Skład na sezon 2007
ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.
A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?
Kalhorn pisze:ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże
![]()
A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?
oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie
-
śliwek
Jeśli już sie prawie wszyscy uparli żeby proponować składy złożone głównie z typków na których nas nie stać albo po prostu będą woleli jeździć w e-lidze to też sobie pomarze,a co
:
1.Węgrzyk
2.Staszewski
3.Lindgren(wiem podpisał w Zg ale skoro ludzie proponują ruuda albo richardssona to sie nie czepiajcie
)
4.Szombierski
5.Harris
6.Klimek
7.Michaluk
8.Jeleniewskii
1.Węgrzyk
2.Staszewski
3.Lindgren(wiem podpisał w Zg ale skoro ludzie proponują ruuda albo richardssona to sie nie czepiajcie
4.Szombierski
5.Harris
6.Klimek
7.Michaluk
8.Jeleniewskii
ziomal pisze:Kalhorn pisze:ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże
![]()
oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie
Taaaaa... kleche to może Crumpa weżmy przecież jeszcze nie podpisal kontraktu z Wrockiem.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Norbert Kościuch, zawodnik Unii Leszno
* To prawda, że przeprowadziłeś już wstępne rozmowy z TŻ Lublin?
– Nic na ten temat nie wiem, być może ktoÅ› z Lublina kontaktowaÅ‚ siÄ™ z moim menedżerem, ale ze mnÄ… żadnych rozmów na pewno nie byÅ‚o. Negocjacje z klubami zacznÄ™ dopiero jak pojawi siÄ™ konkretna propozycja. BÄ™dÄ… konkrety, menedżer mnie poinformuje i wtedy bÄ™dzie siÄ™ można zastanawiać. Chyba że mój menadżer w tajemnicy przede mnÄ… prowadzi jakieÅ› rozmowy z lubelskim klubem. A tak poważnie, to wiem jedynie, że kilka klubów interesuje siÄ™ mnÄ…, może lubelski również, ale z żadnym nie byÅ‚o jeszcze żadnych konkretnych ustaleÅ„.
http://www.sportexpress.pl
* To prawda, że przeprowadziłeś już wstępne rozmowy z TŻ Lublin?
– Nic na ten temat nie wiem, być może ktoÅ› z Lublina kontaktowaÅ‚ siÄ™ z moim menedżerem, ale ze mnÄ… żadnych rozmów na pewno nie byÅ‚o. Negocjacje z klubami zacznÄ™ dopiero jak pojawi siÄ™ konkretna propozycja. BÄ™dÄ… konkrety, menedżer mnie poinformuje i wtedy bÄ™dzie siÄ™ można zastanawiać. Chyba że mój menadżer w tajemnicy przede mnÄ… prowadzi jakieÅ› rozmowy z lubelskim klubem. A tak poważnie, to wiem jedynie, że kilka klubów interesuje siÄ™ mnÄ…, może lubelski również, ale z żadnym nie byÅ‚o jeszcze żadnych konkretnych ustaleÅ„.
http://www.sportexpress.pl
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
śliwek
Lublin_Fan pisze:Nie chce mi sie szukać to pytam tutaj. Czy Bjarne Pedersen i N.K. Iversen będą w przyszłym roku startować w GP?
Ps. Kościuch. W pierwszej lidze kilka klubów ma poważne plany a my chcemy odpowiedzieć Kościuchem? Toż to kpina jakaś.
Pozdr.
odpowiedziec to najbardziej chce Zalewa ktory jak widac zalewa bo nawet nic nie wie o tym samo kosciuch.,
Ale Zalewa juz nie pierwszy raz robi takie numery. Najpierw wymysla sobie jakąś bzdure i pisze to sobie w swojej gazetce (pierwsza kasa za wierszówkę), później w tygodniu dzwoni do danej osoby aby potwierdzic swoje (podkreslmy ze całkowicie zmyslone) rewelacje, a ta osoba oczywiscie wszystkiemu zaprzecza (o czym Zalewa oczywiscie wiedział ze tak bedzie, ale kolejna kasa za wierszówke jest), w międzyczasie jeszcze zapyta czasami któregoś z Lubelskich działaczy co na ten temat wiedzą, albo byłych działaczy czy to dobry pomysł i kasa sama wpada do kieszeni. Cóż jak sie nie ma o czym pisac i pomysłu na dobry artykuł to "dziennikarze" chwytają sie róznych sposobów aby zarobić. Dziwie sie tylko że gazeta która chce byc uznawana za profesjonalna i najlepsza sportową gazetą w regionie na takie praktyki pozwala. Zalewa do Faktu się bardziej nadaje niz do powaznej gazety sportowej.
mikas pisze:Dziwie sie tylko że gazeta która chce byc uznawana za profesjonalna i najlepsza sportową gazetą w regionie na takie praktyki pozwala.
