Nasi rywale w sezonie 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ivan.m

#26 Postautor: ivan.m » 4 kwietnia 2007, o 20:25

o co chodzi z tymi 4 punktami Klopota?? :shock:

Danio

#27 Postautor: Danio » 4 kwietnia 2007, o 20:25

Hans bez podnietyz Burzą???? Staszek Burza ostatnio wszędzie pokazuje zarówno w Anglii jak i na torach innych w Polsce w sparingach kawał dobrych zdobyczy punktowych!! Mnie już WKURWIA to ignoranckie podejście naszego Klubu do Staszka Burzy- ten gośc powinien dawno u nas podpisać, wiem wiem zaraz powiecie że nie ma kasy itp. Ale wkurwia mnie to że nikt nie poznał się jeszcze na nim, w dodatku sam dzwonił do Nas. Śmiem twierdzić, że szybko jeszcze ktoś z nim podpisze i będziemy wtedy żałować a Unia Tarnów to dopiero będzie żałować że postawili na Rempałę a nie na niego. Rempała Jaca po kontuzji jest teraz beznadziejny i popełnił wielki błąd idąc do Extraligi- zachlapie sobie w papiery równo!!
Staszek Burza sądze że na wyjazdach próbowałby nawiązywac walkę podczas gdy nasze Seniory Jeleń, Trumna będą CIENIAMI na wyjazdach!! a nawet u nas w Lublinie nie gorszy byłby od innych naszych seniorów

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#28 Postautor: Fork » 4 kwietnia 2007, o 20:27

ivan.m pisze:o co chodzi z tymi 4 punktami Klopota?? :shock:

Joker 8)
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#29 Postautor: bartosch » 4 kwietnia 2007, o 20:27

jechał jako "złota rezerwa". wtedy punkty mnozymy x2.
carpe diem!

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: bartosch » 4 kwietnia 2007, o 20:32

Fork pisze:

Joker 8)

joker jest w SWC. u nas jak napisalem jest "zlota". zaluje tylko, ze madre glowy zarzadzajace polskim zuzlem nie wprowadzily od razu przepisu, ze "zlota" jedzie w innym kolorze kasku (np. zielonym). na calym swiecie jest tak, ze ten ktorego liczymy podwojnie jedzie w innym kolorze kasku (np. bialo-czarny w Anglii). takowe wyroznienie jest dobre nie tylko dla kibicow ale rowniez dla samych zawodnikow, gdyz w ferworze walki czasem mozna zapomniec na kogo trzeba bardziej uwazac...
carpe diem!

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#31 Postautor: rAdEk23 » 5 kwietnia 2007, o 16:41

Sipma Lublin :D :D :D

Danio

#32 Postautor: Danio » 5 kwietnia 2007, o 19:10

No i pięknie- wzmocnił teoretycznego rywala z którym mamy walczyć o utrzymanie! Już jestem ciekawy ile Burza wykręci u nas w Lublinie w meczu!Jeszcze Słaboń niech pójdzie do nich to dopiero będzie ciekawie.

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#33 Postautor: MIERZWIN » 5 kwietnia 2007, o 19:21

Danio pisze:Jeszcze Słaboń niech pójdzie do nich to dopiero będzie ciekawie.

Gniezno ma i tak nadmiar krajowych seniorów, a do tego doliczyć trzeba jeszcze zagranicznych zawodników. Jak Tomek Rempała się wykuruje, to powybijają się na treningach, aby zmieścić się w składzie ligowym - a jak nie, to i tak będą niesnaski typu: 'bo on jechał, a ja nie'

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#34 Postautor: kilar » 5 kwietnia 2007, o 19:28

Danio - Co Ty opowiadasz ? Gniezno o utrzymanie ? :lol: Naszym glownym rywalem bedzie Poznan i ewentualnie Grudziadz. Reszta zespolow walczy o 4. Wszystkie maja dosyc ciekawe i wyrownane sklady, a przede wszystkim silniejsze od naszego. Szczescie w nieszczesciu, ze Burza poszedl do Gniezna, a nie Poznania. Wazne, zeby sie oni albo Grudziadz nie wzmacniali. Co sie dzieje w pozostalych zespolach jest w tym momencie malo istotne, bo i tak bedzie ciezko z nim wygrac, nawet tutaj w Lublinie.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#35 Postautor: papi » 5 kwietnia 2007, o 19:49

szczerze? Gniezno ma słaby skład, jakoś tak się ułożylo, że wszyscy zaczęliśmy widzieć rywali tylko w drużynach z Grudziądza i Poznania, a gnieźnianie wcale nie byli mocniejsi. A Burza może im bardzo pomóc...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#36 Postautor: kilar » 5 kwietnia 2007, o 20:04

Ja bym jednak Gniezna nie lekcewazyl. Moze ich sklad nie wyglada tak okazale, jak przed rozpoczeciem poprzedniego sezonu (brak Jensena, Jankowskiego), ale w ich miejsce zakontraktowano extraligowego Steada, czy Rempale. Wedlug mnie oni powinni byc solidnymy zawodnikami 1-ligowymi. Do nich dochodzi tez ogromnie utalentowany junior - Gomolski. Gniezno wcale nie stoi na straconej pozycji w walce o 4rke.
Duzo sie mowilo tez o zakontraktowaniu Szombierskiego, wiec z pewnoscia nie sa biednym klubem.

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#37 Postautor: rAdEk23 » 5 kwietnia 2007, o 20:41

biedni może nie są ale moim zdanie wcale o pierwsza czwórkę walczyć nie będą wystarczy popatrzeć na ich sparingi co prawda dwa z trzech wygrali ale z kim Poznaniem i Lukoil Oktiabrskij pierwszy do 35 a drugi do 36 moim zdanie nie są to żużlowi potentaci a chcąc walczyć o pierwsza czwórkę w tym sezonie(pierwsza liga niebyła tak silna chyba nigdy) trzeba zrobić te 35 punktów na stadionie poloni czy innej drużyny z e-ligi a oni zrobili 21 :lol: myślę ze i my tyle byśmy zrobili a jesteśmy skazani przez znawców żużla na spadek ewentualnie baraż.
A Staszek Burza jest na pewno wzmocnieniem startu.
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
papi
Trener

#38 Postautor: papi » 5 kwietnia 2007, o 21:00

nie znam ich sytuacji finansowej, ale skład nie rzuca na kolana. Uważam, że są w naszym zasięgu. Co do Steada i Rempały to powiem tylko, że Anglik w Polsce się nie najeździł, a Rempała to zawodnik, który świetne mecze (a nawet sezony) przeplata z beznadziejnymi. Burza jeździł słabo ostatnie 2 czy 3 lata, ale jego forma u progu sezonu jest wysoka i po prostu szkoda, że nie zasili naszego klubu, tym bardziej, że jeszcze w styczniu to bardziej jemu zależało na tym by reprezentować TŻ. Nie wyszło, pozostaje żałować i się nie poddawać, bo jeśli nasi będą wygrywać u siebie to nawet Gniezno można w tabeli wyprzedzić. Ostatnio przeglądałem skarb kibica i podchodzę trochę bardziej optymistycznie niż do niedawna. Na tę chwilę Gdańsk i Ostrów wydają się poza zasięgiem, niełatwo będzie z Gorzowem, ale pozostałe mecze trzeba wygrać, no i powalczyć ze Stalą, a ten sezon wcale nie musi skończyć się tak źle :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz