Co do Tomicka... to rzecz jasna, wybierze lepszą ofertę... ale jeśli ten wywiad jest prawdziwy to nie podoba mi się ta nagła zmiana... "Lublin ma pierwszeństwo, bedziemy rozmawiac jak bedzie znany regulamin, umowa jest tylko podpisu brakuje" a teraz mimo ze regulaminu nie znamy "jestem dogadany juz z Ostrowem, mam niezłą oferte".
Z 2 strony nie ma co się bić o Tomickach bo takich juniorów jest na pęczki, nie jest on jakimś wybitnym talentem i sprawdzają sie moje słowa aby podpisywac z juniorami wieloletnie kontrakty.
Za to teraz pośpiewamy "Lubos Tomicek najlepszy Ostrowa zawodniczek" hehe
Skład na sezon 2007", str. 54, nieźle. A że się tak głupio zapytam, czy znane są już odpowiedzi na następujące pytania:
- czy startujemy w przyszłym sezonie?
- w której lidze startujemy?
- ile mamy pieniędzy na zawodników?
- ilu obcokrajowców będzie można wystawić?
- czy będzie można wystawiać obcokrajowców na pozycji juniora?
Dopóki nie będzie odpowiedzi na te pytania, pisanie tutaj jest bezprzedmiotowe. Czytanie też.
To o czym mamy rozmawiać?? Jesteśmy kibicami, niektórzy fanatykami żużla, sezon nam się skończył więc rozmawiamy o przyszłym, władze klubowe tutaj zaglądają z tego co mi wiadomo a niech chociaz jedną cenną uwage, bądz zawodnika z forum przeczytają to juz te 54 strony nie pójdą na marne.
O pogodzie mamy rozmawiać ??
Na jedyne pytanie jakie mogę Ci odpowiedzieć to że walczymy o e-lige
Dajcie spokój z S. Burzą- ten zawodnik miał dobry sezon ale gdy Unia wywalczyła awans do extraligi, od tamtej pory notorycznie co sezon nie będąc stałym zawodnikiem obniżył swoje wartości w myśl zasady im mniej trenujesz, jeździsz stajesz się słabszy a do tego kontuzje jeszcze chłopak złapał!!
Bzdury, dobry był bo jeżdził w 1 lidze, w e-lidze juz mu tak dobrze nie idzie co nie oznacza że na wiekszosc zawodników z 1 ligi nie byłby wystarczający. W Polsce moze duzo nie pojeżdził, ale jeżdził w Anglii, prezentował się podobnie do Rempały a niekiedy lepiej, wiec nie róbmy z zawodnika z e-ligi Frankówa czy Pietraszko. Jeżdzić chłopak umie, na e-lige niewystarczająco ale w 1 mógłby się sprawdzić, nie oczywiscie jako lider ale wg. mnie solidną 2 linią mógłby być.
Pozdrawiam