jataman21 pisze: ale oczywiscie szajka czających się na Jatamana musiała szybko wyskoczyć z krzaków.
Jataman nie miej pretensji o to do nikogo. Sam sobie poprostu na taki wizerunek zapracowales.
http://www.kurier.lublin.pl
jataman21 pisze: ale oczywiscie szajka czających się na Jatamana musiała szybko wyskoczyć z krzaków.
jataman21 pisze:Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...
jataman21 pisze:Zle mnie Mikas zrozumiałeś. Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...
kuper pisze:dzisiaj miał być w kurierze wywiad!!kupilem i nie ma??moze macie link albo cos??
mikas pisze:jataman21 pisze:Zle mnie Mikas zrozumiałeś. Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...
Przypominam Ci że aby czytać forum nie trzeba sie na nim logować za każdym razem i można to robić jako tzw. Gość![]()
Matko do czego to dochodzi, mierzenie tego czy ktoś zna sie na żużlu czy tam jest wyjadaczem jak to nazwałeś na podstawie tego jak często czyta czy pisze na forum![]()
Gwarantuje Ci że jest mnóstwo ludzi którzy nawet nie wiedzą o istnieniu tego forum a znają sie na żużlu lepiej niż większość forumowiczów, Twoje teorie mnie osłabiają
jataman21 pisze:Sluchaj chłopczyku po raz kolejny pisałem że żadnym wyznacznikiem wiedzy żużlowej nie jest ilość postów więc po jaka cholere kolejna osoba się do tego odnosi? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?? To sie naucz.
Pod względem inteligencji za to daje sobie głowę uciąć że Twój ojciec nie dorasta mojemu nawet do 1/3 wysokości małego palca u nogi, a moją inteligencji możesz sobie darować, a nie chwaląc się mam 2 stypendia sportowe i naukowe, do tego wiele razy w gazetach jako szachiste pisano o mnie "geniusz" a za młodszych czasów w różnych czasopismach "złote dziecko". Do mojej wiedzy i inteligencji Ci daleko więc wyluzuj się i nie cytuj czegoś o czym nie masz zieloego pojęcia.
Jeśli admin będzie miał zamiar skasować ten post, prszę bardzo, ale razem z tymi bredniami FREDka.
Pozdrawiam
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]