Ludzie przecież to jest żenada
Lubelskie programy żużlowe
niestety chyba muszę przestać czytać to forum bo jak widzę "problemy" niektórych i chęć dowalenia się do wszystkiego na siłę to aż niedobrze się robi . Jeden robi krzyk a sam nie zna tematu i nie wie o co, drugi czytać nie umie i się rzuca, że dyrektor woli formułe 1 i olewa kibicow itd.
Albo wam się w życiu nudzi albo macie taki durny charakter, w każdym razie współczuję strasznie
-
Mateusz111
- Junior
Proponuję aby ta dyskusja pojawiła się w następnym programie
Na forum http://zuzel.info napisali...
Na forum http://zuzel.info napisali...
- marcin_lub
- Junior
Nie chce mi się z wami, ludźmi dla których 3 zł to nie pieniądze dyskutować bo i tak nie dojdziemy do konsensusu. Powiem tylko że jeśli wszyscy (większość) macie takie podejście do 3 zł to pewnie i 10 zł, czy 20 zł to też nie pieniądze, w końcu mała różnica. Proponuję wszystkim którzy mają takie podejście do tematu notorycznie raz w miesiącu spotykać się i wrzucać do puszki po te 3, 10 lub 20 zł, na rzecz klubu. Nawet jak znajdzie sie 100 osób miesięcznie którzy tak zrobią to klub będzie bogatszy o ok 1000- 1500zł miesięcznie. Co to dla was

- _piotrusss
- Kadrowicz
marcin_lub pisze:Nie chce mi się z wami, ludźmi dla których 3 zł to nie pieniądze dyskutować bo i tak nie dojdziemy do konsensusu. Powiem tylko że jeśli wszyscy (większość) macie takie podejście do 3 zł to pewnie i 10 zł, czy 20 zł to też nie pieniądze, w końcu mała różnica. Proponuję wszystkim którzy mają takie podejście do tematu notorycznie raz w miesiącu spotykać się i wrzucać do puszki po te 3, 10 lub 20 zł, na rzecz klubu. Nawet jak znajdzie sie 100 osób miesięcznie którzy tak zrobią to klub będzie bogatszy o ok 1000- 1500zł miesięcznie. Co to dla was![]()
Kupując program płacisz przede wszystkim za papier i koszt jego wydruku, nie dostajesz razem z nim gwarancji, że będzie on zgodny ze składem drużyn na zawodach. Idąc Twoim tokiem rozumowania można mieć pretensje do klubu, że w wydrukowanych programach należy nanosić zmiany w składach drużyn. Wypowiadasz się w takim tonie, jakbyś dał komuś 3 złote i nie otrzymał nic w zamian. Masz program? Masz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- marcin_lub
- Junior
istred pisze:Ale to nie o to chodzi, czy ktoś uważa, że 3 zł to dużo czy mało.
Poprostu jesteś w błędzie sądząc, że klub ma obowiązek Ci oddać jakiekolwiek pieniądze za program. Czy kosztuje on 3 zł czy 30 to już nie ma żadnego znaczenia.
Pokaż mi w którym poście napisałem że klub ma obowiązek oddać mi pieniądze za program
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 20:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.
Na przyszłość trzeba robić tak jak w Gdańsku. Na okładce przy cenie programu adnotacja - "nie podlega zwrotowi". I nie ma dyskusji.
Jak kupisz gazetę i ją przeczytasz to później lecisz do kiosku żeby Ci oddali pieniądze
Program to wydawnictwo takie samo jak gazeta. Nie ma żadnego związku z tym czy zawody się odbyły czy nie 
Jak kupisz gazetę i ją przeczytasz to później lecisz do kiosku żeby Ci oddali pieniądze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przede wszystkim, teraz odwracasz kota ogonem, chcąc wyjść z twarzą, ale niestety pogrążasz się.
Na to grzesieck odpisał:
i z tego co mówisz, to właśnie Cię zabolało.
Po pierwsze, jak widzisz, to nie napisał Shack, a osoba której na forum nie utożsamia się z klubem. Po drugie, z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że oczekujesz zwrotu pieniędzy za bilety. Za problemy w zwrocie programów (i biletów) zarzucasz klubowi brak profesjonalizmu.
A, w istocie, jakby klub nie oddawał pieniędzy w ogóle za programy to i tak pod tym względem byłby w 100 procentach profesjonalny i uczciwy.
DODAÅ:
Dobrze ktoś napisał wcześniej. Deszcz i odwoływanie zawodów jest na żużlu spotykane, także sensowne byłoby ustalenie ogólnych zasad zachowania się w takich sytuacjach przez klub.
marcin, nie ma sensu dalsza dyskusja. Poprostu przyjmij do wiadomości, że klub zachował się bardzo w porządku w stosunku do kibiców, że w ogóle pozwolił zwracać programy i słowa jakiejkolwiek krytyki pod tym względem są nieuzasadnione.
Shack pisze:moze jeszcze z naniesiona zmiana dlugopisem ?
Tak właśnie wygląda podejście do kibiców w lubelskim klubie... Najlepiej jeszcze nie oddawajcie pieniędzy za bilety a na innym terminie zróbcie bilety po 50zł!!!!! I tak najwierniejsi kibice przyjdą, a reszta przecież was nie interesuję, skoro robicie wielkie problemy z biletami, a program to możemy sobie w d*** wsadzić, bo podejrzewam że Gniezno przyjedzie innym składem. Ehhhhh szkoda gadać, ale z profesjonalizmem to nie ma za dużo wspólnego...
Na to grzesieck odpisał:
juz kurwa nie przesadzajcie, 3zl to nie majatek
i z tego co mówisz, to właśnie Cię zabolało.
Po pierwsze, jak widzisz, to nie napisał Shack, a osoba której na forum nie utożsamia się z klubem. Po drugie, z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że oczekujesz zwrotu pieniędzy za bilety. Za problemy w zwrocie programów (i biletów) zarzucasz klubowi brak profesjonalizmu.
A, w istocie, jakby klub nie oddawał pieniędzy w ogóle za programy to i tak pod tym względem byłby w 100 procentach profesjonalny i uczciwy.
DODAÅ:
Dobrze ktoś napisał wcześniej. Deszcz i odwoływanie zawodów jest na żużlu spotykane, także sensowne byłoby ustalenie ogólnych zasad zachowania się w takich sytuacjach przez klub.
marcin, nie ma sensu dalsza dyskusja. Poprostu przyjmij do wiadomości, że klub zachował się bardzo w porządku w stosunku do kibiców, że w ogóle pozwolił zwracać programy i słowa jakiejkolwiek krytyki pod tym względem są nieuzasadnione.
- marcin_lub
- Junior
Właśnie o tą ironiczną odpowiedz shacka mi chodziło. Ale nie ważne. Możecie myśleć co chcecie, nie interesuje mnie to. Posty harrego mi wystarczają, bo przynajmniej wiem że shack nie wypowiada się w imieniu klubu. Koniec tematu jak dla mnie, Chcecie sobie dalej dyskutować, proszę bardzo. Jak już wcześniej wspomniałem Harry wszystko bardzo ładnie opisał, przynajmniej z pokora i z zrozumieniem kibiców. I o to chodzi, bo niby dlaczego kibice mieliby rozumieć kłopoty klubu, jeśli klub nie rozumiałby kibiców
Edit.
Powtarzam jeszcze raz, wszystko co pisałem wcześniej, było na podstawie ironicznej odpowiedz człowieka, który moim zdaniem wypowiadał się ze strony klubu
Edit.
