Nasi rywale w sezonie 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ivan.m

#26 Postautor: ivan.m » 4 kwietnia 2007, o 20:25

o co chodzi z tymi 4 punktami Klopota?? :shock:

Danio

#27 Postautor: Danio » 4 kwietnia 2007, o 20:25

Hans bez podnietyz Burzą???? Staszek Burza ostatnio wszędzie pokazuje zarówno w Anglii jak i na torach innych w Polsce w sparingach kawał dobrych zdobyczy punktowych!! Mnie już WKURWIA to ignoranckie podejście naszego Klubu do Staszka Burzy- ten gośc powinien dawno u nas podpisać, wiem wiem zaraz powiecie że nie ma kasy itp. Ale wkurwia mnie to że nikt nie poznał się jeszcze na nim, w dodatku sam dzwonił do Nas. Śmiem twierdzić, że szybko jeszcze ktoś z nim podpisze i będziemy wtedy żałować a Unia Tarnów to dopiero będzie żałować że postawili na Rempałę a nie na niego. Rempała Jaca po kontuzji jest teraz beznadziejny i popełnił wielki błąd idąc do Extraligi- zachlapie sobie w papiery równo!!
Staszek Burza sądze że na wyjazdach próbowałby nawiązywac walkę podczas gdy nasze Seniory Jeleń, Trumna będą CIENIAMI na wyjazdach!! a nawet u nas w Lublinie nie gorszy byłby od innych naszych seniorów

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#28 Postautor: Fork » 4 kwietnia 2007, o 20:27

ivan.m pisze:o co chodzi z tymi 4 punktami Klopota?? :shock:

Joker 8)
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#29 Postautor: bartosch » 4 kwietnia 2007, o 20:27

jechał jako "złota rezerwa". wtedy punkty mnozymy x2.
carpe diem!

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: bartosch » 4 kwietnia 2007, o 20:32

Fork pisze:

Joker 8)

joker jest w SWC. u nas jak napisalem jest "zlota". zaluje tylko, ze madre glowy zarzadzajace polskim zuzlem nie wprowadzily od razu przepisu, ze "zlota" jedzie w innym kolorze kasku (np. zielonym). na calym swiecie jest tak, ze ten ktorego liczymy podwojnie jedzie w innym kolorze kasku (np. bialo-czarny w Anglii). takowe wyroznienie jest dobre nie tylko dla kibicow ale rowniez dla samych zawodnikow, gdyz w ferworze walki czasem mozna zapomniec na kogo trzeba bardziej uwazac...
carpe diem!

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior