piv pisze:Ja osobiscie w dupie mam wyniki wola perzegruywac z luidzmi ktorzy kochaja TZ a jestem pewien ze Piszcz kocha w przeciwiencstwie do trumny ktory sie zfrajerzuyl na lub zuzel. i gowno zyskal
Pizscz bylk zawsze z Naqmi i za to bede go Kochal mial swoje slabe dobre chwile ale nigdy nie mowil zle o lubelskim zuzlu w przecdiwienstwoie do Trumny troche gazet trzeba czytac ale ne wazne wkazdym badz razie Piszcz moim zdaniem kocha lubelski zuzel a ruma chyba raczej olewa tym sie roznia i dla trego jest ddla mnie skreslony FRAJEROM mowie NIE ! Pozdro dla pijacym w ten piekny pomniedzialkowy dzien. Jesli kogos obrazilem przepraszam . PS Jataman widzialem cie kiedys na dachu na imprezie mialem zagadac ale po co ;D pozdro dla Ciebie. The End
Po pierwsze nie obrażaj nikogo na forum, czy są to inni użytkownicy czy zawodnicy czy ktokolwiek inny bo za to są bany.
Po drugie mam dokładnie przeciwne zdanie do Ciebie. Prędzej Sebastian "będzie umierał" za Lublin niż Tomek. Chociaz pewnie nie będzie umierał ani jeden ani drugi i ja na ich miejscu też bym za Lublin nie umierał
Jataman a co ma podpisanie warszawskiego przez Piszcza w Rzeszowie z kochaniem Lublina
Pokemon jeśli pijesz do kwoty jaką ja podałem w swoim wczesniejszym poście odnośnie kontraktu Piszcza to pochodzi ona właśnie od Harrego i podawał ją w tamtym czasie tutaj na forum, więc nie jest to żadna legenda tylko słowa osoby która kontrakt z Tomkiem podpisywała. Nawet jesli sie nie myle wtedy najpierw salony Kangur miały sponsorować Knappa a poźniej gdy ten wybrał jednak oferte Grudziądza tego sponsora przejął Piszcz.