Powtarzam jeszcze raz, wszystko co pisałem wcześniej, było na podstawie ironicznej odpowiedz człowieka, który moim zdaniem wypowiadał się ze strony klubu
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 20:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 2 razy.
nie wnikam kto chciałby oddać program, ale to dla mnie totalna głupota. Już nie chodzi o te 3 złote, ale skoro ktoś namazał, coś przekreślił, coś dopisał, to na jakiej podstawie chciałby go zwracać. Po pierwsze dla kibica nie powinno mieć to znaczenia, bo zapewne przyjdzie też w drugim terminie (z tym samym programem), a po drugie powinien zrozumieć sytuację klubu, który przyjmując użyte programy i z wiadomych względów nie mogąć ich przyjąc ponownie narażałby się na kolejne straty finansowe.
Jeszcze 2 sprawa. Cieszmy się, że możemy dostać zwrot za bilety, w Zakopanem stwierdzili, że kibice obejrzeli kwalifikacje i nie bedą zwracać, u nas próba toru też była, więc i tak najgorzej nie jest
Aha i pozdrawiam Gela, który na forum Startu mianował mnie przedszkolakiem
Jeszcze 2 sprawa. Cieszmy się, że możemy dostać zwrot za bilety, w Zakopanem stwierdzili, że kibice obejrzeli kwalifikacje i nie bedą zwracać, u nas próba toru też była, więc i tak najgorzej nie jest
Aha i pozdrawiam Gela, który na forum Startu mianował mnie przedszkolakiem
shreka? sraczka?
przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- marcin_lub
- Junior
harry pisze:Decyzja zaraz po ogłoszeniu odwołania meczu była taka, ze zwracamy także i programy aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy ze strony kibiców. A i tak widać, że kilku czekało jak dopieprzyć...
Widzę harry że nie zawsze słowa zamieniacie w czyn. Pani w kiosku programów nie przymuję, więc po co mówić że można oddawać? Słowo droższe od pieniędzy, jak widać nie dla wszystkich...
O ja pierdolÄ™
Przyjdź do mnie z tym programem przed najbliższym meczem to Ci oddam te pieniądze. Stoję z programami przy bramie dla posiadaczy karnetów, zaproszeń, akredytacji itp.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
marcin_lub pisze:harry pisze:Decyzja zaraz po ogłoszeniu odwołania meczu była taka, ze zwracamy także i programy aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy ze strony kibiców. A i tak widać, że kilku czekało jak dopieprzyć...
Widzę harry że nie zawsze słowa zamieniacie w czyn. Pani w kiosku programów nie przymuję, więc po co mówić że można oddawać? Słowo droższe od pieniędzy, jak widać nie dla wszystkich...
O żesz ty!!!!
No to ma jutro z rana opierdziel. Wyraźnie było powiedziane, ze programy mają przyjmować!
Tym bardziej, że na powtórce będą po 4 zł
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- marcin_lub
- Junior
Ukrzyżować harrego, bo do jednej dziewczyny z kasy nie dotarło info, że ma oddawać za programy.marcin_lub pisze:Dla mnie to mogą być i po 10z. Nie chodzi mi o pieniądze, lecz o to że powiedziałeś że programy są do zwrotu, co okazało się w praktyce nie prawdą
Czy twoja buta tak ci przysłoniła świat, że niezauważyłeś wpisu któregoś z kolegów, że jemu oddali za trzy programy bez żadnego problemu
- marcin_lub
- Junior
Manitou pisze:Ukrzyżować harrego, bo do jednej dziewczyny z kasy nie dotarło info, że ma oddawać za programy.marcin_lub pisze:Dla mnie to mogą być i po 10z. Nie chodzi mi o pieniądze, lecz o to że powiedziałeś że programy są do zwrotu, co okazało się w praktyce nie prawdą
Czy twoja buta tak ci przysłoniła świat, że niezauważyłeś wpisu któregoś z kolegów, że jemu oddali za trzy programy bez żadnego problemu![]()
To, że akurat tobie nie oddali za ten program to TWOJA wina bo poszedłeś do złej kasy
![]()
Zauważyłem, ale również zauważyłem wpis harrego który mówi o tym że pieniądze są do odbioru tylko i wyłącznie w kasie z kioskiem