Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???

żużel w Lublinie

Najlepszym kandydatem na prezydenta Lublina jest:

Czas głosowania minął 16 października 2006, o 19:39

Kowalski Marian
4
5%
Mańka Andrzej
1
1%
Pruszkowski Andrzej
4
5%
Sęk Jan
4
5%
Sienkiewicz Dariusz
0
Brak głosów
Sierakowska Izabela
12
15%
Wasilewski Adam
17
22%
Wojciechowski Zbigniew
37
47%

Liczba głosów: 79

Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

#126 Postautor: Koper » 18 października 2006, o 22:45

Jutro o 14.00 pod Ratuszem ma się odbyć happaning zorganizowany przez przeciwników obecnego prezydenta Lublina.
Można i tak:
Obecnie urzędujący prezydent Grudziądza - Andrzej Wiśniewski, został nowym prezesem GTŻ-tu Grudziądz. Wybrano go na dzisiejszym walnym zebraniu członków zarządu. Prezes podjął już wcześniej kilka przyszłościowych kroków w klubie m.in. spotkał się z trzema liderami zespołu (Staszek, Krzyżaniak, Fijałkowski), a także, jak dzisiaj poinformował, prowadził początkowe rozmowy z potencjalnymi sponsorami.

"Od jutra ruszam ostro do roboty. Najważniejszy jest przygotowanie drużyny do sezonu. A najpierw trzeba ją mieć. Dostałem dziś od kibiców szalik. Nie mogę ich zawieść, nie zawiodę." - napisał na swojej stronie internetowej nowy prezes Grudziądzkiej drużyny.
Obrazek

Tymczasem w Lublinie:
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3691328.html

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#127 Postautor: Lublin_Fan » 18 października 2006, o 23:49

Gdybym ja miał wyrazić swoją opinię o obecnym prezydencie to cały mój post nadawałby się do skasowania. Reakcja na Globusie nie wzięła sie znikąd. Pruszkowski po prostu sobie na nią zasłużył. Fontanny, lodowiska i wciskanie polityki wszędzie tam, gdzie jej być nie powinno. Miarka się przebrała. Oby na wybory ludzie poszli po rozum do głów, bo trzecia kadencja tego człowieka to jakiś horror.

Pozdr.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#128 Postautor: wojtek_78 » 18 października 2006, o 23:49

jataman21 pisze:Nie ma się co dziwić... Pruszkowski wykupił bilety i tym samym chciał raczej ściągnąć swoich zwolenników... chciał podziekowania za ten gest a nie gwizdów...

Co zrobił??? Wykupił??? Może za własne?? Miłościwie nam panujący za państwowe (czyli również moje) pieniądze chciał z otwarcia hali zrobić sobie wiec wyborczy. Mecz Montexu miał być dodatkiem artystycznym, który przyciągnie ludzi. Nie dziw się, że kibice lekko się wk..wili. Jakim prawem Pan na włościach wykorzystuje apolityczne widowisko sportowe do swych partykularnych interesów??

jataman21 pisze:Siedzialem sektor obok gwiżdzacych i było mi tak wstyd... jakbym sam gwizdał... najchętniej zapadłbym się pod ziemie w tym momencie jak to bydło zaczelo gwizdać i krzyczeć.

Dlaczego nazywasz bydłem ludzi, którzy nie przepadają za "słoneczkiem lubelszczyzny", i którzy będąc kibicami nie życzą sobie polityki na meczu??

jataman21 pisze:Dla mnie Ci co gwizdali to dno do potęgi... i nie ze względu na to, że jestem jakimś zwolennikiem Pruszkowskiego, ale na sytuacje i miejsce i uroczystość...

Sytuacja, miejsce, uroczystość. Pieprzenie. Sytuacja: mecz piłki ręcznej. Miejsce: hala sportowa. Uroczystość: ?? (jeżeli otwarcie hali przepłaconej o około 10 mln zł i oddanej do użytku 3 lata po czasie można nazwać uroczystością, to przepraszam, była)

jataman21 pisze:Żałosna była tez ochrona... nie dość że mali to jeszcze jak gwizdali to się usmiechali tylko, albo smsy pisali... bydło trzeba tępić w zarodku... takie moje zdanie.

Czyli sugerujesz wezwać wojsko, pluton egzekucyjny i zrobić pokazówkę w stylu Chin lub Korei Północnej.

jataman21 pisze:Kgoś trzeba było obwinić, padło na Sprawkę.

Pruszon zawinił Sprawkę powiesili. Takie życie w tym popieprzonym mieście pod wodzą (oby już nie) Władcy Absolutnego AP.

Koper
Trener
Kontakt:

#129 Postautor: Koper » 19 października 2006, o 00:08

Pamietam jak Pan Pruszkowski obiecał że kraty na stadionie zostaną zdjete jesli ten pomysł zostanie przegłosowany przez rade miasta, jaki i jesli policja nie bedzie mial nic przeciwko aby zostaly zdjete, kiedy te dwa warunki zostaly spelnione, ustatmi derektora MOSiR obecny prezydent wycofał sie z tej obietnicy, jesli na meczu z Podgoricą pojawiłby sie tez jedynie dyrektor MOSiR, Pan prezydent Lublina oszczedziłby sobie takiej sytuacji w jakiej sie znalazl. Trudno sie nie zgodzic ze slowami Wojtka o przeplaceniu hali i zdecydowanym opoznieniu zakonczenia jej budowy, dobrze ze w ogole powstala bo druzyna pilkarek recznych na ktorej meczu prezydent zostal wygwizdany nadal musiałaby się tułać po halach w innych miastach( fajnie jest ogrzewać się w ciepełku sukcesów piłkarek ręcznych ale jak trzeba było odpowiednio wczesniej zadbać o hale aby do takiej sytuacj nie doszlo jaką obserwowalismy przez ostatni rok to juz niestety nie udalo sie w ratuszu), Co do okreslenia tych co gwizdali ze to bydło to juz w ogole przesada bo jak w takim razie nawazwac tych co robia zadymy takie jakie obserwujemy po niektorych meczach pilkarskich...lub nawet w ich trakcie :roll:
Jedno jest pewne, można po ludzku żałować Andrzeja Pruszkowskiego, że znalazł sie w niedziele w sytuacji nie do pozazdroszczenia, ale też nie da sie ukryc, że ta sytuacja nie była przypadkowa i nie wynikała jedynie z faktu, że Andrzej Pruszkowski jest politykiem a tych przy każdej okazji się wygwizduje, jak próbował to wyjaśniać w wypowiedzi dla Kuriera Lubleskiego:
Uroczystość bardzo mi siÄ™ podoba – powiedziaÅ‚. – A reakcja kibiców? No cóż – jest to normalne, że przedstawiciele wÅ‚adz budzÄ… skrajne emocje, czy to prezydent paÅ„stwa, czy marszaÅ‚ek Sejmu, czy posÅ‚owie. Nie jestem zdeprymowany, bo impreza jest rockandrollowa, pojawiajÄ… siÄ™ i oklaski, i gwizdy.
.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#130 Postautor: jataman21 » 19 października 2006, o 02:06

Dlaczego nazywasz bydłem ludzi, którzy nie przepadają za "słoneczkiem lubelszczyzny", i którzy będąc kibicami nie życzą sobie polityki na meczu??

Mozna załatwić to w inny sposób, wiele osób nie przyszło na mecz, a na uroczystość otwarcia. Tylko bydło się tak zachowuje i wydziera morde w niebogłosy, pomijam gwizdy ale to darcie mordy było tak żałosne i niskie poziomem... szkoda gadać. Podkreślam że nie jestem zwolennikiem Pruszkowskiego ale zachowanie poniektórych osób było dnem.

Sytuacja, miejsce, uroczystość. Pieprzenie. Sytuacja: mecz piłki ręcznej. Miejsce: hala sportowa. Uroczystość: ??

Dla mnie inaczej: Uroczystość- otwarcie hali sportowej, jedynej takiej w Lublinie, pokaz laserów a mecz to tylko jakiśtam dodatek na którym i tak nie zostałem bo szkoda mi było czasu. Sytuacją było otwarcie hali kolego a nie mecz... jak można było zauważyć była prawie pełna hala na meczu została moze połowa ?? Ja poszedłem zobaczyć nową hale i sprawdzić czy zapowiedzi nie są przesadzone i się nie zawiodłem, a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.

Pruszon zawinił Sprawkę powiesili. Takie życie w tym popieprzonym mieście pod wodzą (oby już nie) Władcy Absolutnego AP.

No tak... tylko weź pod uwagę, że żyjemy w państwie demokratycznym i każdy ma swoje racje, skoro 2 kadencje jest prezydentem i duże szanse są że zostanie na 3 tzn. że ludności podobają się jego rządy. Może czasem inni mają racje??
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#131 Postautor: Koper » 19 października 2006, o 02:41

jataman21 pisze:Dla mnie inaczej: Uroczystość- otwarcie hali sportowej, jedynej takiej w Lublinie, pokaz laserów a mecz to tylko jakiśtam dodatek na którym i tak nie zostałem bo szkoda mi było czasu (...) a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.

TUTAJ PLAKAT na którym w samym centrum są kobitki o których wspominasz, a sam mecz jest uwzgledniony jako jedna całość a nie np. 16:15 uroczystosc otwarcia, 18:30 mecz, co wiecej sama formuła była tak zaplanowana ze na zakonczenie meczu był pokaz sztucznych ogni co tez było włączone w ten pokaz swiatła ktory byl przed meczem i mowienie ze uroczyste otwarcie hali i ten mecz to byly dwie odzielne sprawy jest jak dla mnie naginaniem faktów.

Awatar użytkownika
Gretzky

#132 Postautor: Gretzky » 19 października 2006, o 06:57

jataman21 pisze:
No tak... tylko weź pod uwagę, że żyjemy w państwie demokratycznym i każdy ma swoje racje, skoro 2 kadencje jest prezydentem i duże szanse są że zostanie na 3 tzn. że ludności podobają się jego rządy. Może czasem inni mają racje??
Pozdrawiam

:shock: gdzie ty zyles przez te dwie kadencje pruszona bo napewno nie w lublinie. Ten koles poza wozeniem dupy za nasze pieniadze nic dla miasta nie zrobil i nalezy juz mu podziekowac.

Czarek
Trener

#133 Postautor: Czarek » 19 października 2006, o 08:43

Lublin_Fan pisze:Fontanny, lodowiska i wciskanie polityki wszędzie tam, gdzie jej być nie powinno. Miarka się przebrała. Oby na wybory ludzie poszli po rozum do głów, bo trzecia kadencja tego człowieka to jakiś horror.

Przecież sam chcesz by politycy i polityka "wciskała się" wszędzie tzn. nawet do rozrywki np. fundując stadiony i dotując kluby sportowe.

A na wybory pójdzie jak zwykle banda idiotów (90% społeczeństwa nie ma pojęcia o ekonomii i polityce) i wybierze swoich darmozjadów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#134 Postautor: kdsz » 19 października 2006, o 09:00

jataman21 pisze:Ja poszedłem zobaczyć nową hale i sprawdzić czy zapowiedzi nie są przesadzone i się nie zawiodłem, a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.
No cóż. Pozostaje współczuć osobom, które miały ochotę obejrzeć mecz, ale nie dostały biletów, bo zostały rozdysponowane między ludźmi tak zainteresowanymi tematem jak Ty. Chyba tylko w Polsce takie jaja są możliwe. Kicha :?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#135 Postautor: Lublin_Fan » 19 października 2006, o 10:00

Demokracja to ustrój, w którym rację mają liczniejsi a nie mądrzejsi.

Przecież sam chcesz by politycy i polityka "wciskała się" wszędzie tzn. nawet do rozrywki np. fundując stadiony i dotując kluby sportowe.

Że ja? Że co? Że gdzie to napisałem? :shock:

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#136 Postautor: mikas » 19 października 2006, o 10:18

jataman21 pisze:Dla mnie inaczej: Uroczystość- otwarcie hali sportowej, jedynej takiej w Lublinie, pokaz laserów a mecz to tylko jakiśtam dodatek na którym i tak nie zostałem bo szkoda mi było czasu. Sytuacją było otwarcie hali kolego a nie mecz... jak można było zauważyć była prawie pełna hala na meczu została moze połowa ?? Ja poszedłem zobaczyć nową hale i sprawdzić czy zapowiedzi nie są przesadzone i się nie zawiodłem, a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.

Paweł serio teraz to sie załamałem, naprawde :(

Właśnie ważniejsze tego dnia dla zdecydowanej wiekszosci lublinian, chociaz niekoniecznie tych którym udało sie dostać na hale, było to skakanie kobitek za ta piłeczką a nie kampania wyborcza Pruszkowskiego. A to że nie mogli tego zobaczyc wszyscy którzy chcieli to tylko wina Pruszkowskiego i jego świty. Na przykład ja wolałem sobie pojechac do Torunia na baraz, bo nie załapałem sie na wejsciówke mimo że sie starałem przez cały tydzień, ale jakbym miał wejsciówke a nie musiał sie zastanawiac czy jak przyjde pod hale to mnie wpuszczą czy nie, to wolałem sobie pojechać na żużel. Ale gdybym miał wejsciówke to na 100% wybrałbym mecz Montexu. I osobiście znam jeszcze kilka osób, które chciały pojsc i zobaczyc mecz, ale zrezygnowały ze stania pod halą jak idioci i obejrzeli ten mecz w TV. Jak Pruszkowski chciał sobie zorganizoweac uroczyste otwarcie hali dla takich samych darmozjadów jak on to mógł wybrac inny termin (np. dzien wczesniej) a nie wpieprzać sie za przeproszeniem w mecz piłkarek ręcznych.
Tylko wtedy jak dobrze pewnie wiesz także Ty, nikt by na to otwarcie nie przyszedł. Wiekszosc ludzi przyszła na mecz piłkarek (bądz chciała przyjśc a zrezygnowała bo nie dostała wejsciówek, gdyz przyszli niestety tacy jak Ty którzy chcieli sobie zobaczyć tylko halę, którą mozesz obejrzec spokojnie podczas kazdego treningu piłkarek). Mecz był główną atrakcja ostatniej niedzieli a nie jakis festyn Pruszkowskiego związany ewidentnie z kampanią wyborczą (chyba nie zaprzeczysz że tak było?). To Pruszkowski podpiął sie pod mecz piłkarek a nie one pod jego uroczystośc otwarcia hali. To on wykorzystał ten mecz do kampani wyborczej a nie musiał i nie powinien. Mógł uroczystosc otwarcia i kampanie wyborczą zrobić dzien wczesniej i nikt by nie miał pretensji. A ten bezczelnie wykorzystał ten mecz i doprowadził do tego że duża ilosc kibicow tego meczu nie obejrzała na żywo chociaż miała ochotę. Już nawet pomijam to że nie ma za bardzo sie czym chwalić, bo nieudolnośc przy powstawaniu tej hali była porażająca.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Czarek
Trener

#137 Postautor: Czarek » 19 października 2006, o 11:30

Lublin_Fan pisze:Demokracja to ustrój, w którym rację mają liczniejsi a nie mądrzejsi.

Że ja? Że co? Że gdzie to napisałem? :shock:

Czyli jesteś przeciwko dotacjom budżetowym dla sportu?

PS. Demokracja jest faktycznie oparta na nielogicznym twierdzeniu mówiącym, że większość ma rację. niestety większość na tym bardzo cierpi...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#138 Postautor: DonKamizi » 19 października 2006, o 11:30

jataman21 pisze:... chciał podziekowania za ten gest a nie gwizdów...

Za jaki gest ??
Za to, że łaskawie otworzył halę czy za nia samą oddaną do użytku grubo po terminie i za zbyt duże pieniądze.Powinien przynieść dziewczynom duże kwiaty i przeprosić za tułaczkę po halach.

jataman21 pisze:Ja poszedłem zobaczyć nową hale i sprawdzić czy zapowiedzi nie są przesadzone i się nie zawiodłem, a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.

Te kobitki z małą piłeczką to jedna z najbardziej utytulowanych drużyn w kraju, wizytówka lubelszczyzny.Nasi speedwayowcy jeszcze długo bedą mogli pomarzyć o takich wynikach.To One były główną atrakcją tego dnia a nie Pruszkowski, który ostatnio wpierdala się wszędzie gdzie jest coś do przecięcia lub otworzenia.Ta jego aktywność przypadła nagle kiedy tuż tuż wybory prezydenckie.Facet beszczelnie robi sobie kampanie za free a jeszcze raztusz próbuje nam wcinąć ciemnotę, że to wszystko nie tak.

Powinien sie cieszyć, że nie zostal czymś obrzucony na tej hali.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#139 Postautor: luCas » 19 października 2006, o 13:01

ostatnio wpierdala się wszędzie gdzie jest coś do przecięcia lub otworzenia.

To powiedz mi kolego kto ma sie wpierdzielac w otwarcia inwestycji prrowadzonych przez miasto Lublin ? Swiety mikolaj czy burmistrz Łęcznej?

tuż tuż wybory prezydenckie

hmmmm prezydenckie juz byly, jakis rok temu.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#140 Postautor: ZÅ‚oty » 19 października 2006, o 13:06

tuż tuż wybory prezydenckie

hmmmm prezydenckie juz byly, jakis rok temu.[/quote]

i beda znow, na prezydenta miasta Lublina
Obrazek

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#141 Postautor: DonKamizi » 19 października 2006, o 13:11

Następny naiwny.Wszystko co teraz robi Pruszkowski to darmowa kampania wyborcza.
Ostatnie otwarcie dwupasmówki obok Dworku Grafa.Festyn rodzinny, koncert a w tle nasz kochany prezydent.Za czyje pieniądze to wszytko ???

Na otwarcia i przecięcia może chyba udać się i v-ce prezydent albo ktoś z ratusza.

luCas pisze:hmmmm prezydenckie juz byly, jakis rok temu.

To był skrót myślowy, semantyka słowna :twisted: :twisted: .Nie udawaj, że nie wiesz o co chodziło.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#142 Postautor: luCas » 19 października 2006, o 13:14

Za czyje pieniÄ…dze to wszytko ???

Za pieniadze wykonawcy. Przedsiebiorstwa bodajze z Lubartowa.

Na otwarcia i przecięcia może chyba udać się i v-ce prezydent albo ktoś z ratusza.

A po co, skoro moze udac sie prezydent? :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#143 Postautor: istred » 19 października 2006, o 13:53

Tak dla jasności to są wybory samorządowe :)

Czarek, nie uważasz, że sport jest doskonałą formą promocji miasta czy regionu? Moim zdaniem właśnie z tego tytułu miasto powinno inwestować w sport, gdyż przynosi mu to wymierne efekty.

Co do Pruszkowskiego, nie zgadzałem się z jego polityką, jest dla mnie minimalistą, ale to co robi teraz powinno być karane jako wykorzystywanie sprawowanego urzędu do kampanii wyborczej!

ps. Dlaczego teraz, przed wyborami nagle oddawane są wszystkie inwestycje? Dlaczego dopiero teraz otwiera się wyremontowaną ulicę Jana Pawła skoro można było to spokojnie zrobić najmniej miesiąc temu? Może Pan Prezydent znowu pojawi się na naszym forum żeby odpowiedzieć na te i inne pytania?

Koper
Trener
Kontakt:

#144 Postautor: Koper » 19 października 2006, o 19:35

Wywiad z Andrzejem Drużkowskim, w którym wspomina jednego z obecnych kandydatów na urząd prezydenta Lublina:
Wraca Pan myślami do czasów spędzonych w Lublinie?
Oczywiście, byłem tutaj w Lublinie przez dziewięć lat. Wywalczyłem z zespołem dziewięć tytułów Mistrza Polski oraz Puchar EHF. Jest to naprawdę kawał czasu i spora ilość sukcesów. Nigdy nie da się tego wyrzucić z pamięci.

Co szczególnie zapadło Panu w pamięci?
Na pewno pomoc w ostatnich latach mojej pracy w Lublinie ludzi oddanych klubowi. Mam tu namyśli m.in. Pana Zbigniewa Wojciechowskiego, który był bardzo mocno zaangażowany w to co robi i na pewno bez jego pomocy nie uzyskalibyśmy bytu, tak to było.

Cały wywiad TUTAJ

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#145 Postautor: Cz@rek » 19 października 2006, o 22:43

kdsz pisze:
No cóż. Pozostaje współczuć osobom, które miały ochotę obejrzeć mecz, ale nie dostały biletów, bo zostały rozdysponowane między ludźmi tak zainteresowanymi tematem jak Ty. Chyba tylko w Polsce takie jaja są możliwe. Kicha :?

Właśnie ja byłem taką osobą :evil: I to mnie najbardziej wk...ło :!:
Ostatecznie sempiłem pod halą i w końcu wszedłem ale mój Ojciec
ze znajomym chciał wejść nieco wcześniej i odkupił dwa zaproszenia
od osoby z ...fan clubu... :roll: (Po dychu od łba).

wojteko
Senior

#146 Postautor: wojteko » 19 października 2006, o 23:15

Cz@rek pisze: mój Ojciec
ze znajomym chciał wejść nieco wcześniej i odkupił dwa zaproszenia
od osoby z ...fan clubu... :roll: (Po dychu od łba).

jaką masz pewnosc ze ten ktos sprzedajacy wejsciówki byl osoba z FanKlubu TZ :?: a moze chodzi Ci o kogos z fan clubu MONTEXU :?:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#147 Postautor: jataman21 » 19 października 2006, o 23:24

No cóż. Pozostaje współczuć osobom, które miały ochotę obejrzeć mecz, ale nie dostały biletów, bo zostały rozdysponowane między ludźmi tak zainteresowanymi tematem jak Ty.

Moi rodzice przyszli normalnie i bez biletów zostali wpuszczeni, nikt ich nie pytał mówili tylko bło "prosze". Nie sa znanymi osobami wiec napewno nie z tego wzgledu. Dziwne u mnie w gronie osób wybierających się, z którymi rozmawialem pare dni wczesniej przeważała chęć zobaczenia nowej hali, laserów i całej uroczystości.

Właśnie ważniejsze tego dnia dla zdecydowanej wiekszosci lublinian, chociaz niekoniecznie tych którym udało sie dostać na hale, było to skakanie kobitek za ta piłeczką a nie kampania wyborcza Pruszkowskiego.

Znów mnei nie rozumiesz.... :lol: :lol: :lol: Ja w dupie mialem jego kampanie, obojętna mi była, chciałem zobaczyc uroczystosc otwarcia, nową halę i te super lasery któe były tak rozpowszechnione;]

Tylko wtedy jak dobrze pewnie wiesz także Ty, nikt by na to otwarcie nie przyszedł. Wiekszosc ludzi przyszła na mecz piłkarek (bądz chciała przyjśc a zrezygnowała bo nie dostała wejsciówek, gdyz przyszli niestety tacy jak Ty którzy chcieli sobie zobaczyć tylko halę, którą mozesz obejrzec spokojnie podczas kazdego treningu piłkarek).

Ja bym przyszedł na otwarcie hali(nie mylic z kampanią wyborczą) bez wzgledu czy mecz by był czy nie, mi on "wisiał". Mikas jakbyś był to byś widział, że jak piłkarki weszły na rozgrzewkę połowa ludzi wstała i udała się w strone wyjscia, a hala w polowie była pusta. Wpuszczali ludzi bez wejsciówek.
Czemu tacy jak ja ?? miałem możliwość pójsc, to czemu miałem tego nie zrobić?? Tu to w ogóle Cie nie rozumiem, miałem dostęp do biletów, miałem ochotę zobaczyc otwarcie to czemu mialem nie isc?? Miałem moze pojsc pod hale i krzyczeć "kto chce wejsciówki bo ja nie chce meczu" ??
Albo do anonsów napisać że chętnie zobaczylbym otwarcie ale oddam bilety bo mecz mnie nie interesuje?? Bezsensu... tutaj naprawde się nie rozumiemy.

To One były główną atrakcją tego dnia a nie Pruszkowski, który ostatnio wpierdala się wszędzie gdzie jest coś do przecięcia lub otworzenia

Człowieku! Jest prezydentem miasta i dostaje wszędzie zaproszenia na otwarcie, ma wybór skozystać z nich albo kogoś wysłac, ma czas i ochote to jedzie, jego prawo. Kto miałby otwierać takie rzeczy jak nie prezydent?? Nie patrz na wszystko przez pryzmat " nienawidze pruszkowskiego".

Don Kamizi widze że wszyscy naiwni tylko Ty najmadrzejszy...

Koper dałeś linka do plakatu, gdzie ja widzę na górze największymi literami napisane jest "UROCZYSTE OTWARCIE HALI GLOBUS" i co mi chciałeś tym udowodnić??

Pozdrawiam wszystkich moich przeciwników :wink:
ObrazekObrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#148 Postautor: Koper » 19 października 2006, o 23:45

jataman21 pisze:Koper dałeś linka do plakatu, gdzie ja widzę na górze największymi literami napisane jest "UROCZYSTE OTWARCIE HALI GLOBUS" i co mi chciałeś tym udowodnić??
Nic nie chciałem Ci udowadniać, podobnie jak nie zgadzam się z Tobą że mecz nie był wpisany w to uroczyste otwarcie hali, jesli mamy sie licytowac na wielkosc liter to procentowo lacznie z informacja o meczu oraz zdjeciem pilkarek recznych wiecej miejsca na tym plakacie zajmuja te ostatnie ale to nie chodzi o udowadnianie, obysmy mądrze wybrali prezydenta Lublina w zblizajacych sie wyborach, czego Tobie i sobie zycze :wink:

Awatar użytkownika
Monter_77

#149 Postautor: Monter_77 » 20 października 2006, o 00:32

jataman21 pisze:

Mozna załatwić to w inny sposób, wiele osób nie przyszło na mecz, a na uroczystość otwarcia. Tylko bydło się tak zachowuje i wydziera morde w niebogłosy, pomijam gwizdy ale to darcie mordy było tak żałosne i niskie poziomem... szkoda gadać. Podkreślam że nie jestem zwolennikiem Pruszkowskiego ale zachowanie poniektórych osób było dnem.

Sytuacja, miejsce, uroczystość. Pieprzenie. Sytuacja: mecz piłki ręcznej. Miejsce: hala sportowa. Uroczystość: ??

Dla mnie inaczej: Uroczystość- otwarcie hali sportowej, jedynej takiej w Lublinie, pokaz laserów a mecz to tylko jakiśtam dodatek na którym i tak nie zostałem bo szkoda mi było czasu. Sytuacją było otwarcie hali kolego a nie mecz... jak można było zauważyć była prawie pełna hala na meczu została moze połowa ?? Ja poszedłem zobaczyć nową hale i sprawdzić czy zapowiedzi nie są przesadzone i się nie zawiodłem, a co mnie jakiś mecz na koniec uroczystości?? Jakby najważniejsze było że kobitki sobie poskakały z małą piłeczką.

Pozdrawiam

To po jakiego ch.. hala byla otwierana??
Chyba po to by ktos w niej gral. A na chwile obecna jedyna druzyna w najwyzszej klasie rozgrywkowej w sporrtach halowych jest Montex. I nawet jakims dziwnym trafem gra w europejskich pucharach i nawet przypadkiem w 2001 roku jakis tam puchar zdobyl.
Sam Pruszon kombinowal jak otwarcie hali podpiac pod jakiekolwiek wydarzenie sportowe.
Samo otwarcie hali poza kolegami z PiSuaru nikogo by nie sciganelo. Ewidetnie klamiesz ze na mecz zostala polowa ludzi. w hali liczacej 4200 miejsc na meczu bylo co najmniej 3000 ludzi. Ja sam jak i wielu ludzi wchodzilo na hale mniej wiecej pol godziny przed meczem.

"Kobitki sobie poskalaly z mala pileczka"to mnie wkur...es. Czy ktos od nas pisze "chlopcy na motorkach bez sensu jezdzacy w kolko"??
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek