposób )
oraz kryczac TÅ» tez bedzie ciezko
nie wydaje mi siÄ™ :roll:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#365 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 13:25

Dj_Korgi pisze:mikas takich rzeczy sie nie robi ...

A co w tym niby złego :?: Tym bardziej że swój numer gg upubliczniasz na forum pod postami i jakoś specjalnie tego numeru i tego aby inni nie czytali Twoich opisów nie chronisz przed innymi.
Nie robi to się takich rzeczy jak Ty za plecami innych. Jak masz nam coś do powiedzenia to zrób to w cztery oczy albo w ostateczności na forum, nie robi to sie właśnie takich opisów na gg... Myślałem że jesteś trochę poważniejszy. Jak coś Ci nie pasuje to powiedz to zainteresowanym osobom a nie zachowuj się jak gówniarz ustawiając tego typu opisy na komunikatorze i może jeszcze myśląc że do nikogo z FK to nie dotrze.

P.S. Grzesiecek mam numer DJ-a Korgi bo przez gg zamawiał koszulkę ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#366 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 13:31

Dj_Korgi pisze: PS piosenkę Zuzi i Beci nawet spiker pochwycił ( nawiasem mówiąc nie wiem w jaki sposób )

niby jaka piosenke Zuzi i Beci?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#367 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 13:33

Coś tam tańczymy - pewnie one tego nie wymyśliły ale zawsze one to śpiewały więc z nimi mi się ona kojarzy

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#368 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 13:37

Dj_Korgi pisze:Coś tam tańczymy - pewnie one tego nie wymyśliły ale zawsze one to śpiewały więc z nimi mi się ona kojarzy

no pewnie nie, bo piosenka jest raczej znana na wiekszosci stadionow w polsce, w lublinie raczej jej nigdy nie spiewalismy, bo na wyjazdach duzo lepiej to wychodzi, zreszta jak wszystko na wyjazdach oprocz jazdy naszych zawodnikow

tanczymy labado labado labado, tanczymy labado malego walczyka, hej!
tancza go kibice, kibice, kibice, tancza go kibice Motoru z Lublina, hej!

chociaz pewnie na nastepnym meczu juz mozna sie spodziewac wersji "Teżetu z Lublina" :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#369 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 13:39

chociaz pewnie na nastepnym meczu juz mozna sie spodziewac wersji "Teżetu z Lublina"
akurat tu MOTOR pasuje bardziej

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#370 Postautor: Speedway » 4 czerwca 2007, o 14:07

A to czemu? Więcej sylab? Mi wychodza dwie i tu i tu :)

A pan Stypuła niech nie intonuje lepiej po fałszuje strasznie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#371 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 14:35

Przynajmniej coś próbuje rozruszać a nie siedzi za przeproszeniem na dupie. Ale koniec tego tematu bo będziemy go drążyć i drążyć a i tak nigdy nie znajdziemy porozumienia.

Ge(L)o
Trener

#372 Postautor: Ge(L)o » 4 czerwca 2007, o 14:49

No pewnie, że będzie "Teżetu z Lublina".
A labado to takie nasze lubelskie labada czy o co chodzi ?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#373 Postautor: istred » 4 czerwca 2007, o 14:52

Ludzie, wyluzujcie siÄ™ trochÄ™.
Bardzo dobrze, że ktoś w ogóle przejawia inicjatywę. Raz wychodzi gorzej, raz lepiej - ważne, że wychodzi, ale jak zwykle ktoś się musi znaleźć, kto to będzie krytykował i szkoda że wychodzi ta krytyka od osób, które przez parę lat próbowały zorganizować i ostatecznie słabo się to udawało.

A FK nie może nikogo wk***? i czy ktoś się musi przed tym tłumaczyć?
Czy jak Cię wkurzy kierowca w autobusie to od razu lecisz mu się wytłumaczyć?

flagi, pasy, serpentyny, prezenty dla zawodnikow, podziekowania, wyjazdy moga zniknac bardzo szybko
Bez przesady, fajnie że jest to wszystko - ale nie róbcie tego z łaski.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#374 Postautor: bartosch » 4 czerwca 2007, o 15:59

dziekuje za doping
carpe diem!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#375 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 17:06

Istred nieuważnie śledziłeś dyskusję, nikt z FK nie zaczął tej dyskusji i nie zaczął krytykować dopingu i nie od nas pierwszych wyszła jakakolwiek krytyka :!: :!: :!:
Przypomnę,że zaczeło sie od tego wpisu:

Dj_Korgi pisze:
Doping przyzwoity, ale mogło być lepiej.
Jak ex(już decyzja zapadła)-fanklub myśli że nie trzeba już dopingować skoro nie ma FK to tak jest - niestety - no dopiero po meczu coś się ruszyło a swoją drogą - feta jak po zdobyciu złotego medalu DMP :wink:

Pomijając juz to że póki co żadna decyzja jesli chodzi o rozwiązanie FK nie zapadła, to akurat nie jest sprawą DJ Korgiego się w to mieszać póki w fk nie jest i w ogóle o tym wspominać. Jak będzie trzeba to ktoś z fk o takich sprawach poinformuje. To raz.
Dwa: Jak zwykle było tak,że częśc osób z fk dopingowała a część nie i powody takich a nie innych zachowań były już omawiane na tym forum i pisalismy że tak jest i prosiliśmy o pomoc w dopingu. Cieszymy się, że chłopaki się znaleźli, podjeli się tego i próbują coś działać i oby wychodziło to jak najlepiej. Szkoda tylko ze nie chcą iść na żadne kompromisy przez co nawet ta część osób z fk która chce jeszcze oprócz zajmowania się sprawami opraw itp. również głośno dopingować jest skutecznie do tego zniechęcana...
Trzy: Wk*** się oczywiście na fk można i równiez można a nawet trzeba fk krytykowac, ale wypada robić to w sposób cywilizowany. Coś do mnie masz to mi to powiedz a nie ustawiaj sobie jakieś dziecinne opisy na gg, myśląc że nikt tego nie zauważy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek