Lubos Tomicek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#251 Postautor: Cooper » 28 listopada 2006, o 13:20

Oj juz przestancie przezywac, placze i wyzwiska od zdrajcow jakby to jakis Nielsen odszedl po 10 latach w Motorze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#252 Postautor: jataman21 » 28 listopada 2006, o 13:23

Ale, niekt nie płacze bo nie ma za kim, tylko wiele osób stwierdza fakt jak nieelegancko kolega zawodniczek się zachował.
ObrazekObrazek

jaras

#253 Postautor: jaras » 28 listopada 2006, o 13:25

Nielsen przynajmniej nic nie obiecywał,widział że sie robi plastikowo w klubie i odszedł

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#254 Postautor: mikas » 28 listopada 2006, o 13:27

Cooper pisze:Oj juz przestancie przezywac, placze i wyzwiska od zdrajcow jakby to jakis Nielsen odszedl po 10 latach w Motorze.

Dokładnie :D

Jataman jak wiesz pedałów bym najchętniej zamykał w izolatkach i nie mam dla nich tolerancji, wiec sie w Lubosu nie zakochałem,bo ja nie z tych klimatów ;)
Po drugie, nie bronie Tomicka tylko staram sie go zrozumieć i rozumiem.
Gadanie o pierwszenstwie miało pewnie jakiś swój cel, gdybyś z nim porozmawiał po memoriale wiedziałbyś ze juz wtedy był przekonany do odejscia w jakichś 99% i dlatego po prostu dla mnie to nie jest żadna afera jak niektórzy tu próbują to przedstawiać. Poszedł do Ostrowa i tyle. Jego prawo, wybrał to co dla niego najlepsze w tej chwili. Ale na pewno nie mam zamiaru mu tego wypominać a tym bardziej gwizdać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#255 Postautor: Cz@rek » 28 listopada 2006, o 13:31

Ja tam na Tomicka gwizdać nie bedę,a jesli chodzi piekne gadki,ja nie mam złudzen, prawie wszyscy tak gadają chocby Mesing czy Protasiewicz
przytaczając tylko przykłady z ostatnich dni.

fan_lublin

#256 Postautor: fan_lublin » 28 listopada 2006, o 14:22

Jeśli naprawde nasz zawodnik poinformował w wywiadzie, że podpisał w Ostrowie, to jakoś dziwne, że żaden portal żużlowy o tym nie pisze :lol: . Z drugiej strony jeśli już będzie jeździł dla Ostrowa to mówi się trudno, ja napewno nie będe jednym z takich kibiców co odrazu po jego odejściu będą go nie cierpieć. Przecież każdy zawodnik przychodzi i odchodzi z jakiegoś tam klubu.

wojteko
Senior

#257 Postautor: wojteko » 28 listopada 2006, o 15:40

Cooper pisze:............... ale ze prawil sympatyczne gadki o tym, ze Lublin ma pierwszenstwo itd., wiedzac, ze tu nie podpisze

a mowilem ze to "sprezyna" Szubarta :!: to nikt niechcial mnie sluchac :!: :cry: :evil:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#258 Postautor: jataman21 » 28 listopada 2006, o 16:01

Jeśli naprawde nasz zawodnik poinformował w wywiadzie, że podpisał w Ostrowie, to jakoś dziwne, że żaden portal żużlowy o tym nie pisze

Nie dziwne tylko normalne, bo oficjalnego info nie ma tylko Lubos powiedział że podpisał a oficjalnie bedzie za 2tyg podana informacja, wiec jak nie masz o czyms pojęcia to po co sie wypowiadasz??

Przecież każdy zawodnik przychodzi i odchodzi z jakiegoś tam klubu.

Ameryki nie odkryłeś, a wniosłeś coś do dyskusji??

Wg. mnie zachował się nieprzyzwoicie i tyle, mógł nie obiecywać bo np. Piotrusiowi serce pewnie złamał w tym momencie :wink: tak w niego wierzył! :wink: :wink: :lol: :lol: 8) :lol: :lol:
Pozdro
ObrazekObrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#259 Postautor: meesha » 28 listopada 2006, o 17:38

Oj wymyślacie problemy :D Obiecał, że nie pójdzie do Jusskuff i słowa dotrzymał, nie :?: :P

A Mikas to się pewnie i tak cieszy bo kibicuje KaeMowi Intarowi Dartomowi Lazurowi Ostrowu :wink: Wielkopolskiemu :twisted: (sam widziałem - w Ostrowie 13/15 naszego meczu przesiedział w sektorze gospodarzy). Zdradzieckie nasienie :x
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#260 Postautor: GRISZA » 28 listopada 2006, o 17:53

Nie wiem czy Lubos podpisał w Ostrowie, gdyż ... No właśnie, może wolałby ekstraligę... :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#261 Postautor: mikas » 28 listopada 2006, o 18:04

meesha pisze:Oj wymyślacie problemy :D Obiecał, że nie pójdzie do Jusskuff i słowa dotrzymał, nie :?: :P

A Mikas to się pewnie i tak cieszy bo kibicuje KaeMowi Intarowi Dartomowi Lazurowi Ostrowu :wink: Wielkopolskiemu :twisted: (sam widziałem - w Ostrowie 13/15 naszego meczu przesiedział w sektorze gospodarzy). Zdradzieckie nasienie :x

Przez jakieś 3/15 tego meczu byłes tam ze mną ;) nawet mam dowody na to 8)

GRISZA- nie wolałby ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#262 Postautor: GRISZA » 28 listopada 2006, o 18:09

mikas pisze:
GRISZA- nie wolałby ;)

W życiu nic nie jest pewne... :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#263 Postautor: mikas » 28 listopada 2006, o 18:13

Dobra napisze inaczej, nie wolał na 100% w październiku.
Kasa może prawie wszystko, ale akurat w tym wypadku Ostrów jest pewniakiem.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#264 Postautor: mikas » 28 listopada 2006, o 18:40

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=160833

Myśle ze tutaj w ostatnim akapicie jest odpowiedź na to kto najbardziej ściemnia. Z wypowiedzi managera dalej wynika że Lubos niby nigdzie nie podpisał :wink: Lubos przynajmniej juz otwarcie przyznał że kontrakt ma juz podpisany.
Widać też że Lubos troche sie boi przyjęcia skoro mówi nawet o tym że można go znienawidzić ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#265 Postautor: jataman21 » 28 listopada 2006, o 18:54

Coraz więcej głosów słychać że Lubos podpisał miesiąc temu, a znajomy z Ostrowa na gg mi powiedział, że na wniosek Lubosa nie bło to nagłaśniane, bo nie chciał żeby ktoś się miesiac temu o tym dowiedział.
Nie wiem ile w tym prawdy ile wyssania z palca, ale widać że Lubos boi się przyjęcia w Lublinie, bo wie że go "pokochaliśmy" a on nas kopnął w dupe :wink:
ObrazekObrazek

piotr76
Senior
Kontakt:

#266 Postautor: piotr76 » 28 listopada 2006, o 18:58

mikas pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=160833

Myśle ze tutaj w ostatnim akapicie jest odpowiedź na to kto najbardziej ściemnia. Z wypowiedzi managera dalej wynika że Lubos niby nigdzie nie podpisał :wink: Lubos przynajmniej juz otwarcie przyznał że kontrakt ma juz podpisany.
Widać też że Lubos troche sie boi przyjęcia skoro mówi nawet o tym że można go znienawidzić ;)

Hehehe może przez koszulkę i szaliki które dostał :)
Pawełku serce mi nie pęka :) może rzeczywiście się zawiodłem myślałem że to poprostu "swój" chłop no cóż obym się mylił ...
cóż jeśli nie bedzie to rzeszów to jakoś przeżyje bo to obiecał mi osobiście :)

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#267 Postautor: Hans » 28 listopada 2006, o 19:26

jataman21 pisze:Coraz więcej głosów słychać że Lubos podpisał miesiąc temu, a znajomy z Ostrowa na gg mi powiedział, że na wniosek Lubosa nie bło to nagłaśniane, bo nie chciał żeby ktoś się miesiac temu o tym dowiedział.
Nie wiem ile w tym prawdy ile wyssania z palca, ale widać że Lubos boi się przyjęcia w Lublinie, bo wie że go "pokochaliśmy" a on nas kopnął w dupe :wink:

To popieram mi kumpel też to samo powiedział- tam już sprawa Lubosa ucichła, bo już go mają .... :wink:

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#268 Postautor: Torsen » 29 listopada 2006, o 00:17

Mikas, jak nie chcesz Lubosa wygwizdać, to chociaż odśpiewaj mu zmodyfikowaną wersję "znanej i lubianej" ;) kibicowskiej przyśpiewki:
"Lubos Tomicek
Uciekł jak każdy Pepiczek"
8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#270 Postautor: mikas » 29 listopada 2006, o 10:38

sting126 pisze:Hahahahhaahha - akurat przyspiewka idealnie pasujaca do Mikasa :D :D :D :D :D :D :D

BTW - Mikas - kupiles juz karnet na mecze Intaru? Teraz masz juz dwa powody ;)

Dlaczego pasujÄ…ca akurat do mnie :?: Ja akurat tej przyspiewki nie lubie i zdecydowanie wole samo "Lubos Tomicek" i klaskanie ;)
To o najlepszym zawodniczku zawsze intonuje ktoś inny a ja sie najcześciej nawet do tego nie przyłączam ;)

Karnetu nie mam jeszcze, ale jak nam zlikwidujÄ… ( tfu ) klub to kto wie, kto wie ;)

P.S. Torsen, dobre dobre :) ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#271 Postautor: meesha » 29 listopada 2006, o 11:34

Mikas, nie załapałeś chyba :)

Przyśpiewka autorstwa Torsena jest w sam raz dla Ciebie ze względu na tzw. "rytm mikasowy" :wink: na którym się opiera :lol:

Przynajmniej ja to tak widzÄ™ 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#272 Postautor: mikas » 29 listopada 2006, o 12:14

A jeśli tak to sorry, faktycznie nie załapałem :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#273 Postautor: sadychor » 29 listopada 2006, o 17:23

meesha pisze:(...) ze względu na tzw. "rytm mikasowy" (...)

A jaki to :?: Przypomina odgłosy opróżnianej czy tłuczonej butelki :?:

meesha
Trener
Kontakt:

#274 Postautor: meesha » 29 listopada 2006, o 17:59

sadychor pisze:
meesha pisze:(...) ze względu na tzw. "rytm mikasowy" (...)

A jaki to :?: Przypomina odgłosy opróżnianej czy tłuczonej butelki :?:

Tego się nie da opisać - to trzeba usłyszeć :D 8)

Najbliższa okazja:
I kolejka - 09.04.2007
GrudziÄ…dz - Lublin

:P

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#275 Postautor: sadychor » 29 listopada 2006, o 18:17

Efekty specjalne gwarantowane :) Uwiecznię, wyekstrahuję i upublicznię. Oczywiścię za zgodą zainteresowanego 8)