$korzen$ pisze:CO?! Czyli Tomek nie planuje zakupow i chce na tych motorynkach startowac w nowym sezonie na I-szo ligowych torach
?!
a sądzisz, że obijanie się z przeciętnym skutkiem w II lidze było dziełem przypadku?
Chcesz powiedzieć, że Piszcz jest oszustem?
Regdal pisze:Chcesz powiedzieć, że Piszcz jest oszustem?
Kolego Torsen czy w twojej opinii zawodnik który oczekuje od klubu wypłaty należnch zaległości od kilku lat,idzie na ugodę z klubem,inwestuje swoje prywatne pieniądze w przygotowanie do sezonu, jest oszustem ???Czy aby tobie się coś nie pomieszało ???Oświeć mnie bo ja tu czegoś nie rozumiem.
Regdal pisze:Kolego Torsen w wielu wÄ…tkach mijasz siÄ™ z prawdÄ…
a większość twoich stwierdzeń jest na zasadzie "wydaje ci się że..."
harry pisze: Dlatego proszę nie wieszajcie na nich psów bo inni już dawno by stad uciekli.
$korzen$ pisze:harry pisze: Dlatego proszę nie wieszajcie na nich psów bo inni już dawno by stad uciekli.
Dawid w silniki zainwestowal, Jelen zainwestowal, Darek z tego co wiem.. rowniez.. wiec dlaczego nie mogl zrobic tego Tomek ? Czy jest az taka ofiara i amatorem ? Sponsorow z tego co wiem mu nie brakuje, wiec tymbardziej trudno mi uwierzyc, ze nie byl w stanie zakupic chociazby jednego GM-a. Osobiscie na miejscu Tomka, majac za soba starty w E-lidze i czasami na prawde dobre wystepy na I-szo ligowym froncie, wstydzilbym sie wyjezdzac na tor na sprzecie jakim on obecnie dysponuje. Szkoda, na prawde szkoda ze sam zainteresowany ma chyba calkowicie odmienne podejscie. Coz, skonczy sie "najwyzej" kolejna kompromitacja.

Wyobraź sobie reakcje na forum, gdyby Tomek nie trenował wcale i czekałby wciąż na odbiór nowych silników (czy też remont starych, czy też co tam jeszcze sobie wymyślił)...$korzen$ pisze:Osobiscie na miejscu Tomka, majac za soba starty w E-lidze i czasami na prawde dobre wystepy na I-szo ligowym froncie, wstydzilbym sie wyjezdzac na tor na sprzecie jakim on obecnie dysponuje.
Åoptymista pisze:Regdal pisze:Harry szkoda słów,taki Torsen i tak tego nie zrozumie.Przepraszam może to Hrabia Torsen.
zrozumie
tylko trzeba tez umiec tlumaczyc jesli sie naprawde cos wie
Regdal pisze:Åoptymista pisze:Regdal pisze:Harry szkoda słów,taki Torsen i tak tego nie zrozumie.Przepraszam może to Hrabia Torsen.
zrozumie
tylko trzeba tez umiec tlumaczyc jesli sie naprawde cos wie
Przykro mi ale ja nie jestem upoważniony,aby niezorientowanym i mocno zapatrzonym w swoje często nie mające nic wspólnego z prawdą poglądy,przedstawiać podłoże finansowe i inne kwestie związane z działalnością klubu.
zapewne jesteś jedynym, który zna sprawy od podszewki - coś od roku albo max dwóch - tylko kogo to obchodzi?
Podłożem finansowym i innymi kwestiami związanymi z dzialalnością klubu się nie jeździ.
Kibice oczekują wyniku - jeżeli komuś to nie pasuje - trzeba będzie powybijać jakieś 5 tysiecy ludzi.
Jesteś w poważnym błędzie wszystko w żużlu kręci się wokół pieniądza.
Zawodnicy też mają prawo do swoich oczekiwań,czy ich też należy powybijać ?