Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#3851 Postautor: kilar » 1 marca 2007, o 13:26

jataman21 pisze: ale oczywiscie szajka czających się na Jatamana musiała szybko wyskoczyć z krzaków.

Jataman nie miej pretensji o to do nikogo. Sam sobie poprostu na taki wizerunek zapracowales.

http://www.kurier.lublin.pl

Awatar użytkownika
malyex
Szkółkowicz

#3852 Postautor: malyex » 1 marca 2007, o 16:45

jataman21 pisze:Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...

Po pierwsze. Po jednym z wyjazdowych meczów w roku 2006 nawet na chwile nie pojawił się informacja o nim w telegazecie lubelskiej(niestety nie pamiętam po którym), a po drugie czytam forum codziennie, ale nie klepie bezmyślnie w klawiature tak jak ty.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3853 Postautor: mikas » 1 marca 2007, o 17:10

jataman21 pisze:Zle mnie Mikas zrozumiałeś. Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...

Przypominam Ci że aby czytać forum nie trzeba sie na nim logować za każdym razem i można to robić jako tzw. Gość :)

Matko do czego to dochodzi, mierzenie tego czy ktoś zna sie na żużlu czy tam jest wyjadaczem jak to nazwałeś na podstawie tego jak często czyta czy pisze na forum :lol:
Gwarantuje Ci że jest mnóstwo ludzi którzy nawet nie wiedzą o istnieniu tego forum a znają sie na żużlu lepiej niż większość forumowiczów, Twoje teorie mnie osłabiają ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3854 Postautor: grzesieck » 1 marca 2007, o 18:17

mikas, w sumie to tak z ilosci postow to wychodziloby, ze pewnie mamy po 50 lat i na zuzel chodzimy od 1960 =]
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#3855 Postautor: meesha » 1 marca 2007, o 18:27

No we dwóch macie przecie prawie 50 :P

A ilość postów na pewno nie świadczy o tym czy kotoś się "zna" na żużlu - vide: Mikas :D 8) :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3856 Postautor: Cooper » 1 marca 2007, o 18:29

heh, Cooper wyjadacz 8) Na kolana reszta 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

chmielo

#3857 Postautor: chmielo » 1 marca 2007, o 18:41

chyba kazdego forumowicza te wpisy jatamana osłabiaja...;p;p

Volt

#3858 Postautor: Volt » 1 marca 2007, o 19:09

Jatman powoli staje się postacią kultową tego forum :D Bez niego wiało by tu nudą :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3859 Postautor: Gelo » 1 marca 2007, o 19:14

Volt pisze:Jatman powoli staje się postacią kultową tego forum :D Bez niego wiało by tu nudą :twisted:

Jataman kontynuuje szlachetne tradycje tego forum - ja sie chyba zestrzałem - no ale ilość wpisów oznacza że znam się na żużlu prawie jak Gawrzyk ;)

harry
Trener

#3860 Postautor: harry » 1 marca 2007, o 21:25

kuper pisze:dzisiaj miał być w kurierze wywiad!!kupilem i nie ma??moze macie link albo cos??

Niestety! Ktoś nas ( łącznie z autorem) oszwabił. Miał być i nie ma. Sam kupiłem. Może jutro będzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#3861 Postautor: FREDek » 2 marca 2007, o 12:43

I co to dalej panowie i panie będzie z tym Naszym klubem? Co będzie z Nami? Chociaż to chyba to samo!? Kibice tworzą klub! Zawodnicy przychodzą i odchodzą, a kibice (Ci prawdziwi) są od poczatku do końca. Każdy wie, że z lubelskim żużlem nie jest dobrze. Wiem - wiem; ameryki nie odkryłem! Może czas najwyższy zadać sobie pytanie: CO JESTEśMY W STANIE ZROBIć DLA KLUBU (i tym samym dla siebie) :?: A nie jak spora część kibicow czekać na to, co klub może zagwarantować Nam! Moim skromnym zdaniem, w tych trudnych chwilach powinniśmy wspomóc lubelski żużel! Zadacie sobie pewnie pytanie: "Co ja mogę zrobić?". Sam - niewiele. Dlatego powinniśmy się zjednoczyć i zacząć DZIAłAć (a nie tylko "płakać" na forum)!

Mam nadzieję, że chociaż połowa z tych, którzy przeczytają ten post zaproponuje jakieś rozwiązanie... Napisze, jak jego zdaniem, jesteśmy w stanie pomóc klubowi i jak już pisałem, samym sobie! Bo klub to kibice, a kibice to klub!

W kupie siła :wink:

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#3862 Postautor: FREDek » 2 marca 2007, o 14:12

mikas pisze:
jataman21 pisze:Zle mnie Mikas zrozumiałeś. Chodziło mi o to że nawet jak zarejestrował sie 5 lat temu a zaglada raz na rok na 5 minut to chyba nie jest stalym bywalcem i wyjadaczem...

Przypominam Ci że aby czytać forum nie trzeba sie na nim logować za każdym razem i można to robić jako tzw. Gość :)

Matko do czego to dochodzi, mierzenie tego czy ktoś zna sie na żużlu czy tam jest wyjadaczem jak to nazwałeś na podstawie tego jak często czyta czy pisze na forum :lol:
Gwarantuje Ci że jest mnóstwo ludzi którzy nawet nie wiedzą o istnieniu tego forum a znają sie na żużlu lepiej niż większość forumowiczów, Twoje teorie mnie osłabiają ;)

Patrz, np.: moj tata! Chodził na żużel, jak takiego jatamana jeszcze w planach nie było! Co do wiedzy (nie tylko żużlowej) jatamanie, to mimo 795 postów, a jego [mojego taty-żadnego] do "pięt" mu nie dorastasz. Przestań więc mędrkować, ubliżać ludziom, wyganiać itp.. Pamiętaj, że na każdego "kozaka", znajdzie się lepszy "kozak"!

P.S.
Odbierz to jak tylko sobie chcesz i Twój poziom inteligencji Ci na to pozwala. Mało mnie to interesuje... Mam nadzieję, że kwestię ilości postów, jako "licznika wiedzy żużlowej" w dość kulturalny sposób wyjaśniłem popierając swoje racje konkretnymi faktami, czego Ty - niestety - nie robisz...

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#3863 Postautor: jataman21 » 2 marca 2007, o 14:26

Sluchaj chłopczyku po raz kolejny pisałem że żadnym wyznacznikiem wiedzy żużlowej nie jest ilość postów więc po jaka cholere kolejna osoba się do tego odnosi? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?? To sie naucz.
Pod względem inteligencji za to daje sobie głowę uciąć że Twój ojciec nie dorasta mojemu nawet do 1/3 wysokości małego palca u nogi, a moją inteligencji możesz sobie darować, a nie chwaląc się mam 2 stypendia sportowe i naukowe, do tego wiele razy w gazetach jako szachiste pisano o mnie "geniusz" a za młodszych czasów w różnych czasopismach "złote dziecko". Do mojej wiedzy i inteligencji Ci daleko więc wyluzuj się i nie cytuj czegoś o czym nie masz zieloego pojęcia.
Jeśli admin będzie miał zamiar skasować ten post, prszę bardzo, ale razem z tymi bredniami FREDka.

Pozdrawiam

edit by Kiry:
"złote dziecko" i reszta, prosiłbym o wymienianie uprzejmości poza forum, na PW czy gg np, naprawde niewiele osób chce to czytać (choc jak można wyczytać "saga" zaczyna mieć swoich fanów :lol: ).
ObrazekObrazek

meridol

#3864 Postautor: meridol » 2 marca 2007, o 14:31

jataman21 pisze:Sluchaj chłopczyku po raz kolejny pisałem że żadnym wyznacznikiem wiedzy żużlowej nie jest ilość postów więc po jaka cholere kolejna osoba się do tego odnosi? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?? To sie naucz.
Pod względem inteligencji za to daje sobie głowę uciąć że Twój ojciec nie dorasta mojemu nawet do 1/3 wysokości małego palca u nogi, a moją inteligencji możesz sobie darować, a nie chwaląc się mam 2 stypendia sportowe i naukowe, do tego wiele razy w gazetach jako szachiste pisano o mnie "geniusz" a za młodszych czasów w różnych czasopismach "złote dziecko". Do mojej wiedzy i inteligencji Ci daleko więc wyluzuj się i nie cytuj czegoś o czym nie masz zieloego pojęcia.
Jeśli admin będzie miał zamiar skasować ten post, prszę bardzo, ale razem z tymi bredniami FREDka.

Pozdrawiam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie będę jednak ignorował kolegi jataman21, bo przynajmniej można się czasem pośmiać...

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#3865 Postautor: FREDek » 2 marca 2007, o 15:02

Twój temat [jatamanie] uważam za zamknięty, bo szkoda czasu. Chyba, że masz ochotę to na pw sobie dokończymy. Myslę, że dla wszystkich lepiej by było "naukowcu", gdybyś skoncentrował się na tym, co pisałem post wyżej, aniżeli ten, w którym była wzmianka o Tobie...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3866 Postautor: Cooper » 2 marca 2007, o 15:20

ojaaaaaaaacieeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <buahahahahahahahaha> Ja wymiekam 8)

Hmm, a swoja droga to jak to jest, ze najpierw ktos zamyka temat, pozniej kasuje posty, a nastpenie mimo, ze te osoby dalej pisza bzdury, przyzwala na to? Czy zlote dzieci maja szczegolne prawa? 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3867 Postautor: grzesieck » 2 marca 2007, o 15:24

no ciekawe dlaczego ktos odblokowal temat, gdyby byl zamkniety to bylby spokoj, a tak dalej trzeba czytac te brednie...
METHANOL ADVENTURE TEAM

JAG
Senior

#3868 Postautor: JAG » 2 marca 2007, o 16:00

mam nadz że temat nie zostanie zamkniety bo wg mnie jest potrzebny. niepotrzebna jest tylko wymiana zdan jatamana z kilkoma innymi osobami. moze admini znajda lepszy sposob na zaprowadzenie porzadku na forum 8)
:),czasami :(

meesha
Trener
Kontakt:

#3869 Postautor: meesha » 2 marca 2007, o 16:08

No grzesiecek to by tylko zamykał albo wyjebywał tematy 8) Faszysta nie moderator :P A wystarczy usunąć parę postów niezwiązanych z tematem, kilku uporczywych użyutkowników poczęstować banem np. tygodniowym i bedzie :)
Ostatnio zmieniony 2 marca 2007, o 16:15 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3870 Postautor: grzesieck » 2 marca 2007, o 16:11

ale ja chcialem zamknac tak tylko do jutra, nie na zawsze : )

http://www.video.czarnysport.pl/index.p ... topic=Inne - prawie jak Tanikowski z Hamillem ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#3871 Postautor: kilar » 2 marca 2007, o 16:59

a co to za mecz byl :) ? Ze sie Karlsson tak wkurzyl :twisted:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#3872 Postautor: luCas » 2 marca 2007, o 17:05

Tarnow- Rybnik, jesli dobrze pamietam. W Rybolu wtedy dwa Karlssony jezdzily.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#3873 Postautor: kilar » 2 marca 2007, o 17:10

hehe, tlum kibicow najpierw bluzga na niego, by po pozniejszym awansie do extraligi zapewne nosic go na rekach i ubostwiac :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3874 Postautor: grzesieck » 2 marca 2007, o 17:27

moim zdaniem mial prawo sie zdenerwowac :>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#3875 Postautor: $korzen$ » 2 marca 2007, o 17:58

Zlote Dziecko tez mialo prawo sie zdenerwowac :lol: