Karol Polak

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Ge(L)o
Trener

#51 Postautor: Ge(L)o » 20 lipca 2006, o 19:31

Żal mi trochę tego Karola. Widać, że się stara, że chce jak najlepiej. Ale nie umie, po prostu nie umie. Dla własnego dobra i bezpieczeństwa powinien zakończyć karierę.
A dla tych starych dupków, którzy krzyczeli coś w stronę Karola z trybun wielkie fuck.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#52 Postautor: Hans » 20 lipca 2006, o 19:47

Myślę, że nie powinien jej jeszcze kończyć tylko się przyłożyć do kondycji i pracy nad tym przed sezonem, nie olewać treningów i przyłożyć sie do sprzetu(choć ten nie był taki zły) i skończyć z młodzieńczą fantazją tylko zacząć wkońcu myśleć, bo przecież w życiu trzeba coś robić, a jak się coś zaczęło to już trzeba to robić 100% .

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#54 Postautor: Cz@rek » 21 lipca 2006, o 09:55

Poprawcie mnie jeśli sie myle(bo z pamięcią różnie bywa),ale czy
Karol nie debiutował w tym roku wczoraj w Lublinie :?:
Oczywiscie chodzi mi o oficjalne zawody.

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#55 Postautor: dboryc » 21 lipca 2006, o 11:30

Cz@rek pisze:Poprawcie mnie jeśli sie myle(bo z pamięcią różnie bywa),ale czy
Karol nie debiutował w tym roku wczoraj w Lublinie :?:
Oczywiscie chodzi mi o oficjalne zawody.

W sumie debiut bo w meczu z Gnieznem wyjechal tylko na probe toru.

meridol

#56 Postautor: meridol » 21 lipca 2006, o 16:11

jak dlamnie to mozna zamknac juz ten temat. i to nie jest kwestia tego czy ten koles bedzie mial sily jak Pudzian, kondycje R. Carlosa i sprzet Crumpa, on sie nie nadaje do tego sportu i tyle!!!! dopoki jego tatus i cala rodzinka tego nie zobacza dalej beda miec nadzieje ze cos wyjdzie. przeciez juz w jego rodzinie mieli byc zuzlowcy i wyszla kicha... Apeluje do rodzicow Karola zeby dali jemu juz spokoj i niech chlopak zajmie sie czyms innym.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#57 Postautor: FantyÅ› » 21 lipca 2006, o 16:37

meridol pisze:jak dlamnie to mozna zamknac juz ten temat. i to nie jest kwestia tego czy ten koles bedzie mial sily jak Pudzian, kondycje R. Carlosa i sprzet Crumpa, on sie nie nadaje do tego sportu i tyle!!!! dopoki jego tatus i cala rodzinka tego nie zobacza dalej beda miec nadzieje ze cos wyjdzie. przeciez juz w jego rodzinie mieli byc zuzlowcy i wyszla kicha... Apeluje do rodzicow Karola zeby dali jemu juz spokoj i niech chlopak zajmie sie czyms innym.

Wczoraj stojac w parku maszyn mama Karola rozmawiała z p.Siwkiem pytała sie czy Karol bedzie miał szanse na dalsze jazdy a odp p.Siwka To jest kompletne Zero(chyba ze źle zrozumiałem).Jest w tym cos prawdy nie powiem.Ale taka prawda on do żużła sie nie nadaje jadac sam na 3 pozycji przez nikogo nie atakowany upada na tor.To jest nie logiczne.Ale moze kiedys zacznie jeździć poprawnie.ja nie wiem jak ktos taki zdał licencje.On ledwo w wiraze sie składa.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#58 Postautor: Portek » 21 lipca 2006, o 17:09

Fantyś pisze:Ale taka prawda on do żużła sie nie nadaje jadac sam na 3 pozycji przez nikogo nie atakowany upada na tor.

Moze chcial doscignąć zawodnikow ktorzy byli przed nim i w ferworze walki z motocyklem, upadl na tor?

baranek
Junior

#59 Postautor: baranek » 21 lipca 2006, o 20:41

jadac sam na 3 pozycji przez nikogo nie atakowany upada na tor
tego upadku to sie tak nie czepiaj, juz nie raz lepsi zawodnicy upadali "sami", nawet "Wielki Tony" ostatnio upadł w GP. A co do Karola to jak rodzice bedą chcieli wykładać na syna kase to niech sobie Karol jeździ, ale niech nie płaczą że nie ma pomocy ze strony klubu

meridol

#60 Postautor: meridol » 22 lipca 2006, o 01:21

nie sadze zeby p. Siwek powiedzial o Karolu ze jest zerem... pewnie chodzilo o cos innego.

harry
Trener

#61 Postautor: harry » 23 lipca 2006, o 22:53

Fantyś pisze:Wczoraj stojac w parku maszyn mama Karola rozmawiała z p.Siwkiem pytała sie czy Karol bedzie miał szanse na dalsze jazdy a odp p.Siwka To jest kompletne Zero(chyba ze źle zrozumiałem)

I właśnie tak się rodzą najgłupsze i najprymitywniejsze plotki.
To jak nie usłyszałeś to po co piszesz??? Na zasadzie, " że jak nie usłyszę to se zmyślę"???
Chodziło o coś kompletnie, zupełnie innego.
I na dodatek mama Karola też pytała się o coś innego.
ProponujÄ™ wizyte jednak u larynologa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Czarek
Trener

#62 Postautor: Czarek » 24 lipca 2006, o 10:25

[quote="harry"][quote="FantyÅ›"]
Chodziło o coś kompletnie, zupełnie innego.
I na dodatek mama Karola też pytała się o coś innego.
[/quote]

Aha. Czyli odpowiedź dotyczyła czegoś "zupełnie innego" niż pytanie?
Ładnie to tak odpowiadać zatroskanej o beznadzieją formę syna kobiecie? :wink:
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#64 Postautor: dilucio » 10 kwietnia 2007, o 00:45

Kod: Zaznacz cały

Osiemnastoletni Karol Polak całkiem nieoczekiwanie pozyskał nowego, znanego w żużlowym światku sponsora. - Kto nim jest? Były żużlowiec Piotr Baron - mówi junior TŻ Sipma. Póki co, młodemu Polakowi pozostaje jedynie podziwiać sprzęt w warsztacie, bo choć był wpisany do składu na mecz z GTŻ mógł... zostać w domu.
- Nawet nie pojechałem do Grudziądza, bo klub zdecydował się na wariant oszczędnościowy. Prezes zakomunikował, że jedzie jeden junior zagraniczny - Hansen, i jeden krajowy, czyli Rafał Klimek - mówi Polak.

- Na papierze co prawda byłem w składzie, ale fizycznie do Grudziądza się nie wybierałem. Ja miałem sprzęt i cały czas jestem do dyspozycji klubu. Dzwoniłem jeszcze do klubu, żeby się upewnić, ale usłyszałem, że nie muszę jechać do Grudziądza. A chcę się pochwalić, że sprzętu w końcu mam dużo. W środę jedziemy do Niemiec po odbiór nowego silnika, a to wszystko jest załatwiane przez byłego żużlowca, pana Piotra Barona. On wziął mnie pod swoje skrzydła i obiecał pomoc. Jak do tej pory wywiązuje się ze swoich obietnic i praktycznie cały sprzęt, jakim dysponuję w tej chwili, zawdzięczamy panu Baronowi. Kto to wszystko finansuje? Pan Baron. Ufundował mi już kompletną, nowiutką ramę za 2 tysiące złotych. W czwartek przed świętami przysłał silnik po remoncie. Ten silnik, na którym jeździłem do tej pory, Sebastian Trumiński zawiózł do Torunia, odbiór ma być za kilka dni. Na pewno będziemy coś płacić, ale nie są to takie pieniądze jakie faktycznie trzeba by było wyłożyć za to wszystko - dodaje młodzieżowiec Sipmy.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#65 Postautor: Kiry » 10 kwietnia 2007, o 08:15

a co to, a skąd to ten njus? jakiś spóźniony prima aprilis? :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#66 Postautor: vadik » 10 kwietnia 2007, o 09:02

czego się odrazu nabijasz :x trzeba sie cieszyc że nareszcie chłopakowi się układa! Ma duzo sprzetu tylko jeździć.

wojteko
Senior

#67 Postautor: wojteko » 10 kwietnia 2007, o 09:42

ale po co to dalej roztrzasac :?: :!: mecz sie i tak niedobyl :cry: a Karol na darmo "dupy" nieprzewiozl................ nie ma tego zlego co by na dobre niewyszlo :!: pozdrawiam

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#69 Postautor: MIERZWIN » 10 kwietnia 2007, o 12:39

Kiry pisze:a co to, a skąd to ten njus? jakiś spóźniony prima aprilis? :lol:

http://www.sportexpress.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=767&Itemid=23

Awatar użytkownika
Markoni

#70 Postautor: Markoni » 10 kwietnia 2007, o 12:39

Baron był chyba kiedyś dobrym kumplem Śledzia, może jest nim dalej.
Może to przez niego Polak nawiązał kontakty sponsorskie.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

bartexs1
Senior

#71 Postautor: bartexs1 » 1 maja 2007, o 19:00

Smirnek_
Senior

#72 Postautor: Smirnek_ » 1 maja 2007, o 19:04

Taki talent nam ucieka :roll:

Mezzi
Szkółkowicz

#73 Postautor: Mezzi » 1 maja 2007, o 19:15

No,poszedł Polak w świat,zobaczymy co tam w Grudzu pokaże o ile wogóle mu pozwolą pokazać co umie :D Ale prawda,ucieka nam talent :D Trzeba szukać nowego juniora.Apropos, czy jacyś adepci przystępują w tym roku do egzaminu na licencje?

Ge(L)o
Trener

#74 Postautor: Ge(L)o » 1 maja 2007, o 19:17

To jakiś żart. Ciekawe jakim cudem mu zagwarantował Maroszek miejsce w składzie ? Chyba, że im się kasa skończyła i kończą sezon juniorami.

Smirnek_
Senior

#75 Postautor: Smirnek_ » 1 maja 2007, o 19:19

No nie koniecznie. Bardzo możliwe, że pojedzie (będzie w kadrze) w meczu z Poznaniem bo ponoć Mroczka jest kontuzjowany i Grudziądz zostaje z 1 polskim juniorem tj. Brzozowskim.