No cóż. Pozostaje współczuć osobom, które miały ochotę obejrzeć mecz, ale nie dostały biletów, bo zostały rozdysponowane między ludźmi tak zainteresowanymi tematem jak Ty.
Moi rodzice przyszli normalnie i bez biletów zostali wpuszczeni, nikt ich nie pytał mówili tylko bło "prosze". Nie sa znanymi osobami wiec napewno nie z tego wzgledu. Dziwne u mnie w gronie osób wybierających się, z którymi rozmawialem pare dni wczesniej przeważała chęć zobaczenia nowej hali, laserów i całej uroczystości.
Właśnie ważniejsze tego dnia dla zdecydowanej wiekszosci lublinian, chociaz niekoniecznie tych którym udało sie dostać na hale, było to skakanie kobitek za ta piłeczką a nie kampania wyborcza Pruszkowskiego.
Znów mnei nie rozumiesz....

Ja w dupie mialem jego kampanie, obojętna mi była, chciałem zobaczyc uroczystosc otwarcia, nową halę i te super lasery któe były tak rozpowszechnione;]
Tylko wtedy jak dobrze pewnie wiesz także Ty, nikt by na to otwarcie nie przyszedł. Wiekszosc ludzi przyszła na mecz piłkarek (bądz chciała przyjśc a zrezygnowała bo nie dostała wejsciówek, gdyz przyszli niestety tacy jak Ty którzy chcieli sobie zobaczyć tylko halę, którą mozesz obejrzec spokojnie podczas kazdego treningu piłkarek).
Ja bym przyszedł na otwarcie hali(nie mylic z kampanią wyborczą) bez wzgledu czy mecz by był czy nie, mi on "wisiał". Mikas jakbyś był to byś widział, że jak piłkarki weszły na rozgrzewkę połowa ludzi wstała i udała się w strone wyjscia, a hala w polowie była pusta. Wpuszczali ludzi bez wejsciówek.
Czemu tacy jak ja ?? miałem możliwość pójsc, to czemu miałem tego nie zrobić?? Tu to w ogóle Cie nie rozumiem, miałem dostęp do biletów, miałem ochotę zobaczyc otwarcie to czemu mialem nie isc?? Miałem moze pojsc pod hale i krzyczeć "kto chce wejsciówki bo ja nie chce meczu" ??
Albo do anonsów napisać że chętnie zobaczylbym otwarcie ale oddam bilety bo mecz mnie nie interesuje?? Bezsensu... tutaj naprawde się nie rozumiemy.
To One były główną atrakcją tego dnia a nie Pruszkowski, który ostatnio wpierdala się wszędzie gdzie jest coś do przecięcia lub otworzenia
Człowieku! Jest prezydentem miasta i dostaje wszędzie zaproszenia na otwarcie, ma wybór skozystać z nich albo kogoś wysłac, ma czas i ochote to jedzie, jego prawo. Kto miałby otwierać takie rzeczy jak nie prezydent?? Nie patrz na wszystko przez pryzmat " nienawidze pruszkowskiego".
Don Kamizi widze że wszyscy naiwni tylko Ty najmadrzejszy...
Koper dałeś linka do plakatu, gdzie ja widzę na górze największymi literami napisane jest "UROCZYSTE OTWARCIE HALI GLOBUS" i co mi chciałeś tym udowodnić??
Pozdrawiam wszystkich moich przeciwników