Bryczkowski pisze:aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !
A co miał zrobić póścić Michaluka[/quote]
No tak mój błąd
Czarek pisze:ktoś przygotował tu dziwny tor i nasi czuli się jak na wyjeździe.
to była zmiana taktyczna ale za juniora może tylko junior jechać więc dużego wyboru nie było .Mateusz111 pisze:Bryczkowski pisze:aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !
A co miał zrobić póścić Michaluka
No tak mój błądNie miałem programu nie widzialem ze to za Michaluka. Usłyszałem ze to zmiana taktyczna nie zmiana zwykła
Wąski_Stecyk pisze:Znajomość toru wobec Legii Cudzoziemskiej też nie okazał się atutem, bo goście, którzy są obyci na świecie pokazali, że można się bardzo szybko przełożyć i dla nich to ryba, czy jadą na danym torze pierwszy czy jedenasty raz...
WÄ…ski_Stecyk pisze:
Ile Jeleń wziąłeś kasy za meczyk? Bo coś mu się nie chciało wyprzedzać, jakoś mu się gaz czasami zamykał, start przesypiał strasznie...

$korzen$ pisze:Wlasciwie to sa 2 warianty. Pierwszy to trening przez caly zasrany tydzien, no ale juz widze jak Gawrzyk ripostuje "nie stac nas na to" Drugi wariant to Ostergaard i Johnston w miejsce Jeleniewskiego i Truminskiego, no ale zaraz okaze sie, ze nie maja czasu albo my nie mamy pieniedzy. Moral z tego taki, ze za tydzien jedziemy takim samym skladem a jego wybor poprzedzi az jeden przedmeczowy trening. Przeciez sa jeszcze Play-Offy.. to tak na rozluznienie

mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?[/