Karol Polak

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#126 Postautor: dboryc » 5 maja 2007, o 14:55

Wypożyczenie trwa do końca tego sezonu. Karolowi potrzebna jest duża ilość startów, zobaczymy czy to coś da. Pierwszy sezon w którym Karol nie może narzekać na sprzęt bo ten jest bardzo dobry. Potrzebna jest więc jazda i jeszcze raz jazda. Faktem jest, że dosyć długo jeździ na żużlu ale dopiero drugi sezon jako pełnoprawny zawodnik z licencją. Odjechał raptem ok. 50 biegów, gdzie zawodnicy młodzieżowi robią tyle imprez w roku co Karol ma ukończonych biegów. Poczekajmy do końca sezonu i wtedy będziemy oceniać czy jest postęp czy nie.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#127 Postautor: InDorka » 5 maja 2007, o 15:30

powiedz mi proszę w którym poście obraziłem czy jak to nazywasz "kopie" Karola Polaka?

Własnie w tym,który mnie sprowokował do zabrania głosu,tym,który nazwałam ironicznym.
Nie napisałam nigdzie,że go obraziłeś,tylko,że kpisz.
Nie ma talentu? ok nie mnie to oceniać.Czy uważasz,że po Twoim stwierdzeniu,że jest beztalenciem on rzuci to wszystko w diabły ?
Jeśli jesteś dla niego wyrocznią - to rzuci (niewykluczone,ze dla własnego dobra)
Ale jeśli słucha swoich własnych doradców i dopóki ma szansę obracać się w środowisku żużlowców,to daj mu spokój ,Tobie nic do tego jak on układa sobie życie.Uważam,ze tak jak Ty moze reagować jego sponsor - "nie ma wyników,nie ma kasy,więc daj sobie chłopie spokój".
Był u nas zawodnikiem tylko na papierze - był krytykowany.Poszedł ...Ty dalej go podgryzasz chociaż to jest teraz problem Grudziądza.
Ponownie pytam po co to robisz ???
Bo tłamszenie kogoś tylko dla tłamszenia jest własnie "kopaniem leżącego".

....... :? .......

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#128 Postautor: luckas » 5 maja 2007, o 15:45

Nie ma talentu? ok nie mnie to oceniać

a komu? a komu wypada oceniać jak nie kibicowi? no chyba że jesteś kimś z teamu Karol Polak to przepraszam :roll:

Czy uważasz,że po Twoim stwierdzeniu,że jest beztalenciem on rzuci to wszystko w diabły ?

A to Karol czytuję to forum?? Nie tylko moim stwierdzeniu ale np. większości kibiców.

Ale jeśli słucha swoich własnych doradców i dopóki ma szansę obracać się w środowisku żużlowców,to daj mu spokój ,Tobie nic do tego jak on układa sobie życie.

Dobrze. Odczepię sie od niego, jeśli w ogóle sie go czepiałem...

Póki starczy mu sił i zapału niech jeździ , stara się , zobaczymy co z tego wyjdzie dalej..

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#129 Postautor: InDorka » 5 maja 2007, o 15:54

Napisałeś lucas tak:

.....ciężko normalnemu kibicowi przypuszczać że coś jeszcze z niego będzie....

dlatego nie wierzÄ™ Ci jak piszesz :

Bardzo mi żal. I bardzo żałuję że już nie będe mógł go zobaczyć w nas
zych barwach, chociaż na prezentacji...
I nie osłodzisz powyższego zdania takimi życzeniami :

Chociaż oczywiście życzę mu jak najlepiej , bo to w końcu nasz wychowanek i chłopak z Lublina.

Czy juz wiesz gdzie jest kpina ?
Ja z teamu Karol Polak :?: No weż lucas nie rozśmieszaj mnie :D
Nie chodzę na treningi,a na torze za mało razy go widziałam aby móc sie wypowiadać o jego możliwościach i zdolnościach.
Nie wiem czy czyta nasze wypowiedzi,ale ciesze się,ze jakiś tam kompromis osiągnęlismy ,ja również pozdrawiam :D weżmy sie lepiej za zaklinanie pogody na jutro !

....... :D .......

Awatar użytkownika
istred
Trener

#130 Postautor: istred » 5 maja 2007, o 16:04

Nie takie osoby jak Karol czytają to forum, a niektóre się nawet odważyły wypowiedzieć, także czasami i to weźcie pod uwagę przy tworzeniu postów.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#132 Postautor: Cooper » 5 maja 2007, o 16:12

Pozdrawiam wszystkich czytajacych 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#133 Postautor: luckas » 5 maja 2007, o 16:15

InDorka pisze:
napisales tak:

.....ciężko normalnemu kibicowi przypuszczać że coś jeszcze z niego będzie....

dlatego nie wierzÄ™ Ci jak piszesz :

Bardzo mi żal. I bardzo żałuję że już nie będe mógł go zobaczyć w naszych barwach, chociaż na prezentacji...

tylko zauważ ze ten pierwszy cytat odnosi sie do umiejetnosci Karola - ktore jednak za wielkie nie są.
Drugi cytat bardziej odnosi sie do sympatii do niego. Czyli tutaj chodzi mi oto ze wolalbym K.Polaka u nas w TÅ»-cie , a nie w jakims Grudziadzu.. I zeby nie dochodzilo do takich sytuacji jak np. ta ostatnio w Gorzowie. Lepiej zebysmy jezdzili w pelnym skladzie. Wg mnie zawsze lepiej zeby w skladzie byl zawodnik nawet slaby, ale chociaz byl, a nie slynny lubelski "brak zawodnika"...

Indorka pisze:I nie osłodzisz powyższego zdania takimi życzeniami :

Chociaż oczywiście życzę mu jak najlepiej , bo to w końcu nasz wychowanek i chłopak z Lublina.

hehe, a jak mam mu zyczyc? :D Jak najgorzej/zle? Oczywiscie ze zycze mu jak najlepiej, bez wzgledu na to jakim bedzie kiedys zuzlowcem...

No to jak czyta, to niech sobie nie bierze tych nieprzyjemnych moich i innych słów specjalnie do serca. Ja tu tylko wyrażam swoją opinię i mówię to co myśle..
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#134 Postautor: InDorka » 5 maja 2007, o 16:39

Czyli tutaj chodzi mi oto ze wolalbym K.Polaka u nas w TÅ»-cie , a nie w jakims Grudziadzu.. I zeby nie dochodzilo do takich sytuacji jak np. ta ostatnio w Gorzowie. Lepiej zebysmy jezdzili w pelnym skladzie. Wg mnie zawsze lepiej zeby w skladzie byl zawodnik nawet slaby, ale chociaz byl, a nie slynny lubelski "brak zawodnika"...

Osłabiasz mnie okropnie stwierdzeniem,że wolałbyś go u nas.Głowę i dwa warkocze dam sobie obciąć,że wszyscy "Polakowi krytykanci " dali mu krzyżyk na drogę.
Jesli dobrze rozumiem - wasze przekomarzanie się z kibicami Grudziądza w tym temacie było podyktowane żalem za Polakiem ???
Ja osobiscie nie chciałabym mieć takich fanów ,którzy tak krytykujac mnie chcieliby mnie mieć w swoim kregu. Bo jeśli Karol nie ma predyspozycji,to i najbardziej konstruktywna krytyka nie zrobi z niego talentu na miarę mojego ulubionego Kołodzieja.
I jeszcze jedna drobniutka uwaga........Grudziądz a nie jakiś tam Grudziądz . Stąd rodzą się potem agresywne zachowania kibiców dwu klubów. Po co nam powtórka z Rzeszowa? Lucas skończmy,szkoda takiej pogody na komputer.
Do jutra,pa,pozdrawiam mimo wszystko :D

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#135 Postautor: luckas » 5 maja 2007, o 16:57

Głowę i dwa warkocze dam sobie obciąć,że wszyscy "Polakowi krytykanci " dali mu krzyżyk na drogę.

ja nie.
zrozum, ze lepiej miec takiego juniora polskiego niz zadnego, zwlaszcza u nas, gdzie jest ich jak na lekarstwo.

ja równiez ;- )
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#136 Postautor: $korzen$ » 5 maja 2007, o 18:03

InDorka pisze:
Osłabiasz mnie okropnie stwierdzeniem,że wolałbyś go u nas.Głowę i dwa warkocze dam sobie obciąć,że wszyscy "Polakowi krytykanci " dali mu krzyżyk na drogę.
Jesli dobrze rozumiem - wasze przekomarzanie się z kibicami Grudziądza w tym temacie było podyktowane żalem za Polakiem ???
Ja osobiscie nie chciałabym mieć takich fanów ,którzy tak krytykujac mnie chcieliby mnie mieć w swoim kregu. Bo jeśli Karol nie ma predyspozycji,to i najbardziej konstruktywna krytyka nie zrobi z niego talentu na miarę mojego ulubionego Kołodzieja.
I jeszcze jedna drobniutka uwaga........Grudziądz a nie jakiś tam Grudziądz . Stąd rodzą się potem agresywne zachowania kibiców dwu klubów. Po co nam powtórka z Rzeszowa? Lucas skończmy,szkoda takiej pogody na komputer.

Przepraszam ze sie wtracam, ale wlasciwie po co ta polemika ? Karol jest cienki, talentu zero, mimo iz jezdzi od dziecka.. wiec po co te nerwy i katowanie klawiatury ? Nikt za nim plakal nie bedzie, zwlaszcza, ze zuzlowiec to z niego nigdy nie bedzie.

czyta. tak jak i wiele innych osob, zawodnikow, sponsorow itp..
]

Wyobrazam sobie co musial czuc Tomek, czytajac posty porownujace go do Dawida, zwlaszcza ten z kevlarem :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#137 Postautor: InDorka » 5 maja 2007, o 20:46

"$korzen$"

Przepraszam ze sie wtracam, ale wlasciwie po co ta polemika?

A po to,że forum jest żywe,"otwarte "w sobote kiedy mam czas i może się na nim wypowiadać nie tylko $korzen$ .
ps.1. osobiście żadnych nerwów po drodze nie zauważyłam,katowania
klawiatury również.
ps.2.nie wiesz po co ta polemika ,a sam odgrzewasz tego kotleta ,kiedy
my już skończylismy ???

Smirnek_
Senior

#138 Postautor: Smirnek_ » 5 maja 2007, o 22:35

$korzen$ pisze:Wyobrazam sobie co musial czuc Tomek, czytajac posty porownujace go do Dawida, zwlaszcza ten z kevlarem :lol:

Jeśli rzeczywiście czytał te posty to chyba podziałało to na niego mobilizująco. No i o to chodziło :twisted:

Sledzio
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: Sledzio » 6 maja 2007, o 08:21

Może z Karola jeszcze coś będzie :D
Trzeba pamiętać ze Jerzy Glogowski zdobył licencje żużlową w wieku 22 i nigdy nie był młodzieżowcem, a śmigał bardzo ladnie, gdyby ktoś od nas podchodzil do licencji w takim wieku i nie daj Boże wystąpil jeszcze w meczu to awantura tutaj na forum by byla gwarantowana :)

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#140 Postautor: boxing » 6 maja 2007, o 14:45

Sam Ermolenko zdaje sie tez "nigdy nie byl mlodziezowcem", dosc pozno rozpoczal przygode z zuzlem, a zostal mistrzem swiata. Ale mial talent, ktorego moim zdaniem Karolowi niestety brakuje. Zycze Karolowi jak najlepiej, ale nie dostrzegam niczego, co dawaloby odrobine nadziei na jakies zuzlowe sukcesy tego chlopaka. Jezdzi, ale sie nie sciga. I to gora na drugoligowym poziomie. A sama jazda slizgiem to zadna sztuka. Trzeba to jeszcze robic szybko, z glowa i nie bac sie "afery" na pierwszym luku po starcie. A Karol, choc jego przygoda z zuzlem trwa juz dosc dlugo, caly czas sie wozi. Jeszcze raz na koniec napisze - chcialbym sie mylic w ocenie tego chlopaka. Zaskocz nas Karolu :!: Moze byc nawet w najblizszym meczu Lublina z GKM.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

ivan.m

#141 Postautor: ivan.m » 20 maja 2007, o 19:12

dboryc pisze:W każdym meczu minimu 2 biegi. Jemu jest potrzebna duża ilść startów. Miejmy nadzieje, że to zaprocentuje. Lepiej jeździć tyle kilometrów na mecz do Grudziądza chociażby na jeden czy dwa biegi niz oglądać mecz TŻ-tu z trybun.

9 Paweł Staszek 0 3 2 3 3 3 14
10 Adrian Rymel 0
11 Ronnie Jamroży 3 1 1 1 3 0 9
12 Thomas Stange 2 1 3 1 3 10
13 Jacek Krzyżaniak 1 3 w 4
14 Karol Polak 0
15 Artur Mroczka 3 2 d 0 0 5
16 Kamil Brzozowski 2 0 1 1 2 6

właśnie widać te 2 biegi :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sacreble9

#142 Postautor: sacreble9 » 20 maja 2007, o 23:16

No wiesz... Ogólnie jego sylwetka, którą mam przyjemność :roll: oglądać podczas próby toru pozostawia, mówiąc delikatnie wiele do życzenia. Najlepsze jest to, że jako pierwszy wyjeżdża na rundę honorową i próbuje podnieść koło (bez rezultatu)

Awatar użytkownika
GKracing

Re: Karol Polak

#144 Postautor: GKracing » 21 czerwca 2007, o 08:45

Ja was nie rozumiem wszyscy go krytykujecie. Łatwo się mówi jak się na to tylko patrzy. Właśnie dobrze ze został wypożyczony do Grudziądza tam przynajmniej troszke pojeździ i ma całkiem inne warunki do rozwoju. Gdy chłopak ma podpisany kontrakt amatorski to to klub powinien dbać o zawodnika a nie on sam od tego podpisuje się kontrakty zawodowe. W Lublinie niestety o zawodników młodzieżowych się niedba i potem właśnie są takie sytuacje ze brakuje młodzieżowców.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#146 Postautor: kilar » 21 czerwca 2007, o 18:27

wcale nie :lol: kiedys na polsacie byl taki program "cos tam magik" i pokazywali jak sie robi sztuczki, nawet takie, ze slon, czy wagon znika w kilka sekund :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#148 Postautor: Kiry » 25 czerwca 2007, o 10:23

GTÅ» GrudziÄ…dz 34
1. Ronnie Jamroży 4+1 (1,2*,1,-,0)
2. Mariusz Puszakowski 12 (0,3,3,4!,2,d4)
3. Christian Hefenbrock 8 (3,0,1,2,1,1)
4. Thomas Stange 5+1 (0,3,d4,1*,1)
5. Paweł Staszek 1 (0,0,-,1)
6. brak zawodnika
7. Artur Mroczka 0 (0,-,-,-)
8. Kamil Brzozowski 4 (2,1,1,0,d4)

a gdzie Karlito? gdzie 2 starty? gdzie olej? opona? Obrazek
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#150 Postautor: Ge(L)o » 25 czerwca 2007, o 11:16

Dokładnie, siedział jakieś 8 miejsc ode mnie. Między naszym sektorem a fanklubem 8) Miałem już iść po autograf :D