Mikas, ale to jest najlepsza i najbardziej profesjonalna gazeta sportowa w regionie...... bo jedyna
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Pebas pisze:odpowiedziec to najbardziej chce Zalewa ktory jak widac zalewa bo nawet nic nie wie o tym samo kosciuch.,
Ja tam odpisałem na słowa FREDka, który zachwyca się Kościuchem.
Cały czas jestem zdania, że dwóch prawdziwych liderów + lubelaki. Skoro Lindgren już spisany na straty to proponuję Iversena. W pakiecie z Karlssonem of kors
Do tego Tomicek, Knapp i reszta z grupy: Rempała, Staszek, Jeleniewski, Piszcz, Trumiński.
na juniorce Klimek i Messing.
Grunt, żeby nie byli to zawodnicy pokroju Norrisa, Suchanka, Pavlica czy innych obcych frajerów, którzy jawnie osrali nasz klub. Mimo wszystko wierzę, że każdy zawodnik lepiej pojedzie w swoim mieście i uda się zrobić jakiś wynik.
Trochę tak jak za pięknych czasów, czyli Nielsen, Adams, Stenka i lubelscy średniacy.
pozdr
Nie wiem czemu niektórzy przekreslają Pavlicia, to jest napewno talent i jestem pewien że jest w stanie w lidze jeżdzić na poziomie Tomicka. Patrząc na jego wyniki w turniejach jest naprawde niezłym zawodnikiem, do tego młodym i perspektywicznym.
Raz pojechał i to w Zielonej górze i juz połowa osób go przekreśliła... nie przesadzajmy.
Raz pojechał i to w Zielonej górze i juz połowa osób go przekreśliła... nie przesadzajmy.
No właśnie, tylko raz pojechał i to jest problem. Mam jednak nadzieję, że nikt w Lublinie z tego chłopaka nie rezygnujejataman21 pisze:Raz pojechał i to w Zielonej górze i juz połowa osób go przekreśliła... nie przesadzajmy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Nie wiem czemu niektórzy przekreslają Pavlicia...
Bo jest kompletnie niedyspozycyjny. Co z tego że ma talent skoro nie ma jak tego zweryfikować. Woli się ścigać z Austriakami i Serbami o czapkę śliwek, a jak trzeba pojechać na mecz do Polski to boli go głowa albo ma klasówkę z matmy. Nie dojrzał jeszcze do dorosłego żużla.
zarfe pisze:Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze)
po pierwsze primo
po drugie primo
Tyle ode mnie
Pozdro
Hans pisze:zarfe pisze:Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze)
po pierwsze primo![]()
: wg. mnie harris dostanie stało dziką kartę w GP, ponieważ na bank jeden anglik będzie jeździł w GP oprócz nichollsa, a wątpię aby ją dali po raz kolejny lee lub loramowi...
po drugie primo![]()
: Harris raczej zostanie RKM, jeżeli karty dzikiej nie otrzyma..
Tyle ode mnie
Pozdro
no to jak nie Harris to Lee do nas i jest dobrze
Ps.
Skład jeśli znajdzie się kasa
1. Lee / Harris
2. Shields
3. Sawina
4. Loram
5.Okularnik
6.(Tajemniczy duńczyk)
7.Tomicek
8. Jeleniewski/ Stachyra
Rezerwa:
1. Brhel
2. Śledź
3. Meesing
4. Klimek
5. Michaluk
6. Polak
Nie dawałem żadnego składu wcześniej, ale jak tak każdy pisze to i ja się skuszę
1. Rempała
2. Shields
3. Zetterstroem
4. Gapiński
5. Śledź
6. Klimek
7. Tomicek
8. Jeleniewski
ten skład może nie wygląda jakoś wybitnie ale myślę, że mógłby o coś powalczyć
P.S. Specjalnie nie pisałem Karlssonów, Richardsonów czy innych Crumpów bo wydaje mi się, że nie będzie nas na ich stać.
Chciałbym się mylić
1. Rempała
2. Shields
3. Zetterstroem
4. Gapiński
5. Śledź
6. Klimek
7. Tomicek
8. Jeleniewski
ten skład może nie wygląda jakoś wybitnie ale myślę, że mógłby o coś powalczyć
P.S. Specjalnie nie pisałem Karlssonów, Richardsonów czy innych Crumpów bo wydaje mi się, że nie będzie nas na ich stać.
Chciałbym się mylić
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: