Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#126 Postautor: wojtas » 13 września 2006, o 20:49

Apocalips pisze: Motor to nie tylko chuligani i zadymiarze, a tak niestety w ostatnim czasie jest postrzegany.

Grzesiek juz o tym pisal. Motor jest tak radosnie postrzegany i z takim entuzjazmem przyjmowany na stadionach Polski, ze "korzystaja" na tym rowniez kibice zuzlowi. Swoja renome juz sobie wyrobili i smiem twierdzic ze tego juz sie nie da naprawic wzorowym kibicowaniem i usmiechem na twarzy. W kazdej grupie jest wielu kibicow normalnych i wielu zadymiarzy. Kwestia tego ktorych jest wiecej.
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#127 Postautor: jataman21 » 13 września 2006, o 20:57

dilucio chłopcze... fantazjujesz to Ty wieczorami pod kołderką oglądając TVN Turbo po godzinach, a moich postów w taki sposób nie podważaj bo wiem co mowię, chętnie sie z Tobą załozę i nawet doprowadzę do takiego spotkania z tym chłopakiem. Już innych błędów czepiać się nie możesz jak literówek??
Jesteś żałosnym dzieciakiem który zaczyna się już robić nudny.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#128 Postautor: Hans » 13 września 2006, o 21:17

Jak Motor mógłby nie grać w Zamościu chłopcze :!: :?:
Przecież stadion Hetmana jest przystosowany do gry w 2 lidze.
Chyba piłką interesujesz się od niedawna,bo przecież jeszcze kilka sezonów temu (chyba 3,4 ) Górnik grał razem z Hetmanem w II lidze, wiec przymknij się chłopcze jeśli nie wiesz :twisted: :wink: :P

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#129 Postautor: dilucio » 13 września 2006, o 21:21

Hans pisze:Jak Motor mógłby nie grać w Zamościu chłopcze :!: :?:
Przecież stadion Hetmana jest przystosowany do gry w 2 lidze.
Chyba piłką interesujesz się od niedawna,bo przecież jeszcze kilka sezonów temu (chyba 3,4 ) Górnik grał razem z Hetmanem w II lidze, wiec przymknij się chłopcze jeśli nie wiesz :twisted: :wink: :P

prosze wyjdz juz...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#130 Postautor: Hans » 13 września 2006, o 21:24

Myślę, żę to ciebie proszą wszyscy o wyjśćie, bo wypisujesz jakieś fakty wyssane z palca- jakbyś był znawcą tematu(w co nie wątpię). :wink: 8)

Skończmy tą wymianę pogladów :wink: - temat football w Europie jest w dziale Inne :wink: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#131 Postautor: dilucio » 13 września 2006, o 21:25

jataman21 pisze:dilucio chłopcze... fantazjujesz to Ty wieczorami pod kołderką oglądając TVN Turbo po godzinach, a moich postów w taki sposób nie podważaj bo wiem co mowię, chętnie sie z Tobą załozę i nawet doprowadzę do takiego spotkania z tym chłopakiem. Już innych błędów czepiać się nie możesz jak literówek??
Jesteś żałosnym dzieciakiem który zaczyna się już robić nudny.

niestety nie mam tvn turbo ale widze ze ty doskonale wiesz co i jak...

pozdrawiam

szakes
Szkółkowicz

#132 Postautor: szakes » 13 września 2006, o 21:49

spotkajcie sie dajcie sobie po razie i skonczcie z ta klotnia, wiadomo ze to forum i kazdy moze wyrazac swoje poglady, ale chyba troszke przesadzacie
i wrocmy w koncu do tematu :!:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#133 Postautor: Pils » 13 września 2006, o 21:57

jataman21 pisze:Apocalips chodzi o to że Motor już wchodzi od dawien dawna i jakość wejść nie może. Byłem na kilku meczach motoru i szczerze Ci powiem, że więcej tam kopaniny niż gry. Przestałem się już interesować nawet wynikami motoru jak w zeszłym sezonie mój kolega postanowił się zapisać do motoru a 2 tygodnie po zapisaniu zadebiutował w meczu... a grał... z nami czasami wychodzilismy przed bloki i własnie na takim poziomie osiedlówki jest 3 liga.
2 strona medalu to jakby Motor rzeczywiście awansował to niestety mógłby to być koniec żużla w naszym mieście, dlatego moze i nie elegancko ale wolę niech się bawią w tej 3 lidze...
Mamy w końcu górnik łęczną i narazie wystarczy.

Buhehehehehe.To może i ja się pójdę zapiszę,wkońcu 5 lat trenowałem w klubie to może po tygodniu już zagram.
Czy Ty wogóle masz pojęcie o czym piszesz???Zapisać to się można do drużyny młodzików a nie do zespołu występującego w trzeciej lidze.

Podaj nazwisko tego kolegi.Może być na priv

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#134 Postautor: jataman21 » 13 września 2006, o 22:30

prosze wyjdz juz...

Jak już Hans napisał, WYJDZ już chłopie stąd sam i nie rób z siebie coraz to większego pośmieliska.

niestety nie mam tvn turbo

Tvn Turbo czy Polonia 1, co za róznica?

spotkajcie sie dajcie sobie po razie i skonczcie z ta klotnia

Chętnie bym się spotkał i porozmawiał na live z naszym nieustraszonym-wszystkowiedzącym kolegą.

Podaj nazwisko tego kolegi.Może być na priv

Poszło na orv, ale prosiłbym nie ukazywać nazwiska publicznie bo nie mam zgody na to kolegi, a odpowiedz na prv poproszę.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#135 Postautor: grzesieck » 13 września 2006, o 22:48

dobra starczy, bo bede posty kasowal

na ostatnim meczu bedzie sporo serpentyn, fajnie by bylo jakby poszly w powietrze wszystkie na raz, ktos z FK bedzie stal na dole trybun z megafonem i mozemy sprobujemy jakos to zsynchronizowac, hm?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#136 Postautor: jataman21 » 13 września 2006, o 22:49

Jestem za, jestem za :lol: :lol: :lol: :lol:
Z tym megafonem oczywiście :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#137 Postautor: mikas » 13 września 2006, o 23:39

grzesieck pisze:
na ostatnim meczu bedzie sporo serpentyn, fajnie by bylo jakby poszly w powietrze wszystkie na raz, ktos z FK bedzie stal na dole trybun z megafonem i mozemy sprobujemy jakos to zsynchronizowac, hm?

Już drugi raz dziś udowadniasz że nie umiesz trzymac języka za zębami :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#138 Postautor: grzesieck » 14 września 2006, o 00:01

hahahaha mikas prosze Cie

moze powiedzialbys o tym kazdemu z osoba na stadionie?

czy tez niespodzianka mialaby polegac na tym, ze nagle wszystkie zorientowane osoby (czyli ze 30 z FK) rzuciloby jednoczesnie serpentyny, a pozostali ludzie nadal trzymaliby je w rekach? :>

poza tym, powiedzmy sobie szczerze, ze serpentyny to nie jest jakas hiper mega super oprawa, niespodzianka, sensacja czy cholera wie co jeszcze zeby nie moc o tym napisac na forum

dziekuje za uwage : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: mikas » 14 września 2006, o 00:16

Grzesiecku: żart żart :wink: :wink: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#141 Postautor: Jaga » 22 września 2006, o 12:53

grzesieck pisze:a to sorry, tak czy inaczej zycze im bankructwa ze wzgledu na zbyt duza zazylosc z Unia Tarnow ;]

Hmmm no zgody z kimś trzeba mieć !! Ale weźmy pod uwage że zgoda Unii z Karpatami zrodziła sie na meczu żużla kiedy to doszło do ustawki jeden na jeden i karpaciarz dostał zdrowo po ryju to została zaproponowana zgoda ... a że teraz Karpaty sa w Tarnowie bardzo lubiane to nic dziwnego że jest aż taka zazyłość ;)

Poza tym chciałbym wielu powiedzieć takie cuś : Unia ma zgode z Karpatami ale nie z KSŻetem :P :lol:

grzesieck pisze:A co do tego jak Motor jest postrzegany to mialem okazje sie przekonac w ostatnia niedziele w Krosnie oraz na finale IMP w Tarnowie.

Źle było ? Wiem ze sie paru buców do was dowaliło dostali zjebe odemnie tymbardziej że z Motorem Lublin (nieważne czy piłkarscy czy zuzlowi) kosy nie było jakiejś większej i dopóki żyje na to nie pozwole ale oczywiście znalazłos ieparu cweli buraczancyh ktory chcieli być ważni !! Ale jakby jeden z was wydymił do nich to zapewniam was wszyscy od nich by ucieli!! Takie ciecie gamoniowe !!
A co mnie dziwi wiecej do was fifokowali niż do józków ktorzy sobie też na legalu chodzilipo stadionie !! I odziwo wielcy piłkarscy a to my zuzlowi kroimy stalowcom barwy ... no ale cóż!
Jeszcze raz za tamtą akcje przepraszam i na tego typu imprezy goraco zapraszam i prosze sie na mnie powoływać !! Ja już z takimi "twardzielami" (swoją droga jeden z nich niejaki bubel to 100% pedał hehe :lol: ) miałem doczynienia ;)

wojtas pisze: W kazdej grupie jest wielu kibicow normalnych i wielu zadymiarzy. Kwestia tego ktorych jest wiecej.

No wiecej jest tych normalnych ale o tych normalnych sie nic nie mówi tylk o tych hoolsach i dlatego twierdzi sie ze hoolsów jest wiecej i w sumie kazdy w szaliku to hools :|

grzesieck pisze:dobra starczy, bo bede posty kasowal

Żeby sie nikt nie rąbnął kiedy rzucić to proponuje robić odliczanie 5... 4... 3... 2... 1... i heja ;)
No nie ma szans teoretycznie zeby ktoś sie w liczeniu pomylił i za wczesnei rzucił hehe :D

Cod o samego dopingu oprawy itp to po Turnieju pożegnalnym Tonego powiem tak : Jest to wszystko jak najbardziej wskazane i konieczne !!!
Trudno było sie zegnać z takim mistrzem jak Tony ale po turnieju powiedział że był niesamowicie poruszony i podczas niego łzy mu poleciały nie raz !!
powiedział o tym w nie jednym wywiadzie a najbardziej sie poryczał jak podjeżdzał pod start swego ostatniego okrazenia i podniósł głowe i zobaczył że na całyms tadionie palą sie zimne ognie ... rozpłakał sie odjechał porobił kilka kółek i dopiero wtedy mógl wystartować !!
Słyszac cos takeigo to mówie wam chce sie to wszystko robić wspierać swoich by zapewnić im i sobie niezapomniane wrażenia

Narazie tyle ode mnie ... ale pewnie nie raz coÅ› siekne ;)

pozdROWienia 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Sledzio
Trener
Kontakt:

#142 Postautor: Sledzio » 22 września 2006, o 22:35

A w której lidze jest Unia Tarnów ? chodzi mi o pilkarzy.

Snys
Zawodowiec

#143 Postautor: Snys » 22 września 2006, o 22:45

Koper
Trener
Kontakt:

#144 Postautor: Koper » 25 października 2006, o 01:12

Sledzio
Trener
Kontakt:

#145 Postautor: Sledzio » 25 października 2006, o 14:47

Niedługo to na żużlu zabronią oprawy robić ehhh... ale ta Polska spada na psy.

meesha
Trener
Kontakt:

#146 Postautor: meesha » 25 października 2006, o 14:58

Nie "niedługo zabronią" tylko już zabronili :roll: Przynajmniej w Lublinie i paru innych miastach...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#147 Postautor: Torsen » 25 października 2006, o 21:29

Co tracimy?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#148 Postautor: mikas » 25 października 2006, o 22:48

Znów zaczynasz :?: :wink:

Jeśli przed nowym sezonem nie uda sie dogadac z odpowiednimi osobami to opraw zawodów robionych przez kibiców, ku Twojej uciesze, przy Zygmuntowskich juz pewnie nie będzie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#149 Postautor: meesha » 25 października 2006, o 23:02

Torsen pisze:Co tracimy?

Nic nie tracimy (jakie to polskie pytać o negatywy :P ). A może powiesz co zyskujemy :?: :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#150 Postautor: Torsen » 26 października 2006, o 00:19

mikas pisze:Znów zaczynasz :?: :wink:

Jeśli przed nowym sezonem nie uda sie dogadac z odpowiednimi osobami to opraw zawodów robionych przez kibiców, ku Twojej uciesze, przy Zygmuntowskich juz pewnie nie będzie.

Ale mnie to wcale nie cieszy. Dla mnie to sprawa obojętna. Tyle razy już to podkreślałem, Ty tyle razy zarzucałeś mi, że znów zaczynam, a okazuje się, że nadal nie znasz mojego stosunku do "opraw" :twisted: Jeśli chodzi o "oprawy", to wkurza mnie tylko to słowo. No i oczywiście pirotechnika w wykonaniu gościa od kozy.
meesha pisze:
Torsen pisze:Co tracimy?

Nic nie tracimy (jakie to polskie pytać o negatywy :P ). A może powiesz co zyskujemy :?: :twisted:

Pytanie o negatywy było naturalne w kontekście podniesionego tu lamentu. Dla niektórych to nawed dowód, że Polska schodzi... o, przepraszam, spada na psy. Może i schodzi, może już dawno zeszła, ale między tymi psami i tymi racami nie dostrzegam osobiście żadnego związku :)
A Twoja odpowiedź całkiem bystra, jak zwykle. No może z wyjątkiem sytuacji "po siedmiu".