Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#876 Postautor: rAdEk23 » 29 stycznia 2007, o 18:31

Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#877 Postautor: GRISZA » 29 stycznia 2007, o 18:33

Ten dunczyk to Patrick Hougaard.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

piotr76
Senior
Kontakt:

#878 Postautor: piotr76 » 29 stycznia 2007, o 22:14

No cóż było bardzo blisko Rzeszowa :) ... no cóż nie udało się ... nie wszyscy są idiotami gotowymi płacić i dać się promować ... po to żeby w następnym sezonie spokojnie mógł odejść do innego klubu który da więcej ...
Mam nadzieje że nasi działacze też w zamian za naukę (poprzez liczne występy w meczach) nie dadzą się wydoić i zażyczą sobie kontraktu co najmniej 2 letniego !!! ... cóż jedna strona czegoś chce i druga mam nadzieje że klub wie czego teraz żądać ....

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#879 Postautor: Regdal » 30 stycznia 2007, o 00:12

piotr76 pisze:No cóż było bardzo blisko Rzeszowa :) ... no cóż nie udało się ... nie wszyscy są idiotami gotowymi płacić i dać się promować ... po to żeby w następnym sezonie spokojnie mógł odejść do innego klubu który da więcej ...
Mam nadzieje że nasi działacze też w zamian za naukę (poprzez liczne występy w meczach) nie dadzą się wydoić i zażyczą sobie kontraktu co najmniej 2 letniego !!! ... cóż jedna strona czegoś chce i druga mam nadzieje że klub wie czego teraz żądać ....

Ulżyło ci ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Koper
Trener
Kontakt:

#881 Postautor: Koper » 30 stycznia 2007, o 14:02

Nie tylko Ty 8)

piotr76
Senior
Kontakt:

#882 Postautor: piotr76 » 30 stycznia 2007, o 16:44

no cóż Rafał tu jest najmniej ważny ... chodziło o to że Pape i menago sprowadzili na ziemie ... a poważnie to szkoda mi Rafała bo jak tak dalej pójdzie to opinia o nim pójdzie w Polske... i złamią chłopakowi kariere ... no chyba że ją będzie robił ją w Lublinie z czego bym się cieszył ... z 2 strony wyszła prawda taka że Lublin czekał na oferte od Rafała, był płacz że Lublin się nie kontaktuje ... a tak naprawde był juz jedną nogą w Rzeszowie ... ale to tylko moje domysły ...
Ps. (Rafał czytaj Papa i menago bo Rafał chyba przy kontraktach nic nie ma do powiedzenia... a ludzie wokół niego zamiast stworzyć mu szanse rozwoju traktują go jak maszynke do robienia $$$ poprostu wszystko wcześniej czy później wychodzi .... )

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#883 Postautor: mikas » 30 stycznia 2007, o 17:30

Piotrze skończ juz może jednak te swoje "domysły", bo nawet nie wiesz jak mało to co piszesz ma wspólnego z rzeczywistością, więc skoro nie masz żadnego pojęcia o prowadzonych rozmowach, do czego pośrednio sie przyznałeś, to po co piszesz na forum jakieś bzdury, które opierasz tylko na tym co przeczytasz w internecie? Ktoś gdzieś kiedyś napisał jakąś bzdure na internecie a Ty teraz to powielasz, następny jakiś szukający sensacji powołując się na Ciebie napisze to dalej i tak będzie kolejna plotka żyła swoim życiem. Po cholere to :?: Poczekaj jeszcze chwile spokojnie na podpisanie kontraktu, na pewno team Klimków nie wydyma klubu ani klub teamu Klimków, tylko dojdą do jakiegoś porozumienia które w mniejszym lub większym stopniu zadowoli obydwie strony i tego sie trzymajmy a nie jakichś bzdur o maszynkach do robienia pieniędzy, łamaniu karier itp., do tego na pewno jeszcze bardzo daleka droga. Piszesz że opinia o nim pojdzie w Polskę a w największym stopniu sam sie do takiej opinii pisząc o tym przyczyniasz, na dodatek nie mając pojęcia jak jest w rzeczywistości. W tym momencie to chyba bardziej Ty sie przyczyniasz do łamania kariery Rafała rozsiewając niesprawdzone, stawiające w złym świetle jego team informacje, niż jego manager :roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#884 Postautor: Regdal » 30 stycznia 2007, o 19:22

W sumie mikas bardzo trafnie ocenił i skomentował nieprawdziwe informacje które rozsiewa tutaj niepotrzebnie niejaki piotr76.Nic dodać,nic ująć,mikasie,zgadzam się z tobą w 100 %-ach.
Niektórym (piotr76)zbyt łatwo przychodzi bezsensowne wypisywanie bzdur i rozsiewanie tzw. popeliny,dobrze byłoby ,żeby ktoś takich typów pociągnął do odpowiedzialności.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#885 Postautor: jataman21 » 30 stycznia 2007, o 20:19

Do jakiej odpowiedzialności :shock: :shock: :shock:

Regdal 27h do konca sezonu transferowego, Rafał podpisuje warszawski czy już się zdecydował na Lublin, czy może jakis inny klub ??
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#886 Postautor: Regdal » 30 stycznia 2007, o 20:36

Do jakiej odpowiedzialności

Uważasz jatamanie21 że należy tolerować wypisywanie bredni,nie mających nic wspólnego z prawdą ?
Czy ty popierasz takÄ… bezsensownÄ… "klepaninÄ™" za pomocÄ… klawiatury?

www.wolinski.com.pl

piotr76
Senior
Kontakt:

#887 Postautor: piotr76 » 30 stycznia 2007, o 20:48

Regdal pisze:
Do jakiej odpowiedzialności

Uważasz jatamanie21 że należy tolerować wypisywanie bredni,nie mających nic wspólnego z prawdą ?
Czy ty popierasz takÄ… bezsensownÄ… "klepaninÄ™" za pomocÄ… klawiatury?

Nie są to brednie a jedynie moje domysły oparte po części na podstawie portali , gazet (skanów) oraz osób wypowiadających się na forum ...
mam prawo do własnych przemyśleń i wypowiadania swoich przemyśleń na forum od tego w końcu ono (forum) jest ...
Dziwne można "jeb...ć" innych zawodników w sprawach kontraktów, zawierania ugody, wystawiania klubu do wiatru ...
Tylko w przypadku Papy i menago trzeba siedzieć cicho ... jak się coś ostrzej powie to już się szkodzi Rafałowi itp ...
Sorki że zawiode może niektórych ja do Rafała nic nie mam i chłopak nie jest niczemu winien i życze mu jak najlepiej
Co innego Papa i menago ... i mam prawo do tego aby wypowiadać się że taka działalność jak do tej pory mi się nie podoba i że czarno to widze ...

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#888 Postautor: vadik » 30 stycznia 2007, o 21:25

ale co tu duzo pisać przeciez to norma ze Rafał podpisze jutro u nas kontrakt o co tu sie bać:| on nigdzie juz nie pojdzie jak nie Rzeszów! To takie granie na czas...zobaczycie jutro

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#889 Postautor: jataman21 » 30 stycznia 2007, o 21:30

Regdal, ja tylko chciałem zapytać do jakiej odpowiedzialności, bo właśnie tak się zastanawiałem i nie wiem o co Ci chodziło z tą odpowiedzialnością i do jakiej można pociągać za takie słowa. Było to pytanie a nie jakiś odwet, więc chyba się nie zrozumieliśmy.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#890 Postautor: Cooper » 30 stycznia 2007, o 22:13

Kiedys za rozsiewanie plotek i falszywych informacji byl ban, lub ostrzezenie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Damien

#892 Postautor: Damien » 30 stycznia 2007, o 22:36

GRISZA pisze:Ten dunczyk to Patrick Hougaard.

Teraz trzeba zmienić na: "Ten dunczyk to miał być Patrick Hougaard" :wink:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#893 Postautor: Regdal » 30 stycznia 2007, o 23:19

Co innego Papa i menago ... i mam prawo do tego aby wypowiadać się że taka działalność jak do tej pory mi się nie podoba i że czarno to widze ...

O co ci chodzi,może jakieś szczegóły ? Jaka działalność ?

Swoje domysły pozostaw dla siebie,tymbardziej,że są dalekie od prawdy.

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#894 Postautor: harry » 30 stycznia 2007, o 23:20

Rafał i Maciek Michaluk podpisali kontrakty na przyszły sezon.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

rumburaque
Szkółkowicz

#895 Postautor: rumburaque » 30 stycznia 2007, o 23:21

No i git :D
Gratulacje dla obu stron i każdemu z osobna!

Koper
Trener
Kontakt:

#896 Postautor: Koper » 30 stycznia 2007, o 23:26

harry pisze:Rafał i Maciek Michaluk podpisali kontrakty na przyszły sezon.

BRAWO :!: :D

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#897 Postautor: jataman21 » 30 stycznia 2007, o 23:38

Cieszę się że Rafał zostaje u Nas. Regdal zadowolony z kontraktu czy tak nie bardzo ? :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#898 Postautor: Torsen » 30 stycznia 2007, o 23:39

Taka mała uwaga techniczna... Na kontrakcie Rafałą jest podpis... Rafała? Czy to tylko taki skrót myślowy?
Nie zamierzam uczyć ojca dzieci robić, ale zdajesz sobie sprawę, Harry, że umowa na starty w klubie żużlowym podpisana przez Rafała, a nie przez jego przedstawicieli ustawowych, cyli rodziców, to kwit na węgiel?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#899 Postautor: Regdal » 30 stycznia 2007, o 23:41

Torsen pisze:

Taka mała uwaga techniczna... Na kontrakcie Rafałą jest podpis... Rafała? Czy to tylko taki skrót myślowy?
Nie zamierzam uczyć ojca dzieci robić, ale zdajesz sobie sprawę, Harry, że umowa na starty w klubie żużlowym podpisana przez Rafała, a nie przez jego przedstawicieli ustawowych, cyli rodziców, to kwit na węgiel?

http://www.rafalklimek.pl/index.php?mode=read&id=45

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#900 Postautor: harry » 30 stycznia 2007, o 23:46

Torsen pisze:

Ja to w życiu już narobiłem troche dzieci :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski