TŻ Lublin - RKM Rybnik

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Mateusz111
Junior

#201 Postautor: Mateusz111 » 27 maja 2007, o 20:23

Bryczkowski pisze:aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !

A co miał zrobić póścić Michaluka[/quote]

No tak mój błąd :oops: Nie miałem programu nie widzialem ze to za Michaluka. Usłyszałem ze to zmiana taktyczna nie zmiana zwykła

janek
Kadrowicz

#202 Postautor: janek » 27 maja 2007, o 20:24

Czarek pisze:ktoś przygotował tu dziwny tor i nasi czuli się jak na wyjeździe.

To znaczy że Poza Śledziem i Stachyrą, mamy amatorów,nie umiejących się dopasować do własnego toru.Nie wspominając już o przygotowaniu sprzętowym.
Jakoś nawet Wyśmiewani tu Rosjanie, potrafili się spasować
i jeździć jak u siebie.
Za tydzień jak nie będzie dwóch obco na meczu u Nas to frekwencja mizerna będzie, jeśli przyjadą to z ciekawości sporo ludzi przyjdzie ich obejrzeć
w akcji.A nóż widelec ...

zenek

#203 Postautor: zenek » 27 maja 2007, o 20:24

na krzesełkach tez się kurzyło....

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#204 Postautor: Dj_Korgi » 27 maja 2007, o 20:24

Mateusz111 pisze:
Bryczkowski pisze:aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !

A co miał zrobić póścić Michaluka

No tak mój błąd :oops: Nie miałem programu nie widzialem ze to za Michaluka. Usłyszałem ze to zmiana taktyczna nie zmiana zwykła
to była zmiana taktyczna ale za juniora może tylko junior jechać więc dużego wyboru nie było .

Sledzio
Trener
Kontakt:

#205 Postautor: Sledzio » 27 maja 2007, o 20:25

Na sektor nie chodze już 7 lat i siedze w tym samym miejscu co zawsze, a od dopingu są tam wszyscy co są na sektorze, a do funduszy niestety nie posiadam bo sam wiąże koniec z końcem.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#206 Postautor: GIGI » 27 maja 2007, o 20:25

hehe

Dalekj uważam że Jeleniewski to CPIA!!!

Kto po dzisiejszym meczu zaprzeczy???

Piszcz- amator !!!!!

Szkoda rozmawiać!!!

Gelu wspomóż!!!!

janek
Kadrowicz

#207 Postautor: janek » 27 maja 2007, o 20:29

Wąski_Stecyk pisze:Znajomość toru wobec Legii Cudzoziemskiej też nie okazał się atutem, bo goście, którzy są obyci na świecie pokazali, że można się bardzo szybko przełożyć i dla nich to ryba, czy jadą na danym torze pierwszy czy jedenasty raz...

Dokładnie!!. Odpowiedni Sprzęt oraz umiejętność spasowania motocykla
z każdym torem do oczywista rzecz.

Filip
Junior

#208 Postautor: Filip » 27 maja 2007, o 20:29

WÄ…ski_Stecyk pisze:
Ile Jeleń wziąłeś kasy za meczyk? Bo coś mu się nie chciało wyprzedzać, jakoś mu się gaz czasami zamykał, start przesypiał strasznie...

Człowieku, weś się troche zastanów nad tym co piszesz :!: :!: :!:. Każdemu może nie wyjśc mecz, tym bardziej, że Daniel w tym sezonie nie zawodzi i jeździ w miare dobrze. Jak mu sie niechciało wyprzedzać :?: :?: :?: Czasami, jest taki dzień co nic niewychodzi a dzisiaj nie wychodziło Danielowi, widać, że ten motocykl był za słaby na Rybnik, który motory miał bardzo szybkie.

PS. Jak możesz posądzać Daniela O takie rzeczy jak wzięcie kasy za mecz :?:

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#209 Postautor: Jinxsior » 27 maja 2007, o 20:37

Na mecz ze Startem nie wyobrazam sobie aby nie jechali Nieminen, Ostergaard i Johnston. Jest szansa na 5 duzych pkt. W innym przypadku mozemy szykowac bilety na dalekie podroze do wschodnich i polodniowych sasiadow.

Nie mialem mozliwosci ogladac tego arcyciekawego meczu, relacji sluchalem w RL. jedyna co sie cisnie na usta to kompromitacja.
Mam nadzieje ze ktos sie obudzi z letargu i zacznie stawiac na zawodnikow zagranicznych ktorych do kurwy nedzy zakontraktowano.

maja24

#210 Postautor: maja24 » 27 maja 2007, o 20:39

powie mi ktoÅ› czy sÄ… jeszcze jakieÅ› szanse zeby sie utrzymac w lidze?? i co muszÄ… zrobic nasi zawodnicy aby to osiÄ…gnÄ…c

Filip
Junior

#211 Postautor: Filip » 27 maja 2007, o 20:40

maja24 pisze:powie mi ktoÅ› czy sÄ… jeszcze jakieÅ› szanse zeby sie utrzymac w lidze?? i co muszÄ… zrobic nasi zawodnicy aby to osiÄ…gnÄ…c

Małe, ale są. Są jeszcze play-offy

Mateusz111
Junior

#212 Postautor: Mateusz111 » 27 maja 2007, o 20:40

maja24 pisze:powie mi ktoÅ› czy sÄ… jeszcze jakieÅ› szanse zeby sie utrzymac w lidze?? i co muszÄ… zrobic nasi zawodnicy aby to osiÄ…gnÄ…c

Coś mi się wydaje że muszą chyba wygrywać mecze ale nie jestem pewny :wink:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#213 Postautor: $korzen$ » 27 maja 2007, o 20:42

Wlasciwie to sa 2 warianty. Pierwszy to trening przez caly zasrany tydzien, no ale juz widze jak Gawrzyk ripostuje "nie stac nas na to" Drugi wariant to Ostergaard i Johnston w miejsce Jeleniewskiego i Truminskiego, no ale zaraz okaze sie, ze nie maja czasu albo my nie mamy pieniedzy. Moral z tego taki, ze za tydzien jedziemy takim samym skladem a jego wybor poprzedzi az jeden przedmeczowy trening. Przeciez sa jeszcze Play-Offy :D .. to tak na rozluznienie :wink:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, o 20:43 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

zenek

#214 Postautor: zenek » 27 maja 2007, o 20:42

sorki że takie pytanie z dupy troche....jak to mozliwe, że Laukanen dostał pozwolenie na dzisiejszy mecz a Nieminen nie, skoro obaj sa w reprezentacji Finlandii na jutrzejsze zawody?? :roll: Troche to dziwne....

Ps. Kylmaekorpi tez nie jechal dzisiaj w Ostrowie...

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#215 Postautor: SKALOR » 27 maja 2007, o 20:43

Nie chce pisac na gorÄ…co,poczekam na wypowiedzi zawodnikow i na opadniecie emocji.

Jednak czas na wyprobowanie naszych obco bo wszyscy wiemy w jakim naprawde punkcie sa nasze lokalne gwiazdy( Truminski(jedna wygrana na Schleinie to za malo jak na mecz u siebie), Piszcz( dwa beznadziejne mecze pod rzad)!

To prawda,ze Harry opuscil mecz po 6 biegu? Jakos nie chce mi sie wierzyc.

Harry trzymaj sie, wszystkiego samemu nie da sie zrobic!

Nie ma kasy - nie ma wyniku...najlepszy komentarz do meczu :!: [/u]
Obrazek

janek
Kadrowicz

#216 Postautor: janek » 27 maja 2007, o 20:44

Chyba zamiast Piszcza i Trumińskiego!! :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#217 Postautor: $korzen$ » 27 maja 2007, o 20:46

Jak mam wybierac "mniejsze" zlo, to wole Piszcza.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#218 Postautor: kilar » 27 maja 2007, o 20:47

$korzen$ pisze: Moral z tego taki, ze za tydzien jedziemy takim samym skladem :D .. to tak na rozluznienie :wink:

Pewnie :) bo przeciez Gniezno, to nie Rybnik :) Swoja droga Allen im sie rozkrecil :twisted:

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#219 Postautor: SKALOR » 27 maja 2007, o 20:49

$korzen$ pisze:Wlasciwie to sa 2 warianty. Pierwszy to trening przez caly zasrany tydzien, no ale juz widze jak Gawrzyk ripostuje "nie stac nas na to" Drugi wariant to Ostergaard i Johnston w miejsce Jeleniewskiego i Truminskiego, no ale zaraz okaze sie, ze nie maja czasu albo my nie mamy pieniedzy. Moral z tego taki, ze za tydzien jedziemy takim samym skladem a jego wybor poprzedzi az jeden przedmeczowy trening. Przeciez sa jeszcze Play-Offy :D .. to tak na rozluznienie :wink:

sugerujesz,ze Daniel jezdzi gorzej od Piszcza :?: :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#220 Postautor: $korzen$ » 27 maja 2007, o 20:52

Nic takiego nie powiedzialem, obaj w tej chwili gwarantuja to samo, czyli g***o :wink:

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#221 Postautor: ziomal » 27 maja 2007, o 20:55

Danielowi rozleciał sie jeden motor i w tym można upatrywać słabszy występ. Natomiast trener Stachyra miał pretensje do Piszcza za to że nie przyjechał na trening ( chyba w czwartek) . To pewnie dlatego Tomek źle się zaprezentował ale to go nie usprawiedliwia , więc ze składu WON. Skoro Dawid rezygnuje z nauki, żeby przyjechać na trening a taki Piszcz ma wszystko gdzieś to nie ma się czemu dziwić, że przegraliśmy.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#222 Postautor: Torsen » 27 maja 2007, o 20:56

Wydaje mi się, że Piszcz już kompletnie nie ma sprzętu. Od początku sezonu ledwo ciągnie, ale dziś tu już nawet na treningowy silnik nie wyglądało, raczej jakiś ze szkółki.
Ogólnie, wygląda na to, że cała drużyna dostała zadyszki pod względem sprzętu, nawet Śledź. Obawiam się, że jest to efekt natłoku meczów wyjazdowych i że z wypłatami mogło być ostatnio niezbyt różowo.
Widać ogólny regres u wszystkich, z wyjątkiem Stachyry. Z o wiele mocniejszym Ostrowem jechali znacznie lepiej.
To był dopiero trzeci raz, kiedy mogliśmy w tym sezonie zobaczyć naszych w akcji przeciwko innej drużynie i był to niestety ich najsłabszy występ. O przemęczeniu nie ma mowy. W grę wchodzi brak sprzętu, brak treningu lub zmiana charakterystyki toru, która, przypomnę jeszcze raz, według słów Gawrzyka, po dosypaniu glinki miała nie nastąpić. Trudno jednak nie zauważyć, że kompletnie przestała trzymać zewnętrzna. Jazda odbywa się środkiem, a atak ma sens tylko pod łokieć.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#223 Postautor: Hans » 27 maja 2007, o 21:16

Niewiem, co to się stało, nie wiadomo jak to opisać - Daniel- zawodnik, o którym nikt nie powiedziałby, że zwali ten mecz. Piszcz, Seba, Dawid, ale Daniel ? W takim stylu :cry: Trzeba się wsiąść w garść, wydawało by się, że mimo wszystko toru nie udało się przygotować na taki na jaki zawodnicy oczekiwali, w szczególności jak to Seba powiedział straż zrobiła swoje.
Ciężko jest wierzyć nawet pełnym optymistom, ale trzeba zaryzykować i robić zmiany w składzie, bo już nic nie ujedziemy jak żaden obco nie ruszy wyników.

I przystopujcie ze słowami, ja myślę, że bez banów panowie się nie obejdzie, obrażanie Daniela, o takie rzeczy, że sprzedał mecz lub wulgaryzmy na jego temat nie są na miejscu. My- kibice powinniśmy zawodników starać się dopingować do resztek sił, a nie dobijać gwóźdź do trumny. To tyle w tym temacie; uważam, że zostało już od strony kibica wszystko napisane, dlatego już dalej nie nabijajcie postów.

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#224 Postautor: luckas » 27 maja 2007, o 21:17

a Tomek nie może sobie skombinować jakiegoś porządniejszego "wdzianka" jak jedzie? Chociaż coś takiego jak miał dziś Maciek czy Rafał. Bo ciężko przepatrzeć jak Piszcz męczy się na tej motorynce :? i jak ktoś z trybun powiedział "w tych szmatach" ;)
Bez kitu to wyglÄ…da jak taka niewyprasowana wystajÄ…ca koszula i spodnie :D
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#225 Postautor: InDorka » 27 maja 2007, o 21:22

igła napisał:
mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?[/

Przed meczem był tylko deszcz. Minuty ciszy nie było ( masz na myśli Łukasza Romanka czy Michała Matulę? o wypadku Michała w Krosnie nie wiedzielismy jeszcze na stadionie,a pamięć o rocznicy Waszego Łukasza "wisiała na kracie).
Nie dziw się naszym kibicom,że się napinali........tak bardzo brakuje nam radości z wygranego meczu i szukaja każdej okazji aby pomarzyc....
Wiadomo było ,ze Wy chcecie zrobić wszystko,aby sie zbliżyc do E-klasy,a my nie spaść na nizszą półkę.
Prawda jest taka,że bez pieniędzy daleko nie zajedziemy.
Byliscie lepsi i stąd moje szczere gratulacje,tyle,że możnaby naszych potępiać za wynik ( nie zagłębiam sie dlaczego nie pojechał nic Jeleniewski i Piszcz) gdyby nasze składy były porównywalne.

Od siebie dodam jeszcze pochwałę za zachowanie Schleina w XII biegu.
Upadł przy wyjściu z pierwszego łuku w sytuacji,gdy nasi jechali na pierwszych miejscach (Śledź joker!) a mimo to wstał ,podniósł motor i kontynuował jazdę na ostatnim miejscu.
Zupełnie odwrotnie zachował sie Druchniak w I biegu.Nieatakowany upadł na 4 pozycji ( nasi prowadzili), podniósł siebie i motor i zaczął jechac torem pod prąd do parkingu......bieg trzeba było przerwać.
Sytuacje bardzo podobne,a jak różne zachowania zawodników.

....... :( .......