Gawrzyk pisze: Martin- 15 lat pracował z Tony Kasperem.
napisał Paul.
Gawrzyk pisze: Martin- 15 lat pracował z Tony Kasperem.
nie chyba tylko napewno. Dziś wszyscy seniorzy zaskoczyli mnie na plus . Co do juniorów to zaskoczył mnie tylko Michaluk swoim nowym kevlarem ;D który niestety nie pomagał mu w jeździe bo zaliczył całe 0 - słownie zero , ale to na jego poziomie .piotr76 pisze:a co z Burząchyba że to było z okazji 1 kwietnia
janek pisze:Michaluk i Polak niech lepiej nadziei sobie nie robiÄ… i metanolu nie marnujÄ….
Michaluk mając sprzęt od Rempały mógłby coś bradziej manetkę odkręcać
Dj_Korgi pisze:Dziś wszyscy seniorzy zaskoczyli mnie na plus . Co do juniorów to zaskoczył mnie tylko Michaluk swoim nowym kevlarem ;D który niestety nie pomagał mu w jeździe bo zaliczył całe 0.
luckas pisze:Dj_Korgi pisze:Dziś wszyscy seniorzy zaskoczyli mnie na plus . Co do juniorów to zaskoczył mnie tylko Michaluk swoim nowym kevlarem ;D który niestety nie pomagał mu w jeździe bo zaliczył całe 0.
ten kevlar(zreszta na moje oko b.fajny) ma od połowy tamtego sezonu ;P
Dla mnie Polak zrobił spore postępy, albo przynajmniej ma szybszy motocykl niz w poprzednich latach.Bo i na dystansie i przede wszystkim na starcie idzie mu zdecydowanie lepiej niż w kiedys.
Za jaki czas?Dajcie na luz, oceniajmy za jakiÅ› czas.
istred pisze:Po drugie, tak jak już kilka osób to zauważyło - rozczarował Klimek. Oczekiwałem, ze nawiąże już walkę z seniorami, a on jakby stał w miejscu. W pierwszym biegu walczył na starcie z PolakiemPóźniej, dał się objechać Kusowi, który wczoraj zrobił pierwsze kółka w Lublinie, a i do wirtuozów speedwaya jeszcze nie nalezy. Rozumiem, że dla Rafała to dopiero drugi sezon, ale mimo to takie wpadki nie powinny mu się przytrafiać - inna sprawa, czy to rzeczywiscie są wpadki?