grzesieck pisze:a to sorry, tak czy inaczej zycze im bankructwa ze wzgledu na zbyt duza zazylosc z Unia Tarnow ;]
Hmmm no zgody z kimś trzeba mieć !! Ale weźmy pod uwage że zgoda Unii z Karpatami zrodziła sie na meczu żużla kiedy to doszło do ustawki jeden na jeden i karpaciarz dostał zdrowo po ryju to została zaproponowana zgoda ... a że teraz Karpaty sa w Tarnowie bardzo lubiane to nic dziwnego że jest aż taka zazyłość

Poza tym chciałbym wielu powiedzieć takie cuś : Unia ma zgode z Karpatami ale nie z KSŻetem

grzesieck pisze:A co do tego jak Motor jest postrzegany to mialem okazje sie przekonac w ostatnia niedziele w Krosnie oraz na finale IMP w Tarnowie.
Źle było ? Wiem ze sie paru buców do was dowaliło dostali zjebe odemnie tymbardziej że z Motorem Lublin (nieważne czy piłkarscy czy zuzlowi) kosy nie było jakiejś większej i dopóki żyje na to nie pozwole ale oczywiście znalazłos ieparu cweli buraczancyh ktory chcieli być ważni !! Ale jakby jeden z was wydymił do nich to zapewniam was wszyscy od nich by ucieli!! Takie ciecie gamoniowe !!
A co mnie dziwi wiecej do was fifokowali niż do józków ktorzy sobie też na legalu chodzilipo stadionie !! I odziwo wielcy piłkarscy a to my zuzlowi kroimy stalowcom barwy ... no ale cóż!
Jeszcze raz za tamtą akcje przepraszam i na tego typu imprezy goraco zapraszam i prosze sie na mnie powoływać !! Ja już z takimi "twardzielami" (swoją droga jeden z nich niejaki bubel to 100% pedał hehe

) miałem doczynienia

wojtas pisze: W kazdej grupie jest wielu kibicow normalnych i wielu zadymiarzy. Kwestia tego ktorych jest wiecej.
No wiecej jest tych normalnych ale o tych normalnych sie nic nie mówi tylk o tych hoolsach i dlatego twierdzi sie ze hoolsów jest wiecej i w sumie kazdy w szaliku to hools

grzesieck pisze:dobra starczy, bo bede posty kasowal
na ostatnim meczu bedzie sporo serpentyn, fajnie by bylo jakby poszly w powietrze wszystkie na raz, ktos z FK bedzie stal na dole trybun z megafonem i mozemy sprobujemy jakos to zsynchronizowac, hm?
Żeby sie nikt nie rąbnął kiedy rzucić to proponuje robić odliczanie 5... 4... 3... 2... 1... i heja
No nie ma szans teoretycznie zeby ktoś sie w liczeniu pomylił i za wczesnei rzucił hehe
Cod o samego dopingu oprawy itp to po Turnieju pożegnalnym Tonego powiem tak :
Jest to wszystko jak najbardziej wskazane i konieczne !!!
Trudno było sie zegnać z takim mistrzem jak Tony ale po turnieju powiedział że był niesamowicie poruszony i podczas niego łzy mu poleciały nie raz !!
powiedział o tym w nie jednym wywiadzie a najbardziej sie poryczał jak podjeżdzał pod start swego ostatniego okrazenia i podniósł głowe i zobaczył że na całyms tadionie palą sie zimne ognie ... rozpłakał sie odjechał porobił kilka kółek i dopiero wtedy mógl wystartować !!
Słyszac cos takeigo to mówie wam chce sie to wszystko robić wspierać swoich by zapewnić im i sobie niezapomniane wrażenia
Narazie tyle ode mnie ... ale pewnie nie raz coÅ› siekne
pozdROWienia