Lubos Tomicek
Cooper pisze:Oj juz przestancie przezywac, placze i wyzwiska od zdrajcow jakby to jakis Nielsen odszedl po 10 latach w Motorze.
Dokładnie
Jataman jak wiesz pedałów bym najchętniej zamykał w izolatkach i nie mam dla nich tolerancji, wiec sie w Lubosu nie zakochałem,bo ja nie z tych klimatów
Po drugie, nie bronie Tomicka tylko staram sie go zrozumieć i rozumiem.
Gadanie o pierwszenstwie miało pewnie jakiś swój cel, gdybyś z nim porozmawiał po memoriale wiedziałbyś ze juz wtedy był przekonany do odejscia w jakichś 99% i dlatego po prostu dla mnie to nie jest żadna afera jak niektórzy tu próbują to przedstawiać. Poszedł do Ostrowa i tyle. Jego prawo, wybrał to co dla niego najlepsze w tej chwili. Ale na pewno nie mam zamiaru mu tego wypominać a tym bardziej gwizdać.
-
fan_lublin
Jeśli naprawde nasz zawodnik poinformował w wywiadzie, że podpisał w Ostrowie, to jakoś dziwne, że żaden portal żużlowy o tym nie pisze
. Z drugiej strony jeśli już będzie jeździł dla Ostrowa to mówi się trudno, ja napewno nie będe jednym z takich kibiców co odrazu po jego odejściu będą go nie cierpieć. Przecież każdy zawodnik przychodzi i odchodzi z jakiegoś tam klubu.
Jeśli naprawde nasz zawodnik poinformował w wywiadzie, że podpisał w Ostrowie, to jakoś dziwne, że żaden portal żużlowy o tym nie pisze
Nie dziwne tylko normalne, bo oficjalnego info nie ma tylko Lubos powiedział że podpisał a oficjalnie bedzie za 2tyg podana informacja, wiec jak nie masz o czyms pojęcia to po co sie wypowiadasz??
Przecież każdy zawodnik przychodzi i odchodzi z jakiegoś tam klubu.
Ameryki nie odkryłeś, a wniosłeś coś do dyskusji??
Wg. mnie zachował się nieprzyzwoicie i tyle, mógł nie obiecywać bo np. Piotrusiowi serce pewnie złamał w tym momencie
Pozdro
Oj wymyślacie problemy
Obiecał, że nie pójdzie do Jusskuff i słowa dotrzymał, nie
A Mikas to siÄ™ pewnie i tak cieszy bo kibicuje KaeMowi Intarowi Dartomowi Lazurowi Ostrowu
Wielkopolskiemu
(sam widziałem - w Ostrowie 13/15 naszego meczu przesiedział w sektorze gospodarzy). Zdradzieckie nasienie 
A Mikas to siÄ™ pewnie i tak cieszy bo kibicuje KaeMowi Intarowi Dartomowi Lazurowi Ostrowu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie wiem czy Lubos podpisał w Ostrowie, gdyż ... No właśnie, może wolałby ekstraligę... 
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
meesha pisze:Oj wymyślacie problemyObiecał, że nie pójdzie do Jusskuff i słowa dotrzymał, nie
![]()
![]()
A Mikas to siÄ™ pewnie i tak cieszy bo kibicuje KaeMowi Intarowi Dartomowi Lazurowi OstrowuWielkopolskiemu
(sam widziałem - w Ostrowie 13/15 naszego meczu przesiedział w sektorze gospodarzy). Zdradzieckie nasienie
Przez jakieś 3/15 tego meczu byłes tam ze mną
GRISZA- nie wolałby
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=160833
Myśle ze tutaj w ostatnim akapicie jest odpowiedź na to kto najbardziej ściemnia. Z wypowiedzi managera dalej wynika że Lubos niby nigdzie nie podpisał
Lubos przynajmniej juz otwarcie przyznał że kontrakt ma juz podpisany.
Widać też że Lubos troche sie boi przyjęcia skoro mówi nawet o tym że można go znienawidzić
Myśle ze tutaj w ostatnim akapicie jest odpowiedź na to kto najbardziej ściemnia. Z wypowiedzi managera dalej wynika że Lubos niby nigdzie nie podpisał
Widać też że Lubos troche sie boi przyjęcia skoro mówi nawet o tym że można go znienawidzić
Coraz więcej głosów słychać że Lubos podpisał miesiąc temu, a znajomy z Ostrowa na gg mi powiedział, że na wniosek Lubosa nie bło to nagłaśniane, bo nie chciał żeby ktoś się miesiac temu o tym dowiedział.
Nie wiem ile w tym prawdy ile wyssania z palca, ale widać że Lubos boi się przyjęcia w Lublinie, bo wie że go "pokochaliśmy" a on nas kopnął w dupe
Nie wiem ile w tym prawdy ile wyssania z palca, ale widać że Lubos boi się przyjęcia w Lublinie, bo wie że go "pokochaliśmy" a on nas kopnął w dupe
mikas pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=160833
Myśle ze tutaj w ostatnim akapicie jest odpowiedź na to kto najbardziej ściemnia. Z wypowiedzi managera dalej wynika że Lubos niby nigdzie nie podpisałLubos przynajmniej juz otwarcie przyznał że kontrakt ma juz podpisany.
Hehehe może przez koszulkę i szaliki które dostał
Pawełku serce mi nie pęka
cóż jeśli nie bedzie to rzeszów to jakoś przeżyje bo to obiecał mi osobiście
jataman21 pisze:Coraz więcej głosów słychać że Lubos podpisał miesiąc temu, a znajomy z Ostrowa na gg mi powiedział, że na wniosek Lubosa nie bło to nagłaśniane, bo nie chciał żeby ktoś się miesiac temu o tym dowiedział.
To popieram mi kumpel też to samo powiedział- tam już sprawa Lubosa ucichła, bo już go mają ....
sting126 pisze:Hahahahhaahha - akurat przyspiewka idealnie pasujaca do Mikasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW - Mikas - kupiles juz karnet na mecze Intaru? Teraz masz juz dwa powody
Dlaczego pasujÄ…ca akurat do mnie
To o najlepszym zawodniczku zawsze intonuje ktoś inny a ja sie najcześciej nawet do tego nie przyłączam
Karnetu nie mam jeszcze, ale jak nam zlikwidujÄ… ( tfu ) klub to kto wie, kto wie
P.S. Torsen, dobre dobre
Mikas, nie załapałeś chyba
Przyśpiewka autorstwa Torsena jest w sam raz dla Ciebie ze względu na tzw. "rytm mikasowy"
na którym się opiera
Przynajmniej ja to tak widzÄ™
Przyśpiewka autorstwa Torsena jest w sam raz dla Ciebie ze względu na tzw. "rytm mikasowy"
Przynajmniej ja to tak widzÄ™
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
sadychor pisze:meesha pisze:(...) ze względu na tzw. "rytm mikasowy" (...)
A jaki toPrzypomina odgłosy opróżnianej czy tłuczonej butelki
Tego się nie da opisać - to trzeba usłyszeć
Najbliższa okazja:
I kolejka - 09.04.2007
GrudziÄ…dz - Lublin