Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???

żużel w Lublinie

Najlepszym kandydatem na prezydenta Lublina jest:

Czas głosowania minął 16 października 2006, o 19:39

Kowalski Marian
4
5%
Mańka Andrzej
1
1%
Pruszkowski Andrzej
4
5%
Sęk Jan
4
5%
Sienkiewicz Dariusz
0
Brak głosów
Sierakowska Izabela
12
15%
Wasilewski Adam
17
22%
Wojciechowski Zbigniew
37
47%

Liczba głosów: 79

Wiadomość
Autor
harry
Trener

#576 Postautor: harry » 14 listopada 2006, o 23:27

Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#577 Postautor: boxing » 15 listopada 2006, o 00:17

harry pisze:Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?

:shock: Uwierze, ze dostal propozycje od Wasilewskiego. Nie uwierze, ze narodowiec, czlonek ROPu dostal propozycje od Sierakowskiej.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

harry
Trener

#578 Postautor: harry » 15 listopada 2006, o 00:32

Niewierny Tomasz.
To uwierz. W polityce nie ma rzeczy niemożliwych.
I warchoły z chamami sie dogadają.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#579 Postautor: Radzio » 15 listopada 2006, o 00:34

boxing pisze:
harry pisze:Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?

:shock: Nie uwierze, ze narodowiec, czlonek ROPu dostal propozycje od Sierakowskiej.

Dziś Sierakowska w panoramie lubelskiej powiedziała, że chce współpracować z kościołem aby nie dochodziło do takich sytuacji w szkołach jak ostatnio... - czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#580 Postautor: Sledzio » 15 listopada 2006, o 00:52

Jak Sierakowska zostanie prezydentem to już wogóle zapomnijmy o sporcie w regionie jak te babsko nie wie co tosport tylko wie co to kościół krakowiak itp.To bedzie drugi Pruszkowski wiec lepiej glosowac na Wasilewskiego w końcu facet i jakieś pojęcie ma o sporcie.

Koper
Trener
Kontakt:

#581 Postautor: Koper » 15 listopada 2006, o 01:49

OBY :!: Napisałem maila do Adama Wasilewskiego jako ze nikt nie odpowiedzial czy warto aby napisac taki ogolny list od kibicow w tej sprawie. Wiem ze taki moj mail ma niewielkie znaczenie ale mysle ze mimo wszystko warto na rozne sposoby wspierac Zbigniewa Wojciechowskiego aby byl wiceprezydentem. Tym bardziej ze nie zalapał sie do Rady Miasta...

Tutaj artykuł napawający optymizmem wszystkich zwolennikow Wojeciechowskiego, ktorych jak wynikało z anikiety przedyworczej jest na tym forum duzo:
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... N/61114026

meridol

#582 Postautor: meridol » 15 listopada 2006, o 12:27

Chyba jedyne rozsądne wyjście dla Wasilewskiego to oficjalnie ogłośić porozumienie z Wojciechowskim i wygrać te wybory w cuglach... bo pani Sierakowska nie marnuje czasu i już zapowiedziała stanowiska wice dla Wojciechowskiego.
Edit: no to i ja napisałem do pana Wasilewskiego.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#583 Postautor: Talib » 15 listopada 2006, o 15:44

:lol: :lol: :lol: A ja myślałem, że tylko Łódź taka czerwona. A co do polityków i sportu można parafrazować znane powiedzenie: "Pamiętaj o sporcie to nic nie kosztuje..."

Koper
Trener
Kontakt:

#584 Postautor: Koper » 15 listopada 2006, o 15:59

Talib pisze::lol: :lol: :lol: A ja myślałem, że tylko Łódź taka czerwona. A co do polityków i sportu można parafrazować znane powiedzenie: "Pamiętaj o sporcie to nic nie kosztuje..."
Nic nie kosztuje a do tego mozna zyskac popularnosc, tylko widac ze akurat Pan Wojciechowski tak nie kalkuluje i mozna bylo go zobaczyc zarowno na meczach mistrzyń Polski w pilkce recznej kiedy publika byla 4000 jak i na zawodach amtorow na zuzlu czy tez koszykowki kiedy publika byla ponizej 500. Poza tym pamieta o sporcie nie tylko wtedy kiedy mozna sie ogrzac przy sukcesie, ale tez kiedy klub przezywa problemy, najlepszym tego potwierdzeniem są slowa Andrzeja Druzkowskiego:
http://zbigniewwojciechowski.pl/multi1_text.html

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#586 Postautor: jataman21 » 16 listopada 2006, o 17:39

To co to Mańka jakiś wielki przegrany ?? Na co mogł liczyć?? :roll:
Kononowicz miał wieksze szanse :wink:
ObrazekObrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#587 Postautor: Koper » 16 listopada 2006, o 18:34

Gawrzyk pisze:jeszcze o wojciechowskim
Wczoraj pokazał że ma klasie i naprawde zalezy mu na mieszkańcach Lublina. Do audycji w radiu lublin zostali zaproszeni przegrani w wyborach - Pruszkowski, Mańka i własnie Wojciechowski. W radiu stawił się tylko Wojciechowski...
Chyba każdy sie zgodzi ze tak naprawde z tej trojki najbardziej przegranym jest Pruszkowski ktory w sondazach przed wyborami prowadził, za to na drugim koncu bieguna wsrod przegranych jest Wojciechowski ktory w ostatnim sondazu dla Gazety Wyborczej (zrobionym na ulicach przez studentów UMCS) mial 3,7 % poparcia a juz w dniu wyborach zdobył ponad 18 %. Co do zachowania to tez najbardziej ludzki przed wyborami byl moim zdaniem Wojciechowski ktory traktował ubieganie sie o urzad prezydenta jako swoj obowiazek, a w przypadku wygranej jako sluzbę dla Lublina, bez zbędnej bufonady...przyznam ze po tej sytuacji z kratami wkurzlem sie na tego Pana ale obecnie mam dla niego duzy szacunek...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#588 Postautor: Cooper » 17 listopada 2006, o 12:44

Niestety, w mojej opinii Wojeciechowski przegral, bo nie udalo mu sie zerwac do konca z wizerunkiem cieplego wujka w ciapach, ktory mysli tylko o stawianiu pomnikow w Lublinie (w dodatku nielegalnie), nasladuje Pilsudskiego, a takze wciaz stara sie cos zalatwic, ale inni mu nie daja (kraty, sponsor). Ludzie odbieraja go, nie zaglebiajac sie w zadne szczegoly, a bez tego Wojciechowski wyglada na poczciwego i uczciwego czlowieka, ale polityka niezbyt skutecznego, zajmujacego sie sprawami glownie nie istotnymi dla miasta. A w mojej osobistej ocenie, ciezko przypasowac rowniez do Wojciechowskiego okreslenia typu dynamiczny, sprawny manager. I tego moim zdaniem zabraklo w jego kampanii.

Jesli chodzi o jego viceprezydenture, to tak jak juz pisalem wczesniej, Wojciechowski jest w o tyle ciezkiej sytuacji, ze nie ma zaplecza w radzie miejskiej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#589 Postautor: Łoptymista » 17 listopada 2006, o 12:48

Popieram Coopera (wyjatkowo), moim zdaniem kampania ZW byla zrobiona po zboju. Zaczynajac od kreacji osoby kandydata a konczac na JEDNYM zdjeciu z poprzednich wyborow, ktore bylo na wszystkich plakatach i bilbordach. Co gorsze zdjeciu fatalnym, tak portretowac to mogli sie faraonowie, a nie ktos komu zalezy na glosach ludzi. :/

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#590 Postautor: Cooper » 17 listopada 2006, o 13:06

Łoptymista pisze:Popieram Coopera (wyjatkowo), moim zdaniem kampania ZW byla zrobiona po zboju. Zaczynajac od kreacji osoby kandydata a konczac na JEDNYM zdjeciu z poprzednich wyborow, ktore bylo na wszystkich plakatach i bilbordach. Co gorsze zdjeciu fatalnym, tak portretowac to mogli sie faraonowie, a nie ktos komu zalezy na glosach ludzi. :/

Dzieki, milo to slyszec, w koncu marketing to moja branza:)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#591 Postautor: luCas » 18 listopada 2006, o 12:40

Mam wrazenie, ze pani Sierakowska ma malo pojecie na temat tego co sie dzieje w miescie, wiec informuje: pani Izo BEDA dwa kina z "prawdziwego zdarzenia" jedno juz niedlugo w Plazie, a drugie w Felicity.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#592 Postautor: Cooper » 18 listopada 2006, o 12:55

Takie jak w Leclercu?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#593 Postautor: luCas » 18 listopada 2006, o 13:01

Jakas aluzja czy zart, bo nie za bardzo rozumiem, co masz na mysli.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#594 Postautor: Cooper » 18 listopada 2006, o 13:08

Tez mialo byc kino w Leclercu na Zana, taka umowe Pruszon podpisal.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#595 Postautor: jataman21 » 18 listopada 2006, o 13:18

W takim razie Cooper jak zmieni się Pruszkowski na Sierakowską to wszystko zostanie jak było, jedyną różnicą będzie osoba kłamiąca.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#596 Postautor: Cooper » 18 listopada 2006, o 13:18

jataman21 pisze:W takim razie Cooper jak zmieni się Pruszkowski na Sierakowską to wszystko zostanie jak było, jedyną różnicą będzie osoba kłamiąca.

Skad ten wniosek?

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#597 Postautor: RadeKas » 18 listopada 2006, o 13:22

Z Radia Maryja? 8)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#598 Postautor: Cooper » 18 listopada 2006, o 13:36

Jesli tak, to ok, i tak nijak sie to ma do Sierakowskiej. Wiec nie wiem, czemu ktos (nie Ty) nazywa ja klamca. Z tymi kinami to roznie moze byc, ale dopilnowanie tego bedzie juz zalezalo od nowego prezydenta.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#599 Postautor: luCas » 18 listopada 2006, o 13:39

Cooper pisze:Tez mialo byc kino w Leclercu na Zana, taka umowe Pruszon podpisal.

Umowe z E.Leclerciem na Zana podpisywal zdaje sie Brylowski. Nie bylo w niej mowy o ZADNYM multipleksie.
Z tymi kinami to roznie moze byc, ale dopilnowanie tego bedzie juz zalezalo od nowego prezydenta.

Nie ma czego dopilnowywac, multipleks w Plazie bedzie gotowy w maju. Zdaje sie ze pozwolenie na budowe calego Felicity (wlacznie z kinem) zostalo juz wydane.
Co to ma do Sierakowskiej? Ostatnio bodajze podczas jakiejs konferencji lub wywiadu wspominala cos o tej wlasnie potrzebie. Wiec dla jej i forumowiczow informacji podalem te dwa fakty. :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#600 Postautor: Cooper » 18 listopada 2006, o 13:53

luCas pisze:
Cooper pisze:Tez mialo byc kino w Leclercu na Zana, taka umowe Pruszon podpisal.

Umowe z E.Leclerciem na Zana podpisywal zdaje sie Brylowski. Nie bylo w niej mowy o ZADNYM multipleksie.

Jestes pewien? Mi sie wydaje, ze w poczatkowych planach mialo byc multikino, pozniej Leclerc zrezygnowal i zaplacil kare (chyba duza banke, jesli dobrze kojarze).