kdsz pisze: nie miał prawa zakładać się na Adama w tej konkretnej sytuacji.
że jak???
SpeeDFan pisze:Wielka szkoda... widać to było gołym okiem że sprzet Sebka jest za wolny... temu chłopakowi dać dobry motor to by robił minimalnie 10pkt na mecz... Mam nadzieję że 22 kwietnia dopisze pogoda i bedzię nas jeszcze więcej!
Biletów sprzedaliśmy ponad 3400. Na karnety weszło 230 osób, a na zaproszenia 50. Podstawówek i młodszych było ponad 600 tak, że w sumie było około 4300 osób.
Danio pisze:harry napisał:Biletów sprzedaliśmy ponad 3400. Na karnety weszło 230 osób, a na zaproszenia 50. Podstawówek i młodszych było ponad 600 tak, że w sumie było około 4300 osób.
BUJAJ bujaj ludzi! To jest normalne, że prawdziwej frekwencji to nigdy nie podajecie- nie wiem dlaczego?? Na syfach piszą ok 6000 tys ludu, więc Twoja suma jest bardzo różniąca się!! Dopisz te 1000 ludzi to uwierze, bo w prasie zawsze mają prawo się mylić. Dlaczego zaniżacie frekwencje? Ukrywacie przed kimś? Skarbówka?, zawodnicy? Napewno było z 5 tys ludzi jak nic!
harry pisze:1. Stadion był bardziej pojemniejszy przed licznymi przebudowaniami.
2. Według mojej wiedzy ( wtedy byłem kibicem) biletów sprzedano 12300 i rozdano około 1000 zaproszeń.
No i ja 2 godziny przed meczem załapałem się na trzeci rząd stojących.
harry pisze:1. Stadion był bardziej pojemniejszy przed licznymi przebudowaniami.
2. Według mojej wiedzy ( wtedy byłem kibicem) biletów sprzedano 12300 i rozdano około 1000 zaproszeń.
No i ja 2 godziny przed meczem załapałem się na trzeci rząd stojących.
kdsz pisze:PS. Kiedy FK zbierał ankiety? Siedziałem cały mecz na tyłku w tym samym miejscu i nikt się nie pojawił...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A ja chcialem tylko powiedziec, ze mnie tez denerwuje, jak wszyscy siedzacy na krzeselkach wstaja podczas biegow, bo ja wetdy tez musze wstawac, a krzeselka sa od tego by na nich siedziecjak sobie chcecie stac i dopingowac, to na korone stadionu
![]()
Dziekuje
Cooper pisze:A ja chcialem tylko powiedziec, ze mnie tez denerwuje, jak wszyscy siedzacy na krzeselkach wstaja podczas biegow, bo ja wetdy tez musze wstawac, a krzeselka sa od tego by na nich siedziecjak sobie chcecie stac i dopingowac, to na korone stadionu
![]()
Dziekuje