Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???
harry pisze:Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:harry pisze:Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?
Nie uwierze, ze narodowiec, czlonek ROPu dostal propozycje od Sierakowskiej.
Dziś Sierakowska w panoramie lubelskiej powiedziała, że chce współpracować z kościołem aby nie dochodziło do takich sytuacji w szkołach jak ostatnio... - czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
OBYharry pisze:Na razie Zbyszek dostał propozycję na wicka od jednych i drugich. Moze jeszcze nie wszystko sracone?
Tutaj artykuł napawający optymizmem wszystkich zwolennikow Wojeciechowskiego, ktorych jak wynikało z anikiety przedyworczej jest na tym forum duzo:
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... N/61114026
-
meridol
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nic nie kosztuje a do tego mozna zyskac popularnosc, tylko widac ze akurat Pan Wojciechowski tak nie kalkuluje i mozna bylo go zobaczyc zarowno na meczach mistrzyń Polski w pilkce recznej kiedy publika byla 4000 jak i na zawodach amtorow na zuzlu czy tez koszykowki kiedy publika byla ponizej 500. Poza tym pamieta o sporcie nie tylko wtedy kiedy mozna sie ogrzac przy sukcesie, ale tez kiedy klub przezywa problemy, najlepszym tego potwierdzeniem są slowa Andrzeja Druzkowskiego:Talib pisze::lol:![]()
A ja myÅ›laÅ‚em, że tylko Åódź taka czerwona. A co do polityków i sportu można parafrazować znane powiedzenie: "PamiÄ™taj o sporcie to nic nie kosztuje..."
http://zbigniewwojciechowski.pl/multi1_text.html
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chyba każdy sie zgodzi ze tak naprawde z tej trojki najbardziej przegranym jest Pruszkowski ktory w sondazach przed wyborami prowadził, za to na drugim koncu bieguna wsrod przegranych jest Wojciechowski ktory w ostatnim sondazu dla Gazety Wyborczej (zrobionym na ulicach przez studentów UMCS) mial 3,7 % poparcia a juz w dniu wyborach zdobył ponad 18 %. Co do zachowania to tez najbardziej ludzki przed wyborami byl moim zdaniem Wojciechowski ktory traktował ubieganie sie o urzad prezydenta jako swoj obowiazek, a w przypadku wygranej jako sluzbę dla Lublina, bez zbędnej bufonady...przyznam ze po tej sytuacji z kratami wkurzlem sie na tego Pana ale obecnie mam dla niego duzy szacunek...Gawrzyk pisze:jeszcze o wojciechowskim
Wczoraj pokazał że ma klasie i naprawde zalezy mu na mieszkańcach Lublina. Do audycji w radiu lublin zostali zaproszeni przegrani w wyborach - Pruszkowski, Mańka i własnie Wojciechowski. W radiu stawił się tylko Wojciechowski...
Niestety, w mojej opinii Wojeciechowski przegral, bo nie udalo mu sie zerwac do konca z wizerunkiem cieplego wujka w ciapach, ktory mysli tylko o stawianiu pomnikow w Lublinie (w dodatku nielegalnie), nasladuje Pilsudskiego, a takze wciaz stara sie cos zalatwic, ale inni mu nie daja (kraty, sponsor). Ludzie odbieraja go, nie zaglebiajac sie w zadne szczegoly, a bez tego Wojciechowski wyglada na poczciwego i uczciwego czlowieka, ale polityka niezbyt skutecznego, zajmujacego sie sprawami glownie nie istotnymi dla miasta. A w mojej osobistej ocenie, ciezko przypasowac rowniez do Wojciechowskiego okreslenia typu dynamiczny, sprawny manager. I tego moim zdaniem zabraklo w jego kampanii.
Jesli chodzi o jego viceprezydenture, to tak jak juz pisalem wczesniej, Wojciechowski jest w o tyle ciezkiej sytuacji, ze nie ma zaplecza w radzie miejskiej.
Jesli chodzi o jego viceprezydenture, to tak jak juz pisalem wczesniej, Wojciechowski jest w o tyle ciezkiej sytuacji, ze nie ma zaplecza w radzie miejskiej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Popieram Coopera (wyjatkowo), moim zdaniem kampania ZW byla zrobiona po zboju. Zaczynajac od kreacji osoby kandydata a konczac na JEDNYM zdjeciu z poprzednich wyborow, ktore bylo na wszystkich plakatach i bilbordach. Co gorsze zdjeciu fatalnym, tak portretowac to mogli sie faraonowie, a nie ktos komu zalezy na glosach ludzi. :/
Åoptymista pisze:Popieram Coopera (wyjatkowo), moim zdaniem kampania ZW byla zrobiona po zboju. Zaczynajac od kreacji osoby kandydata a konczac na JEDNYM zdjeciu z poprzednich wyborow, ktore bylo na wszystkich plakatach i bilbordach. Co gorsze zdjeciu fatalnym, tak portretowac to mogli sie faraonowie, a nie ktos komu zalezy na glosach ludzi. :/
Dzieki, milo to slyszec, w koncu marketing to moja branza:)
Jesli tak, to ok, i tak nijak sie to ma do Sierakowskiej. Wiec nie wiem, czemu ktos (nie Ty) nazywa ja klamca. Z tymi kinami to roznie moze byc, ale dopilnowanie tego bedzie juz zalezalo od nowego prezydenta.
Cooper pisze:Tez mialo byc kino w Leclercu na Zana, taka umowe Pruszon podpisal.
Umowe z E.Leclerciem na Zana podpisywal zdaje sie Brylowski. Nie bylo w niej mowy o ZADNYM multipleksie.
Z tymi kinami to roznie moze byc, ale dopilnowanie tego bedzie juz zalezalo od nowego prezydenta.
Nie ma czego dopilnowywac, multipleks w Plazie bedzie gotowy w maju. Zdaje sie ze pozwolenie na budowe calego Felicity (wlacznie z kinem) zostalo juz wydane.
Co to ma do Sierakowskiej? Ostatnio bodajze podczas jakiejs konferencji lub wywiadu wspominala cos o tej wlasnie potrzebie. Wiec dla jej i forumowiczow informacji podalem te dwa fakty.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Cooper pisze:Tez mialo byc kino w Leclercu na Zana, taka umowe Pruszon podpisal.
Umowe z E.Leclerciem na Zana podpisywal zdaje sie Brylowski. Nie bylo w niej mowy o ZADNYM multipleksie.
Jestes pewien? Mi sie wydaje, ze w poczatkowych planach mialo byc multikino, pozniej Leclerc zrezygnowal i zaplacil kare (chyba duza banke, jesli dobrze kojarze).