Lubos Tomicek
mikas pisze:zaczyna bezsensowne gatki które...
A z tym "Tomiczkiem najlepszym zawodniczkiem" to chyba nietrudno się domyślić, że to taka kibicowska rymowanka, którą ciężko traktować poważnie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- SerGio
- Kontakt:
Lubos jest naprwde swietnym juniorem - taki przydal by sie w Ostrowie .
Chcial bym go zobaczyc za rok z plastronem KMO
- lecz jak wiem to bedzie bardzo trudne bo Lubos zaaklimatyzowal sie bardzo w Lublinie i ma duzą rzesze fanów w tym miescie
.Jednak ja jestem dobrej mysli....
Czekamy na ciebie w Ostrowie Lubos

a ja tam widze Gelu w Tomicku bardzo rozsądnego, walczącego i młodego zawodnika i perspektywicznego ... jeśli będzie dalej się tak rozwijał. Jest to jeden z lepszych juniorów z 1 ligi i chyba tego nie zaprzeczysz ....
Z jednej strony chcesz najlepszych obo z drugiej strony lekką ręką puszczasz najlepszych juniorów ... dla mnie to idiotyzm ...
Zresztą ostrów się przekonał .... bez juniorów nie ma awansu nawet z dobrą ekipą .... dlatego zainteresowali się Luboszem nie tylko oni zresztą
Ale pewnie Ty wiesz lepiej niż połowa menadżerów ligi .....
Z jednej strony chcesz najlepszych obo z drugiej strony lekką ręką puszczasz najlepszych juniorów ... dla mnie to idiotyzm ...
Zresztą ostrów się przekonał .... bez juniorów nie ma awansu nawet z dobrą ekipą .... dlatego zainteresowali się Luboszem nie tylko oni zresztą
Ale pewnie Ty wiesz lepiej niż połowa menadżerów ligi .....
SerGio pisze:Lubos jest naprwde swietnym juniorem - taki przydal by sie w Ostrowie .Chcial bym go zobaczyc za rok z plastronem KMO
- lecz jak wiem to bedzie bardzo trudne bo Lubos zaaklimatyzowal sie bardzo w Lublinie i ma duzą rzesze fanów w tym miescie
.Jednak ja jestem dobrej mysli....
Czekamy na ciebie w Ostrowie Lubos
![]()
Sergio- znam cię i pomp nie opowiadaj, u Was w ostrowie już od 3 lat macie ciągle marzenia, które się nie spełniają
SerGio pisze:Bardzo jestem wlasnie ciekaw gdzie trafi utalentowany Lubos - napewno po tym co pokazal m.in. na Memoriale RIFA w ostrowie bedzie mial duzo ofert - nawet z ekstraligi![]()
PozdrO przemEK
Przeczytaj odpowiedz mikasa- tu jest wiele racji- ale czy Åuczywek da wam tyle hajsu
Karol i nie pisz u nas przeżuć się na ostrowskie forum- tam pewnie juz tyle bajek napisali, kto u Was będzie za rok
Puścić to wiesz co ja mogę
A piękno meczów ligowych polega na tym, że to te trzecioplanowe postaci rozstrzygają o wyniku. Niestety od kilku lat GKSŻ wymyśla co by tu zrobić, żeby to piękno zniszczyć (jakieś zetzety i inne takie). A przecież w meczu wciąż jest do rozdania 90 punktów i choćby w obu drużynach jeździły same Karlssony to nie ma możliwości aby wszyscy zrobili po 12-15 punktówTo nie on stanowi o sile drużyny - ze swoimi możliwościami jest postacią trzecioplanową.
Trochę chyba OT ale chciałem dać do myślenia tym, którzym się wydaje, że wynik w meczu żuyżlowym jest z gumy i jak się zakontraktuje sześciu super zawodników (na 12-15 pkt każdy) to się wygra wszystkie mecze 72:18 albo 90:0
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wszyscy chcą Lubosa, a ja zgodze się z Gelem że nie jest to zawodnik niezastąpiony. A nawet to nia on, a Messing powinien być piorytetem wśród juniorów. Dla Lubosa będzie to ostatni sezon wsród juniorów, a Messing ma dopiero 19 lat! Pokazał już że potrafi wygrywać biegi i to z nim powinniśmy podpisywać w pierwszej kolejności i to nawet na 2 lata. Wprawdzie w tym sezonie jeździł trochę nierówno i bojaźliwie, ale myśle że było to spowodowane kontuzją z początku sezonu. W przyszłym sezonie lubelski tor powinien być już w dobrym stanie, mamy w końcu dmuchane bandy, więc Andreas z pewnością nie będzie jeździł tak asekurancko i pokażę pełnię swoich możliwości.

Dokładnie. A że zmieni klub jestem prawie na 100% pewien. Ale ponieważ w porządku chłopak jest to zawsze będe mu życzył powodzeniajak bedzie chciał zmienić klub - to życzymy mu powodzenia i bye bye.
Marcinex pisze:Wszyscy chcą Lubosa, a ja zgodze się z Gelem że nie jest to zawodnik niezastąpiony. A nawet to nia on, a Messing powinien być piorytetem wśród juniorów. Dla Lubosa będzie to ostatni sezon wsród juniorów, a Messing ma dopiero 19 lat! Pokazał już że potrafi wygrywać biegi i to z nim powinniśmy podpisywać w pierwszej kolejności i to nawet na 2 lata. Wprawdzie w tym sezonie jeździł trochę nierówno i bojaźliwie, ale myśle że było to spowodowane kontuzją z początku sezonu. W przyszłym sezonie lubelski tor powinien być już w dobrym stanie, mamy w końcu dmuchane bandy, więc Andreas z pewnością nie będzie jeździł tak asekurancko i pokażę pełnię swoich możliwości.
dobrze prawi ...
poza tym jeszcze Pavlic, Kościuch, dwóch Hansenów, Klimek, Shields, Knapp, Miśkowiak, Świderski + moze jeszcze D. Stachyra w pakiecie z papą i mamy w miare młody zespół z którym powinniśmy byc spokojni utrzymania w I lidze(o ile jeszcze bedzie II ) a i na trybunach te 3-4 tys. ludzi przyjdzie popatrzeć
pozdr.
pav4u
p.s. aha tylko bez żadnych trumińskich, jeleniewskich staszkow czy innych piszczów
mam już po dziurki w nosie słuchania o wychowankach,popieraniu swoich, umieraniu za lublin itp.
a tak naprawde liczy się tylko stosunek cena do jakości( czyt. szybkości) danego zawodnika
Oj Piotruś zaczynasz bzdury gadać... nie do objechania?? bez jaj... jest dobry perspektywiczny ale asem nie jest, sam mialem możliwość go poznać i jest bardzo sympatyczny i miły, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność... asem nie jest nawet na juniorów.
Nieznany Hansen przyjechał do Lublina pierwszy raz widząc ten tor i zaprezentował się podobnie jak Lubos który ten tor już zdążył poznać...
Jest dobry ale nie niezastÄ…piony i sÄ… lepsi.
Pozdrawiam
Nieznany Hansen przyjechał do Lublina pierwszy raz widząc ten tor i zaprezentował się podobnie jak Lubos który ten tor już zdążył poznać...
Pozdrawiam
jataman21 pisze:Oj Piotruś zaczynasz bzdury gadać... nie do objechania?? bez jaj... jest dobry perspektywiczny ale asem nie jest, sam mialem możliwość go poznać i jest bardzo sympatyczny i miły, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność... asem nie jest nawet na juniorów.
Pozdrawiam
Pawełku a co problem mieć ich obu i najlepszą pare w 1 lidze
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
A powiedz to tym którzy od 3 lat startują w GP - chyba Cię wyśmieją.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Naturalnie - ale zawodnika niezastapionego nie ma, i z eligi gdyby się miało za co to by się takowego ściągnelo - vide Walasek 
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?