http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=13759
Rafał Klimek
No cóż było bardzo blisko Rzeszowa
... no cóż nie udało się ... nie wszyscy są idiotami gotowymi płacić i dać się promować ... po to żeby w następnym sezonie spokojnie mógł odejść do innego klubu który da więcej ...
Mam nadzieje że nasi działacze też w zamian za naukę (poprzez liczne występy w meczach) nie dadzą się wydoić i zażyczą sobie kontraktu co najmniej 2 letniego !!! ... cóż jedna strona czegoś chce i druga mam nadzieje że klub wie czego teraz żądać ....
Mam nadzieje że nasi działacze też w zamian za naukę (poprzez liczne występy w meczach) nie dadzą się wydoić i zażyczą sobie kontraktu co najmniej 2 letniego !!! ... cóż jedna strona czegoś chce i druga mam nadzieje że klub wie czego teraz żądać ....
piotr76 pisze:No cóż było bardzo blisko Rzeszowa... no cóż nie udało się ... nie wszyscy są idiotami gotowymi płacić i dać się promować ... po to żeby w następnym sezonie spokojnie mógł odejść do innego klubu który da więcej ...
Ulżyło ci ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
no cóż Rafał tu jest najmniej ważny ... chodziło o to że Pape i menago sprowadzili na ziemie ... a poważnie to szkoda mi Rafała bo jak tak dalej pójdzie to opinia o nim pójdzie w Polske... i złamią chłopakowi kariere ... no chyba że ją będzie robił ją w Lublinie z czego bym się cieszył ... z 2 strony wyszła prawda taka że Lublin czekał na oferte od Rafała, był płacz że Lublin się nie kontaktuje ... a tak naprawde był juz jedną nogą w Rzeszowie ... ale to tylko moje domysły ...
Ps. (Rafał czytaj Papa i menago bo Rafał chyba przy kontraktach nic nie ma do powiedzenia... a ludzie wokół niego zamiast stworzyć mu szanse rozwoju traktują go jak maszynke do robienia $$$ poprostu wszystko wcześniej czy później wychodzi .... )
Ps. (Rafał czytaj Papa i menago bo Rafał chyba przy kontraktach nic nie ma do powiedzenia... a ludzie wokół niego zamiast stworzyć mu szanse rozwoju traktują go jak maszynke do robienia $$$ poprostu wszystko wcześniej czy później wychodzi .... )
Piotrze skończ juz może jednak te swoje "domysły", bo nawet nie wiesz jak mało to co piszesz ma wspólnego z rzeczywistością, więc skoro nie masz żadnego pojęcia o prowadzonych rozmowach, do czego pośrednio sie przyznałeś, to po co piszesz na forum jakieś bzdury, które opierasz tylko na tym co przeczytasz w internecie? Ktoś gdzieś kiedyś napisał jakąś bzdure na internecie a Ty teraz to powielasz, następny jakiś szukający sensacji powołując się na Ciebie napisze to dalej i tak będzie kolejna plotka żyła swoim życiem. Po cholere to
Poczekaj jeszcze chwile spokojnie na podpisanie kontraktu, na pewno team Klimków nie wydyma klubu ani klub teamu Klimków, tylko dojdą do jakiegoś porozumienia które w mniejszym lub większym stopniu zadowoli obydwie strony i tego sie trzymajmy a nie jakichś bzdur o maszynkach do robienia pieniędzy, łamaniu karier itp., do tego na pewno jeszcze bardzo daleka droga. Piszesz że opinia o nim pojdzie w Polskę a w największym stopniu sam sie do takiej opinii pisząc o tym przyczyniasz, na dodatek nie mając pojęcia jak jest w rzeczywistości. W tym momencie to chyba bardziej Ty sie przyczyniasz do łamania kariery Rafała rozsiewając niesprawdzone, stawiające w złym świetle jego team informacje, niż jego manager 
W sumie mikas bardzo trafnie ocenił i skomentował nieprawdziwe informacje które rozsiewa tutaj niepotrzebnie niejaki piotr76.Nic dodać,nic ująć,mikasie,zgadzam się z tobą w 100 %-ach.
Niektórym (piotr76)zbyt łatwo przychodzi bezsensowne wypisywanie bzdur i rozsiewanie tzw. popeliny,dobrze byłoby ,żeby ktoś takich typów pociągnął do odpowiedzialności.
Niektórym (piotr76)zbyt łatwo przychodzi bezsensowne wypisywanie bzdur i rozsiewanie tzw. popeliny,dobrze byłoby ,żeby ktoś takich typów pociągnął do odpowiedzialności.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Do jakiej odpowiedzialności
Uważasz jatamanie21 że należy tolerować wypisywanie bredni,nie mających nic wspólnego z prawdą ?
Czy ty popierasz takÄ… bezsensownÄ… "klepaninÄ™" za pomocÄ… klawiatury?
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:Do jakiej odpowiedzialności
Uważasz jatamanie21 że należy tolerować wypisywanie bredni,nie mających nic wspólnego z prawdą ?
Czy ty popierasz takÄ… bezsensownÄ… "klepaninÄ™" za pomocÄ… klawiatury?
Nie są to brednie a jedynie moje domysły oparte po części na podstawie portali , gazet (skanów) oraz osób wypowiadających się na forum ...
mam prawo do własnych przemyśleń i wypowiadania swoich przemyśleń na forum od tego w końcu ono (forum) jest ...
Dziwne można "jeb...ć" innych zawodników w sprawach kontraktów, zawierania ugody, wystawiania klubu do wiatru ...
Tylko w przypadku Papy i menago trzeba siedzieć cicho ... jak się coś ostrzej powie to już się szkodzi Rafałowi itp ...
Sorki że zawiode może niektórych ja do Rafała nic nie mam i chłopak nie jest niczemu winien i życze mu jak najlepiej
Co innego Papa i menago ... i mam prawo do tego aby wypowiadać się że taka działalność jak do tej pory mi się nie podoba i że czarno to widze ...
Co innego Papa i menago ... i mam prawo do tego aby wypowiadać się że taka działalność jak do tej pory mi się nie podoba i że czarno to widze ...
O co ci chodzi,może jakieś szczegóły ? Jaka działalność ?
Swoje domysły pozostaw dla siebie,tymbardziej,że są dalekie od prawdy.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
rumburaque
- Szkółkowicz
harry pisze:Rafał i Maciek Michaluk podpisali kontrakty na przyszły sezon.
Taka mała uwaga techniczna... Na kontrakcie Rafałą jest podpis... Rafała? Czy to tylko taki skrót myślowy?
Nie zamierzam uczyć ojca dzieci robić, ale zdajesz sobie sprawę, Harry, że umowa na starty w klubie żużlowym podpisana przez Rafała, a nie przez jego przedstawicieli ustawowych, cyli rodziców, to kwit na węgiel?
Torsen pisze:harry pisze:Rafał i Maciek Michaluk podpisali kontrakty na przyszły sezon.
Taka mała uwaga techniczna... Na kontrakcie Rafałą jest podpis... Rafała? Czy to tylko taki skrót myślowy?
Nie zamierzam uczyć ojca dzieci robić, ale zdajesz sobie sprawę, Harry, że umowa na starty w klubie żużlowym podpisana przez Rafała, a nie przez jego przedstawicieli ustawowych, cyli rodziców, to kwit na węgiel?
http://www.rafalklimek.pl/index.php?mode=read&id=45
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Torsen pisze:harry pisze:Rafał i Maciek Michaluk podpisali kontrakty na przyszły sezon.
Ja to w życiu już narobiłem troche dzieci
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski