Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#401 Postautor: yamahaR1 » 7 maja 2007, o 12:24

niestety chyba muszę przestać czytać to forum bo jak widzę "problemy" niektórych i chęć dowalenia się do wszystkiego na siłę to aż niedobrze się robi . Jeden robi krzyk a sam nie zna tematu i nie wie o co, drugi czytać nie umie i się rzuca, że dyrektor woli formułe 1 i olewa kibicow itd.
Ludzie przecież to jest żenada :roll: Albo wam się w życiu nudzi albo macie taki durny charakter, w każdym razie współczuję strasznie

Mateusz111
Junior

#402 Postautor: Mateusz111 » 7 maja 2007, o 12:29

Proponuję aby ta dyskusja pojawiła się w następnym programie :wink:
Na forum http://zuzel.info napisali... :lol:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#403 Postautor: Erwin » 7 maja 2007, o 13:56

Do Saint:

Nie chodziło mi w poprzedniej wypowiedzi o rozrzutność lecz o skąpość. Gość robi aferę o program, którego nikt mu nie kazał kupowac. Czasy czasami ale pieniadze to wciąż nie wszystko.

Tyle w tej kwestii, the end.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#404 Postautor: marcin_lub » 7 maja 2007, o 18:29

Nie chce mi się z wami, ludźmi dla których 3 zł to nie pieniądze dyskutować bo i tak nie dojdziemy do konsensusu. Powiem tylko że jeśli wszyscy (większość) macie takie podejście do 3 zł to pewnie i 10 zł, czy 20 zł to też nie pieniądze, w końcu mała różnica. Proponuję wszystkim którzy mają takie podejście do tematu notorycznie raz w miesiącu spotykać się i wrzucać do puszki po te 3, 10 lub 20 zł, na rzecz klubu. Nawet jak znajdzie sie 100 osób miesięcznie którzy tak zrobią to klub będzie bogatszy o ok 1000- 1500zł miesięcznie. Co to dla was :?: :roll:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#405 Postautor: istred » 7 maja 2007, o 18:45

Ale to nie o to chodzi, czy ktoś uważa, że 3 zł to dużo czy mało.
Poprostu jesteś w błędzie sądząc, że klub ma obowiązek Ci oddać jakiekolwiek pieniądze za program. Czy kosztuje on 3 zł czy 30 to już nie ma żadnego znaczenia.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#406 Postautor: _piotrusss » 7 maja 2007, o 18:46

marcin_lub pisze:Nie chce mi się z wami, ludźmi dla których 3 zł to nie pieniądze dyskutować bo i tak nie dojdziemy do konsensusu. Powiem tylko że jeśli wszyscy (większość) macie takie podejście do 3 zł to pewnie i 10 zł, czy 20 zł to też nie pieniądze, w końcu mała różnica. Proponuję wszystkim którzy mają takie podejście do tematu notorycznie raz w miesiącu spotykać się i wrzucać do puszki po te 3, 10 lub 20 zł, na rzecz klubu. Nawet jak znajdzie sie 100 osób miesięcznie którzy tak zrobią to klub będzie bogatszy o ok 1000- 1500zł miesięcznie. Co to dla was :?: :roll:

Kupując program płacisz przede wszystkim za papier i koszt jego wydruku, nie dostajesz razem z nim gwarancji, że będzie on zgodny ze składem drużyn na zawodach. Idąc Twoim tokiem rozumowania można mieć pretensje do klubu, że w wydrukowanych programach należy nanosić zmiany w składach drużyn. Wypowiadasz się w takim tonie, jakbyś dał komuś 3 złote i nie otrzymał nic w zamian. Masz program? Masz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#407 Postautor: marcin_lub » 7 maja 2007, o 18:52

istred pisze:Ale to nie o to chodzi, czy ktoś uważa, że 3 zł to dużo czy mało.
Poprostu jesteś w błędzie sądząc, że klub ma obowiązek Ci oddać jakiekolwiek pieniądze za program. Czy kosztuje on 3 zł czy 30 to już nie ma żadnego znaczenia.

Pokaż mi w którym poście napisałem że klub ma obowiązek oddać mi pieniądze za program :?: Ja wszystko rozumiem, kłopoty finansowe, sklecenie składu w ostatnim momencie, ale mi nie o to chodzi. Mi chodziło na początku o odpowiedz shacka, człowieka który bądź co bądź jest blisko związany z klubem. Później ktoś zarzucił mi żebym nie przesadzał bo to tylko 3 zł. I to mnie zabolało bo ja nikomu do portfela nie zaglądam, więc jakim prawem ktoś mówi mi na co mam wydać moje 3 zł? W moich postach jest tylko i wyłącznie atak na ludzi którzy uważają że 3 zł to nie są pieniądze i każą mi myśleć podobnie... :roll:
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 20:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#408 Postautor: meesha » 7 maja 2007, o 18:57

Na przyszłość trzeba robić tak jak w Gdańsku. Na okładce przy cenie programu adnotacja - "nie podlega zwrotowi". I nie ma dyskusji.

Jak kupisz gazetę i ją przeczytasz to później lecisz do kiosku żeby Ci oddali pieniądze :?: Program to wydawnictwo takie samo jak gazeta. Nie ma żadnego związku z tym czy zawody się odbyły czy nie :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#409 Postautor: istred » 7 maja 2007, o 19:02

Przede wszystkim, teraz odwracasz kota ogonem, chcąc wyjść z twarzą, ale niestety pogrążasz się.

Shack pisze:moze jeszcze z naniesiona zmiana dlugopisem ?

Tak właśnie wygląda podejście do kibiców w lubelskim klubie... Najlepiej jeszcze nie oddawajcie pieniędzy za bilety a na innym terminie zróbcie bilety po 50zł!!!!! I tak najwierniejsi kibice przyjdą, a reszta przecież was nie interesuję, skoro robicie wielkie problemy z biletami, a program to możemy sobie w d*** wsadzić, bo podejrzewam że Gniezno przyjedzie innym składem. Ehhhhh szkoda gadać, ale z profesjonalizmem to nie ma za dużo wspólnego...

Na to grzesieck odpisał:
juz kurwa nie przesadzajcie, 3zl to nie majatek

i z tego co mówisz, to właśnie Cię zabolało.
Po pierwsze, jak widzisz, to nie napisał Shack, a osoba której na forum nie utożsamia się z klubem. Po drugie, z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że oczekujesz zwrotu pieniędzy za bilety. Za problemy w zwrocie programów (i biletów) zarzucasz klubowi brak profesjonalizmu.
A, w istocie, jakby klub nie oddawał pieniędzy w ogóle za programy to i tak pod tym względem byłby w 100 procentach profesjonalny i uczciwy.

DODAŁ:
Dobrze ktoś napisał wcześniej. Deszcz i odwoływanie zawodów jest na żużlu spotykane, także sensowne byłoby ustalenie ogólnych zasad zachowania się w takich sytuacjach przez klub.

marcin, nie ma sensu dalsza dyskusja. Poprostu przyjmij do wiadomości, że klub zachował się bardzo w porządku w stosunku do kibiców, że w ogóle pozwolił zwracać programy i słowa jakiejkolwiek krytyki pod tym względem są nieuzasadnione.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#410 Postautor: marcin_lub » 7 maja 2007, o 19:10

Właśnie o tą ironiczną odpowiedz shacka mi chodziło. Ale nie ważne. Możecie myśleć co chcecie, nie interesuje mnie to. Posty harrego mi wystarczają, bo przynajmniej wiem że shack nie wypowiada się w imieniu klubu. Koniec tematu jak dla mnie, Chcecie sobie dalej dyskutować, proszę bardzo. Jak już wcześniej wspomniałem Harry wszystko bardzo ładnie opisał, przynajmniej z pokora i z zrozumieniem kibiców. I o to chodzi, bo niby dlaczego kibice mieliby rozumieć kłopoty klubu, jeśli klub nie rozumiałby kibiców :?:

Edit.

Powtarzam jeszcze raz, wszystko co pisałem wcześniej, było na podstawie ironicznej odpowiedz człowieka, który moim zdaniem wypowiadał się ze strony klubu :!:
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 20:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#411 Postautor: papi » 7 maja 2007, o 19:11

nie wnikam kto chciałby oddać program, ale to dla mnie totalna głupota. Już nie chodzi o te 3 złote, ale skoro ktoś namazał, coś przekreślił, coś dopisał, to na jakiej podstawie chciałby go zwracać. Po pierwsze dla kibica nie powinno mieć to znaczenia, bo zapewne przyjdzie też w drugim terminie (z tym samym programem), a po drugie powinien zrozumieć sytuację klubu, który przyjmując użyte programy i z wiadomych względów nie mogąć ich przyjąc ponownie narażałby się na kolejne straty finansowe.

Jeszcze 2 sprawa. Cieszmy się, że możemy dostać zwrot za bilety, w Zakopanem stwierdzili, że kibice obejrzeli kwalifikacje i nie bedą zwracać, u nas próba toru też była, więc i tak najgorzej nie jest :wink:

Aha i pozdrawiam Gela, który na forum Startu mianował mnie przedszkolakiem :lol:

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#412 Postautor: wojtek_78 » 7 maja 2007, o 19:41

A ja na meczu kupiłem wodę mineralną. Wypiłem ją. Czytając powyższe doszedłem do wniosku, że muszę ją zwrócić. Innymi słowy rzygać się chce jak czytam takie pierdoły.

wojteko
Senior

#413 Postautor: wojteko » 7 maja 2007, o 19:51

marcin_lub pisze:......... Mi chodziło na początku o odpowiedz shracka ..........

no i tym oto optymistycznym :wink: akcentem, powinienes w/g mnie zakonczyc swoje smarowanie na tym forum :!: :shock:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#414 Postautor: ravajas » 7 maja 2007, o 21:08

shreka? sraczka?

przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Sledzio
Trener
Kontakt:

#416 Postautor: Sledzio » 8 maja 2007, o 09:10

A ja przez ten mecz choroba mnie dopadła i chory jestem, kto mi zwróci zdrowie i pieniądze za leki ? Już skończcie pitolić.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#417 Postautor: marcin_lub » 8 maja 2007, o 19:06

harry pisze:Decyzja zaraz po ogłoszeniu odwołania meczu była taka, ze zwracamy także i programy aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy ze strony kibiców. A i tak widać, że kilku czekało jak dopieprzyć...

Widzę harry że nie zawsze słowa zamieniacie w czyn. Pani w kiosku programów nie przymuję, więc po co mówić że można oddawać? Słowo droższe od pieniędzy, jak widać nie dla wszystkich... :roll:

meesha
Trener
Kontakt:

#418 Postautor: meesha » 8 maja 2007, o 21:04

O ja pierdolę :roll: Przyjdź do mnie z tym programem przed najbliższym meczem to Ci oddam te pieniądze. Stoję z programami przy bramie dla posiadaczy karnetów, zaproszeń, akredytacji itp.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#419 Postautor: harry » 8 maja 2007, o 21:15

marcin_lub pisze:
harry pisze:Decyzja zaraz po ogłoszeniu odwołania meczu była taka, ze zwracamy także i programy aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy ze strony kibiców. A i tak widać, że kilku czekało jak dopieprzyć...

Widzę harry że nie zawsze słowa zamieniacie w czyn. Pani w kiosku programów nie przymuję, więc po co mówić że można oddawać? Słowo droższe od pieniędzy, jak widać nie dla wszystkich... :roll:

O żesz ty!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
No to ma jutro z rana opierdziel. Wyraźnie było powiedziane, ze programy mają przyjmować!
Tym bardziej, że na powtórce będą po 4 zł :wink:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#420 Postautor: marcin_lub » 8 maja 2007, o 21:25

Dla mnie to mogą być i po 10z. Nie chodzi mi o pieniądze, lecz o to że powiedziałeś że programy są do zwrotu, co okazało się w praktyce nie prawdą :!:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#421 Postautor: Manitou » 8 maja 2007, o 21:50

marcin_lub pisze:Dla mnie to mogą być i po 10z. Nie chodzi mi o pieniądze, lecz o to że powiedziałeś że programy są do zwrotu, co okazało się w praktyce nie prawdą :!:
Ukrzyżować harrego, bo do jednej dziewczyny z kasy nie dotarło info, że ma oddawać za programy.
Czy twoja buta tak ci przysłoniła świat, że niezauważyłeś wpisu któregoś z kolegów, że jemu oddali za trzy programy bez żadnego problemu :?: :?: To, że akurat tobie nie oddali za ten program to TWOJA wina bo poszedłeś do złej kasy :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#422 Postautor: marcin_lub » 8 maja 2007, o 21:54

Manitou pisze:
marcin_lub pisze:Dla mnie to mogą być i po 10z. Nie chodzi mi o pieniądze, lecz o to że powiedziałeś że programy są do zwrotu, co okazało się w praktyce nie prawdą :!:
Ukrzyżować harrego, bo do jednej dziewczyny z kasy nie dotarło info, że ma oddawać za programy.
Czy twoja buta tak ci przysłoniła świat, że niezauważyłeś wpisu któregoś z kolegów, że jemu oddali za trzy programy bez żadnego problemu :?: :?: To, że akurat tobie nie oddali za ten program to TWOJA wina bo poszedłeś do złej kasy :twisted: :wink:

Zauważyłem, ale również zauważyłem wpis harrego który mówi o tym że pieniądze są do odbioru tylko i wyłącznie w kasie z kioskiem :!: :evil: Tudzież się udałem :!:

harry
Trener

#423 Postautor: harry » 8 maja 2007, o 21:55

Dalej twierdzę, że są do zwrotu. Pani widocznie nie zorientowana lub nieprzytomna. Po meczu kto chciał to oddał. I jutro od rana dalej będą do zwrotu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#424 Postautor: Torsen » 8 maja 2007, o 21:56

Eugeniusz Tudzież? :lol:

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#425 Postautor: yamahaR1 » 8 maja 2007, o 21:57

a może kolega pomazał długopisem , pokreślił a teraz chce oddać taki program ? :roll: A nawet jak nie to i ja go chętnie odkupię przed meczem tylko żebyś przestał już szczekać :roll: