Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1826 Postautor: Radzio » 7 grudnia 2006, o 08:27

jaras pisze:
Radzio pisze:
Prędzej u nas niż we Wrocławiu, ale skończmy te głupie wymienianie postów z 4 wyrazami:).

a co do składu.
Darek jak najbardziej jest za powrotem do Lublina, o czym może świadczyć fakt, że stara się dowiadywać, co dzieje się w lubelskim klubie.

A ty wiesz, bo do ciebie dzwonil

Dokładnie...:)

Holly

#1827 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 09:20

Mikas nie wyładowuj swojej flustracji z nie wiadomych mi powodów a mnie bo to nic nie pomoże twojej ukochanej po wieki drużynie.
Mnie po prostu żużel w lubelskim wykonaniu przestał bawić tak jak i wielu zapewne , a Tobie i reszcie wiernych po górb kibicom życze abyście mieli komu kibicować , ja moge jedynie ponarzekać bo to jest najprostsze z przed komputera nieprawdaż ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1828 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 10:48

O jakiej frustracji Ty piszesz :?: :lol: Sfrustrowany to jesteś właśnie Ty co można bez problemu wywnioskować czytając Twoje ostatnie posty.
Co do ostatniej części Twojej wypowiedzi to w pełni sie zgadzam, już nie raz udowodniłeś że potrafisz tylko narzekać i ewentualnie mówic ludziom jak co mają robić. Gorzej jak masz możliwość wykazać sie sam, wtedy nagle Twój zapał natychmiast maleje. tak jak to już było z tym słynnym prowadzeniem przez Ciebie dopingu na stadionie co zobowiązałeś sie kiedyś robic i na Twoją prosbę załatwiliśmy Ci wtedy megafon a co jak zwykle tylko na Twojej internetowej napince sie skończyło. Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Holly

#1829 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 11:21

Mikas - Popatrz na siebie z boku , a nie oceniaj mnie bo nawet dobrze mnie nie znasz , nie musisz mnie ciągle obrażać podbudowując swoje morale.

już nie raz udowodniłeś że potrafisz tylko narzekać i ewentualnie mówic ludziom jak co mają robić

czy ja komuś coś karze ? mówie co myśle a słuchacze mają swoje zdanie , moje wypowiedzi mogą kompletnie olać czego jestem świadomy.

Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.

w życiu osobistym jestem wybitnie kreatywny i rozpoznawalny , raczej to Ty jesteś zwykłym szarym gościem nie wnoszącym nic do krajobrazu.

i nie chce mi sie uwodwadniać na jakich poziomach żyjemy i co w tym życiu osiągneliśmy.
To nie jest dział do prywatnych pogaduszek dlatego wyluzuj.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1830 Postautor: jataman21 » 7 grudnia 2006, o 11:54

Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.

Mikas jest najlepszy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1831 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 11:59

O moje zycie osobiste sie ne martw gwiazdo Hollywood. Chodzi o coś całkiem innego, a w poznaniu Ciebie wystarczy mi kilka sytuacji w których sie do czegoś zobowiązywałes i nigdy nie dotrzymałes słowa i to juz swiadczy o Tobie. Mysle że nie chcesz żebym tutaj to wszystko wymieniał bo lista by miała przynajmniej 5 pozycji Twoich marnych obietnic czy zobowiązań.
Wiesz, nie było by problemu gdybyś tylko krytykował, ale Ty wiesz zawsze wszystko lepiej i masz niezawodne pomysły, które inni powinni za Ciebie wprowadzać w życie, gorzej jak masz szanse sam sie wykazać, wtedy nagle znikasz. Zawsze tak bardzo w internecie chcesz sie wykazać ( polówki,bluzy, prowadzenie dopingu czy sponsoring nowych flag) to w koncu chociaż raz coś zrób w rzeczywistości, bo na razie to od kilku lat jesteś tylko internetowym napinaczem i nikim wiecej jeśli chodzi o sprawy związane z lubelskim żużlem.

Kończe dyskusje bo faktycznie zeszła na złe tory, ale w koncu to ja najpierw prosiłem żebyś odniósł sie do danych o frekwencji w Ostrowie czego nie zrobiłeś pisząc bzdury o jakiejs mentalności, a następnie gdy zapytałem o to czym ta mentalnośc według Ciebie sie rózni w Lublinie od Ostrowa czy innych miast też sie do tego nie zechciałeś odnieść. Zamiast isc głównym wątkiem czepiłeś sie pobocznych, ale rozumiem że Twoja teoria o frekwencji 7-9 tys na każdym meczu prysła jak bańka mydlana a i słowa o sezonowych kibicach mogły Cie osobiście zaboleś także luz.

EOT

P.S. Jataman a to do czego było :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1832 Postautor: jataman21 » 7 grudnia 2006, o 12:05

Mikas bo ładnie pojechane po Hollym :lol: :lol: 8) Nie myślałem że taki waleczny jestes :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1833 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 12:27

Jakbyś nie czytał forum fanklubowego :wink:
I nie pojechane, tam jest niestety sama prawda :?
Jakby Holly zrobił chociaż połowe z tego co miał zamiar i do czego sie zobowiązywał to wyobraź sobie jakby teraz wyglądał Lublin chociażby od strony kibicowskiej... o tym że bylibyśmy pewnie już dawno w ekstralidze ze srednią widownią na każdym meczu 7-9 tys. nie wspomnę ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#1834 Postautor: Ge(L)o » 7 grudnia 2006, o 16:02

A mnie zastanawia dlaczego zatrudnienia nie znaleźli jeszcze nasi krajowcy z sezonu 2006 : Knapp, Jeleniewski, Świst, Rempała. Są tacy ciency i nikt ich nie chce czy naprawdę czekają cierpliwie na rozwój wypadków w Lublinie ?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1835 Postautor: Gelo » 7 grudnia 2006, o 16:03

Ge(L)o pisze:A mnie zastanawia dlaczego zatrudnienia nie znaleźli jeszcze nasi krajowcy z sezonu 2006 : Knapp, Jeleniewski, Świst, Rempała.

Mnie to nie dziwi. Wystarczy spojrzeć w tabelę.

Holly

#1836 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 17:04

Niechce mi sie z tobš dyskutować , nie dlatego ze nie mam argumentów tylko nie chce sie zniżać do twego poziomu , po co inni majš słuchać.

Co do konfrontacji Ostrów - Lublin to nasze miasto jest o wiele głodniejsze sukcesu i jestem przekonany o czym mówie z frekwencjš , nie musze przytaczać danych bo to nie ma sensu , każdy sezon jest inny z powodu na cele drużyny , dyspozycje zawodników oraz medialnoœć drużyny.

A mnie zastanawia dlaczego zatrudnienia nie znaleŸli jeszcze nasi krajowcy z sezonu 2006 : Knapp, Jeleniewski, Œwist, Rempała. Sš tacy ciency i nikt ich nie chce czy naprawdę czekajš cierpliwie na rozwój wypadków w Lublinie ?

Do ekstraligi brakuje im kilku klas , natomiast nasi rywale nie chcš pozbawiać nas chyba jednych co mogš podpisać w Lublinie na marnych warunkach.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1837 Postautor: Fork » 7 grudnia 2006, o 18:09

A mnie zastanawia dlaczego zatrudnienia nie znaleźli jeszcze nasi krajowcy z sezonu 2006 : Knapp, Jeleniewski, Świst, Rempała.

Proste i logiczne. Zawdnikowi z Polski trzeba zapłacić na przygotowanie sprzętu a czasami nawet za podpis na kontrakcie. Obcokrajowiec nic nie bierze za podpis, nie zawsze ma zazgwarantowaną ilość startów a więc jest tańszy w utrzymaniu.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1838 Postautor: Cooper » 7 grudnia 2006, o 18:09

Holly pisze:
w życiu osobistym jestem wybitnie kreatywny i rozpoznawalny , raczej to Ty jesteś zwykłym szarym gościem nie wnoszącym nic do krajobrazu.

Ale kogo to obchodzi jaki jestes Ty, a jaki Mikas w zyciu osobistym.

Mikas ocenil Twoja slynna juz nieudolnosc i napinactwo w temacie zuzlowym, gdzie do tej pory dales sie poznac jako zwykly krzykacz, co rzuca slowa na wiatr (prowadzenie dopingu, produkcja bluz, i jakies tam jeszce inne obiecanki). Dla wielu osob kilkakrotnie sie juz skompromitowales, a dla Fanklubowiczow jestes tylko i wylacznie bohaterem cieniutkich anegdotek z histrii tego forum. Nie bede juz wspominal, co na temat Twych wybitnie kreatywnych postow sadza ludzie z klubu (ktorzy jak wiesz to forum czytaja).
Wiec odbij od Mikasa, bo on w przeciwienstwie do Ciebie, zrobil duzo pozytywnego dla kibicow i forumowiczow (koszulki, wyjazdy...).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Holly

#1839 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 18:30

Ale kogo to obchodzi jaki jestes Ty, a jaki Mikas w zyciu osobistym.

Mikas ocenil Twoja slynna juz nieudolnosc i napinactwo w temacie zuzlowym, gdzie do tej pory dales sie poznac jako zwykly krzykacz, co rzuca slowa na wiatr (prowadzenie dopingu, produkcja bluz, i jakies tam jeszce inne obiecanki). Dla wielu osob kilkakrotnie sie juz skompromitowales, a dla Fanklubowiczow jestes tylko i wylacznie bohaterem cieniutkich anegdotek z histrii tego forum. Nie bede juz wspominal, co na temat Twych wybitnie kreatywnych postow sadza ludzie z klubu (ktorzy jak wiesz to forum czytaja).
Wiec odbij od Mikasa, bo on w przeciwienstwie do Ciebie, zrobil duzo pozytywnego dla kibicow i forumowiczow (koszulki, wyjazdy...).

Dorośnij człowieku , i dowartościowuj sie z kolegami z fan clubu bo widocznie w nic z tego życia nie masz . chodzenie po knajpach i błyskotliwe wypowiadanie sie na forum to chyba szczyt twoich możliwości.
Nieudolnośc w temacie żużlowym a robienie coś z grupką śmiesznych ludzi to dwie inne kwestie , każdy stara wypowiadać sie w miare merytorycznie , dla ciebie może i sie nie znam , ale bądź badź bardziej krytyczny wobec siebie bo sam sadzisz takie bzury ze ciężko to czytać.
Nie jest to dla mnie przyjemność gadanie z kimś takim jak ty , jak do czegoś dojdziesz to możesz sie pochwalić.
Ja dla żużla w lublinie i grupki trzymającej doping ;) nic nie musze robić ,
i dajcie spokój z tym rzucaniem sie na mnie to po mnie to spływa a rozmowa nie ma najmniejszego sensu.

Damian!

#1841 Postautor: Damian! » 7 grudnia 2006, o 20:11

Ja wtrącę tak o Waszym składzie ni z tąd ni z owąd. :D Montujcie taką pakę, a jestem a na lidze częściej w Lublinie niż Rzeszowie. :wink:

1.Karol Baran
2.Tomasz Rempała
3.Paweł Miesiąc
4.Dawid Stachyra
5.Jacek Rempała
6.Karol Polak
7.Rafał Klimek

P.S. Możecie się śmiać. Obrazek
ObrazekObrazek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1842 Postautor: Apocalips » 7 grudnia 2006, o 20:17

A kto to wie.. ? Baran, Miesiąc, Rempała raczej nie załapią się do składu Stali, tak więc czemu by nie spróbować ? Wole oglądać żużel w ich wykonaniu niż w ogóle.

Przypominają mi się czasy Inter-Polanu, kiedy to Rzeszowscy zawodnicy musieli ratować lubelski żużel. Martynuska, Żuk, Paśko - ach co to byli za wirtuozi żużla.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1844 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 21:51

Holly pisze:Co do konfrontacji Ostrów - Lublin to nasze miasto jest o wiele głodniejsze sukcesu i jestem przekonany o czym mówie z frekwencjš , nie musze przytaczać danych bo to nie ma sensu , każdy sezon jest inny z powodu na cele drużyny , dyspozycje zawodników oraz medialno�ć drużyny.

To na czym sie opierasz :?: Na swoim "widzi mi siÄ™" :?:
Na razie to ostatnie sezony pokazały że Ostrów jest bardziej głodny sukcesu.
U nas frekwencja na meczu z Rzeszowem o baraż czy na barazu z Zieloną nie przekroczyła 8 tys, tam na decydujących meczach w tym sezonie czyli w sytuacji porównywalnej do naszej w 2004r. było po 10-12tys. i Ty nam tu piszesz że jesteś przekonany co do swoich racji :?: Na jakiej podstawie :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1845 Postautor: jataman21 » 7 grudnia 2006, o 22:06

Do tego jesteśmy dużo większym miastem niż Ostrów :wink:
Brawo Mikas! Teraz lewy prosty! :twisted:
ObrazekObrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1847 Postautor: Sledzio » 7 grudnia 2006, o 23:45

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089889661

To Pana Jacka Ziółkowskiego mamy z glowy :(

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1848 Postautor: Cooper » 7 grudnia 2006, o 23:52

No i to chyba jest tez pewien zwiastun tego co dalej...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1849 Postautor: $korzen$ » 8 grudnia 2006, o 13:26

Holly pisze:Ja dla żużla w lublinie i grupki trzymającej doping ;) nic nie musze robić ,
i dajcie spokój z tym rzucaniem sie na mnie to po mnie to spływa a rozmowa nie ma najmniejszego sensu.

łahahahahaha ! nie moge co za pajac ! :lol: to na jakiego za przeproszeniem ch... obiecywales na lamach tego forum gruszki na wierzbie ? Ja stojac obok tej dyskusji powiem tyle, nie dziwie sie ludziom ze nie maja wobec ciebie zadnego szacunku, panie inteligencie :lol: