Lubos Tomicek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#176 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 11:02

Wycieczki osobiste? Jestes pewien ze do mnie piszesz? Nie bardzo wiem co tak bierzesz do siebie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#177 Postautor: mikas » 24 października 2006, o 11:30

Odpowiedź masz na PW to nie jest miejsce na takie dyskusje i nic do siebie osobiście akurat nie wziąłem.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#178 Postautor: meesha » 24 października 2006, o 13:18

mikas pisze:zaczyna bezsensowne gatki które...
:D :D :D

A z tym "Tomiczkiem najlepszym zawodniczkiem" to chyba nietrudno się domyślić, że to taka kibicowska rymowanka, którą ciężko traktować poważnie :roll: Podobnie jak "Darek Opolski najlepszym bramkarzem Polski" i inne tego typu :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
SerGio
Kontakt:

#179 Postautor: SerGio » 24 października 2006, o 13:58

Lubos jest naprwde swietnym juniorem - taki przydal by sie w Ostrowie .:wink: Chcial bym go zobaczyc za rok z plastronem KMO :lol: - lecz jak wiem to bedzie bardzo trudne bo Lubos zaaklimatyzowal sie bardzo w Lublinie i ma duzą rzesze fanów w tym miescie :? .Jednak ja jestem dobrej mysli.... :wink: Czekamy na ciebie w Ostrowie Lubos :lol: :lol:

piotr76
Senior
Kontakt:

#180 Postautor: piotr76 » 24 października 2006, o 14:07

a ja tam widze Gelu w Tomicku bardzo rozsądnego, walczącego i młodego zawodnika i perspektywicznego ... jeśli będzie dalej się tak rozwijał. Jest to jeden z lepszych juniorów z 1 ligi i chyba tego nie zaprzeczysz ....
Z jednej strony chcesz najlepszych obo z drugiej strony lekką ręką puszczasz najlepszych juniorów ... dla mnie to idiotyzm ...
Zresztą ostrów się przekonał .... bez juniorów nie ma awansu nawet z dobrą ekipą .... dlatego zainteresowali się Luboszem nie tylko oni zresztą
Ale pewnie Ty wiesz lepiej niż połowa menadżerów ligi .....

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#181 Postautor: Hans » 24 października 2006, o 14:12

SerGio pisze:Lubos jest naprwde swietnym juniorem - taki przydal by sie w Ostrowie .:wink: Chcial bym go zobaczyc za rok z plastronem KMO :lol: - lecz jak wiem to bedzie bardzo trudne bo Lubos zaaklimatyzowal sie bardzo w Lublinie i ma duzą rzesze fanów w tym miescie :? .Jednak ja jestem dobrej mysli.... :wink: Czekamy na ciebie w Ostrowie Lubos :lol: :lol:

Sergio- znam cię i pomp nie opowiadaj, u Was w ostrowie już od 3 lat macie ciągle marzenia, które się nie spełniają :wink:

Awatar użytkownika
SerGio
Kontakt:

#182 Postautor: SerGio » 24 października 2006, o 14:13

Bardzo jestem wlasnie ciekaw gdzie trafi utalentowany Lubos - napewno po tym co pokazal m.in. na Memoriale RIFA w ostrowie bedzie mial duzo ofert - nawet z ekstraligi :wink:

PozdrO przemEK :wink:

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#183 Postautor: Hans » 24 października 2006, o 14:18

SerGio pisze:Bardzo jestem wlasnie ciekaw gdzie trafi utalentowany Lubos - napewno po tym co pokazal m.in. na Memoriale RIFA w ostrowie bedzie mial duzo ofert - nawet z ekstraligi :wink:

PozdrO przemEK :wink:

Przeczytaj odpowiedz mikasa- tu jest wiele racji- ale czy Łuczywek da wam tyle hajsu :?: Tyle już zmarnowane i myślisz, że teraz da węcej lub tyloe samo :?: :wink:

Karol i nie pisz u nas przeżuć się na ostrowskie forum- tam pewnie juz tyle bajek napisali, kto u Was będzie za rok :wink: :lol: :?:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#184 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 14:20

Z jednej strony chcesz najlepszych obo z drugiej strony lekką ręką puszczasz najlepszych juniorów ... dla mnie to idiotyzm ...

Puścić to wiesz co ja mogę :wink: ? Po prostu Tomicek nie jest zawodnikiem ktorego nie można zastąpić - to po pierwsze. Po drugie - mam do niego żal, bo kiedy należało coś przywieźć - dawał ciała, przegrywając z zawodnikami o wiele słabszymi od siebie. I trudno mi przejść nad tym do porządku dziennego. Nie mówię, że bym go oddał lekką ręką - ale jeżeli podpisze w Ostrowie albo gdzieś tam - płakać po nim nie będę. To nie on stanowi o sile drużyny - ze swoimi możliwościami jest postacią trzecioplanową.

meesha
Trener
Kontakt:

#185 Postautor: meesha » 24 października 2006, o 14:28

To nie on stanowi o sile drużyny - ze swoimi możliwościami jest postacią trzecioplanową.
A piękno meczów ligowych polega na tym, że to te trzecioplanowe postaci rozstrzygają o wyniku. Niestety od kilku lat GKSŻ wymyśla co by tu zrobić, żeby to piękno zniszczyć (jakieś zetzety i inne takie). A przecież w meczu wciąż jest do rozdania 90 punktów i choćby w obu drużynach jeździły same Karlssony to nie ma możliwości aby wszyscy zrobili po 12-15 punktów :!: :!: :!: I cały smaczek ligowego żużla to właśnie ci, którzy gdzieś tam w tle robią swoje 5-7 punktów, bez których zamiast 47:43 byłoby 43:47...

Trochę chyba OT ale chciałem dać do myślenia tym, którzym się wydaje, że wynik w meczu żuyżlowym jest z gumy i jak się zakontraktuje sześciu super zawodników (na 12-15 pkt każdy) to się wygra wszystkie mecze 72:18 albo 90:0 :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#186 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 15:07

Piękno pięknem ale Tomicka moze spokojnie zastąpić dwóch równych (choć nawet słabszych) juniorów.

meesha
Trener
Kontakt:

#187 Postautor: meesha » 24 października 2006, o 15:18

Ale przecież ja nie mówię, że nie :D

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#188 Postautor: Marcinex » 24 października 2006, o 17:23

Wszyscy chcą Lubosa, a ja zgodze się z Gelem że nie jest to zawodnik niezastąpiony. A nawet to nia on, a Messing powinien być piorytetem wśród juniorów. Dla Lubosa będzie to ostatni sezon wsród juniorów, a Messing ma dopiero 19 lat! Pokazał już że potrafi wygrywać biegi i to z nim powinniśmy podpisywać w pierwszej kolejności i to nawet na 2 lata. Wprawdzie w tym sezonie jeździł trochę nierówno i bojaźliwie, ale myśle że było to spowodowane kontuzją z początku sezonu. W przyszłym sezonie lubelski tor powinien być już w dobrym stanie, mamy w końcu dmuchane bandy, więc Andreas z pewnością nie będzie jeździł tak asekurancko i pokażę pełnię swoich możliwości.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#189 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 18:23

meesha pisze:Ale przecież ja nie mówię, że nie :D

No czyli - myslimy podobnie :D - jak bedzie chciał zmienić klub - to życzymy mu powodzenia i bye bye.

meesha
Trener
Kontakt:

#190 Postautor: meesha » 24 października 2006, o 18:27

jak bedzie chciał zmienić klub - to życzymy mu powodzenia i bye bye.
Dokładnie. A że zmieni klub jestem prawie na 100% pewien. Ale ponieważ w porządku chłopak jest to zawsze będe mu życzył powodzenia :idea:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#191 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 18:45

Jeżeli podejdziemy do tematu sentymentalnie, to że zmieni klub nie do końca jest w porządku. Ale ja na szczęście nie jestem sentymentalny ;)

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#192 Postautor: pav4u » 24 października 2006, o 19:47

Marcinex pisze:Wszyscy chcą Lubosa, a ja zgodze się z Gelem że nie jest to zawodnik niezastąpiony. A nawet to nia on, a Messing powinien być piorytetem wśród juniorów. Dla Lubosa będzie to ostatni sezon wsród juniorów, a Messing ma dopiero 19 lat! Pokazał już że potrafi wygrywać biegi i to z nim powinniśmy podpisywać w pierwszej kolejności i to nawet na 2 lata. Wprawdzie w tym sezonie jeździł trochę nierówno i bojaźliwie, ale myśle że było to spowodowane kontuzją z początku sezonu. W przyszłym sezonie lubelski tor powinien być już w dobrym stanie, mamy w końcu dmuchane bandy, więc Andreas z pewnością nie będzie jeździł tak asekurancko i pokażę pełnię swoich możliwości.

dobrze prawi ...
poza tym jeszcze Pavlic, Kościuch, dwóch Hansenów, Klimek, Shields, Knapp, Miśkowiak, Świderski + moze jeszcze D. Stachyra w pakiecie z papą i mamy w miare młody zespół z którym powinniśmy byc spokojni utrzymania w I lidze(o ile jeszcze bedzie II ) a i na trybunach te 3-4 tys. ludzi przyjdzie popatrzeć

pozdr.
pav4u

p.s. aha tylko bez żadnych trumińskich, jeleniewskich staszkow czy innych piszczów
mam już po dziurki w nosie słuchania o wychowankach,popieraniu swoich, umieraniu za lublin itp.
a tak naprawde liczy się tylko stosunek cena do jakości( czyt. szybkości) danego zawodnika

piotr76
Senior
Kontakt:

#193 Postautor: piotr76 » 24 października 2006, o 20:10

Masz racje Gelu nikt nie jest nie zastÄ…piony nawet Karlsson ....
Natomiast sympatia zostaje ... i ja chciałbym Lubosza u siebie a nie przeciwko sobie ... myśle że w następnym sezonie może być nie do objechania jeśli chodzi o juniorów ....

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#194 Postautor: jataman21 » 24 października 2006, o 20:21

Oj Piotruś zaczynasz bzdury gadać... nie do objechania?? bez jaj... jest dobry perspektywiczny ale asem nie jest, sam mialem możliwość go poznać i jest bardzo sympatyczny i miły, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność... asem nie jest nawet na juniorów.
Nieznany Hansen przyjechał do Lublina pierwszy raz widząc ten tor i zaprezentował się podobnie jak Lubos który ten tor już zdążył poznać...
Jest dobry ale nie niezastÄ…piony i sÄ… lepsi.
Pozdrawiam :wink:
ObrazekObrazek

piotr76
Senior
Kontakt:

#195 Postautor: piotr76 » 24 października 2006, o 20:23

jataman21 pisze:Oj Piotruś zaczynasz bzdury gadać... nie do objechania?? bez jaj... jest dobry perspektywiczny ale asem nie jest, sam mialem możliwość go poznać i jest bardzo sympatyczny i miły, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność... asem nie jest nawet na juniorów.
Nieznany Hansen przyjechał do Lublina pierwszy raz widząc ten tor i zaprezentował się podobnie jak Lubos który ten tor już zdążył poznać...
Jest dobry ale nie niezastÄ…piony i sÄ… lepsi.
Pozdrawiam :wink:

Pawełku a co problem mieć ich obu i najlepszą pare w 1 lidze :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#196 Postautor: jataman21 » 24 października 2006, o 20:28

Ja jestem rękami i nogami aby został Lubos, ale nie za wszelką cenę, jak Ostrów wyłoży kupe kasy a nas nie będzie na to stać, albo kosztem innego zawodnika to dajmy sobie na wstrzymanie... o Petera trzeba się bić ale takich jak Lubos na torze jest wielu... :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#197 Postautor: Gelo » 24 października 2006, o 23:35

Masz racje Gelu nikt nie jest nie zastÄ…piony nawet Karlsson...

Taaak? To powiedz to żużlowcom ktorzy od trzech lat startują w pierwszej lidze.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#198 Postautor: Drabol » 25 października 2006, o 15:52

A powiedz to tym którzy od 3 lat startują w GP - chyba Cię wyśmieją.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#199 Postautor: $korzen$ » 25 października 2006, o 15:57

Tak dla przypomnienia, my startujemy "tylko" w I lidze :wink:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#200 Postautor: Drabol » 25 października 2006, o 16:32

Naturalnie - ale zawodnika niezastapionego nie ma, i z eligi gdyby się miało za co to by się takowego ściągnelo - vide Walasek :)
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl