Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#976 Postautor: Dobromir » 8 października 2006, o 19:57

No powiedzmy Maxa który miał lipny sezon ( choć pewnie wiekszość będzie przeciwna mówiąć że to wielkie ryzyko) bo na Karlssona to nie licze bo nas nie stać. Noi Shieldsa powinni zostawić.

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#977 Postautor: ziomal » 8 października 2006, o 21:00

nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

Kalhorn
Junior

#978 Postautor: Kalhorn » 8 października 2006, o 21:14

ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych. :twisted: Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże :twisted:

A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#979 Postautor: ziomal » 8 października 2006, o 21:20

Kalhorn pisze:
ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac

A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych. :twisted: Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże :twisted:

A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?

oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie :wink:

zarfe
Szkółkowicz

#980 Postautor: zarfe » 8 października 2006, o 21:53

Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze :roll: ) a z krajowców Staszewskiego

śliwek

#981 Postautor: Å›liwek » 8 października 2006, o 22:05

Jeśli już sie prawie wszyscy uparli żeby proponować składy złożone głównie z typków na których nas nie stać albo po prostu będą woleli jeździć w e-lidze to też sobie pomarze,a co :wink: :

1.Węgrzyk
2.Staszewski
3.Lindgren(wiem podpisał w Zg ale skoro ludzie proponują ruuda albo richardssona to sie nie czepiajcie 8) )
4.Szombierski
5.Harris
6.Klimek
7.Michaluk
8.Jeleniewskii

max3
Zawodowiec

#982 Postautor: max3 » 8 października 2006, o 22:15

1.Karlsson
2.Knapp
3.Max
4J.Rempala
5.Wegrzyk
6.Tomicek
7.Messing
8.Klimek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#983 Postautor: Sledzio » 8 października 2006, o 22:16

ziomal pisze:
Kalhorn pisze:

oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie :wink:

Taaaaa... kleche to może Crumpa weżmy przecież jeszcze nie podpisal kontraktu z Wrockiem.

Koper
Trener
Kontakt:

#984 Postautor: Koper » 9 października 2006, o 03:01

Norbert Kościuch, zawodnik Unii Leszno
* To prawda, że przeprowadziłeś już wstępne rozmowy z TŻ Lublin?
– Nic na ten temat nie wiem, być może ktoÅ› z Lublina kontaktowaÅ‚ siÄ™ z moim menedżerem, ale ze mnÄ… żadnych rozmów na pewno nie byÅ‚o. Negocjacje z klubami zacznÄ™ dopiero jak pojawi siÄ™ konkretna propozycja. BÄ™dÄ… konkrety, menedżer mnie poinformuje i wtedy bÄ™dzie siÄ™ można zastanawiać. Chyba że mój menadżer w tajemnicy przede mnÄ… prowadzi jakieÅ› rozmowy z lubelskim klubem. A tak poważnie, to wiem jedynie, że kilka klubów interesuje siÄ™ mnÄ…, może lubelski również, ale z żadnym nie byÅ‚o jeszcze żadnych konkretnych ustaleÅ„.
http://www.sportexpress.pl

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#986 Postautor: Lublin_Fan » 9 października 2006, o 09:49

Nie chce mi sie szukać to pytam tutaj. Czy Bjarne Pedersen i N.K. Iversen będą w przyszłym roku startować w GP?

Ps. Kościuch. W pierwszej lidze kilka klubów ma poważne plany a my chcemy odpowiedzieć Kościuchem? Toż to kpina jakaś.

Pozdr.

śliwek

#987 Postautor: Å›liwek » 9 października 2006, o 09:50

Lublin_Fan pisze:Nie chce mi sie szukać to pytam tutaj. Czy Bjarne Pedersen i N.K. Iversen będą w przyszłym roku startować w GP?

Pozdr.

Pedersen może liczyć na dziką kartę,a iversen za 15 miejsce to chyba nie bedzie w przyszłym roku jeździł...

Pebas
Szkółkowicz

#988 Postautor: Pebas » 9 października 2006, o 10:01

Lublin_Fan pisze:Nie chce mi sie szukać to pytam tutaj. Czy Bjarne Pedersen i N.K. Iversen będą w przyszłym roku startować w GP?

Ps. Kościuch. W pierwszej lidze kilka klubów ma poważne plany a my chcemy odpowiedzieć Kościuchem? Toż to kpina jakaś.

Pozdr.

odpowiedziec to najbardziej chce Zalewa ktory jak widac zalewa bo nawet nic nie wie o tym samo kosciuch.,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#989 Postautor: mikas » 9 października 2006, o 11:54

Ale Zalewa juz nie pierwszy raz robi takie numery. Najpierw wymysla sobie jakąś bzdure i pisze to sobie w swojej gazetce (pierwsza kasa za wierszówkę), później w tygodniu dzwoni do danej osoby aby potwierdzic swoje (podkreslmy ze całkowicie zmyslone) rewelacje, a ta osoba oczywiscie wszystkiemu zaprzecza (o czym Zalewa oczywiscie wiedział ze tak bedzie, ale kolejna kasa za wierszówke jest), w międzyczasie jeszcze zapyta czasami któregoś z Lubelskich działaczy co na ten temat wiedzą, albo byłych działaczy czy to dobry pomysł i kasa sama wpada do kieszeni. Cóż jak sie nie ma o czym pisac i pomysłu na dobry artykuł to "dziennikarze" chwytają sie róznych sposobów aby zarobić. Dziwie sie tylko że gazeta która chce byc uznawana za profesjonalna i najlepsza sportową gazetą w regionie na takie praktyki pozwala. Zalewa do Faktu się bardziej nadaje niz do powaznej gazety sportowej.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#990 Postautor: meesha » 9 października 2006, o 12:05

mikas pisze:Dziwie sie tylko że gazeta która chce byc uznawana za profesjonalna i najlepsza sportową gazetą w regionie na takie praktyki pozwala.

Mikas, ale to jest najlepsza i najbardziej profesjonalna gazeta sportowa w regionie...... bo jedyna :lol: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#991 Postautor: Lublin_Fan » 9 października 2006, o 12:32

Pebas pisze:odpowiedziec to najbardziej chce Zalewa ktory jak widac zalewa bo nawet nic nie wie o tym samo kosciuch.,

Ja tam odpisałem na słowa FREDka, który zachwyca się Kościuchem.

Cały czas jestem zdania, że dwóch prawdziwych liderów + lubelaki. Skoro Lindgren już spisany na straty to proponuję Iversena. W pakiecie z Karlssonem of kors :twisted:

Do tego Tomicek, Knapp i reszta z grupy: Rempała, Staszek, Jeleniewski, Piszcz, Trumiński.
na juniorce Klimek i Messing.

Grunt, żeby nie byli to zawodnicy pokroju Norrisa, Suchanka, Pavlica czy innych obcych frajerów, którzy jawnie osrali nasz klub. Mimo wszystko wierzę, że każdy zawodnik lepiej pojedzie w swoim mieście i uda się zrobić jakiś wynik.
Trochę tak jak za pięknych czasów, czyli Nielsen, Adams, Stenka i lubelscy średniacy.

pozdr

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#992 Postautor: jataman21 » 9 października 2006, o 13:15

Nie wiem czemu niektórzy przekreslają Pavlicia, to jest napewno talent i jestem pewien że jest w stanie w lidze jeżdzić na poziomie Tomicka. Patrząc na jego wyniki w turniejach jest naprawde niezłym zawodnikiem, do tego młodym i perspektywicznym.
Raz pojechał i to w Zielonej górze i juz połowa osób go przekreśliła... nie przesadzajmy.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#993 Postautor: kdsz » 9 października 2006, o 13:25

jataman21 pisze:Raz pojechał i to w Zielonej górze i juz połowa osób go przekreśliła... nie przesadzajmy.
No właśnie, tylko raz pojechał i to jest problem. Mam jednak nadzieję, że nikt w Lublinie z tego chłopaka nie rezygnuje
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#994 Postautor: Gelo » 9 października 2006, o 14:46

Nie wiem czemu niektórzy przekreslają Pavlicia...

Bo jest kompletnie niedyspozycyjny. Co z tego że ma talent skoro nie ma jak tego zweryfikować. Woli się ścigać z Austriakami i Serbami o czapkę śliwek, a jak trzeba pojechać na mecz do Polski to boli go głowa albo ma klasówkę z matmy. Nie dojrzał jeszcze do dorosłego żużla.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#995 Postautor: Hans » 9 października 2006, o 15:41

zarfe pisze:Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze :roll: )

po pierwsze primo :wink: :lol: : wg. mnie harris dostanie stało dziką kartę w GP, ponieważ na bank jeden anglik będzie jeździł w GP oprócz nichollsa, a wątpię aby ją dali po raz kolejny lee lub loramowi...
po drugie primo :wink: :lol: : Harris raczej zostanie RKM, jeżeli karty dzikiej nie otrzyma..

Tyle ode mnie :D

Pozdro

piotr76
Senior
Kontakt:

#996 Postautor: piotr76 » 9 października 2006, o 18:26

Hans pisze:
zarfe pisze:Z obco proponuje Harrisa(o ile nie zostanie w extralidze :roll: )

po pierwsze primo :wink: :lol: : wg. mnie harris dostanie stało dziką kartę w GP, ponieważ na bank jeden anglik będzie jeździł w GP oprócz nichollsa, a wątpię aby ją dali po raz kolejny lee lub loramowi...
po drugie primo :wink: :lol: : Harris raczej zostanie RKM, jeżeli karty dzikiej nie otrzyma..

Tyle ode mnie :D

Pozdro

no to jak nie Harris to Lee do nas i jest dobrze :)
Ps.
Skład jeśli znajdzie się kasa
1. Lee / Harris
2. Shields
3. Sawina
4. Loram
5.Okularnik
6.(Tajemniczy duńczyk) ;)
7.Tomicek
8. Jeleniewski/ Stachyra

Rezerwa:
1. Brhel
2. Śledź
3. Meesing
4. Klimek
5. Michaluk
6. Polak

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#997 Postautor: Smirnek » 9 października 2006, o 18:34

Nie dawałem żadnego składu wcześniej, ale jak tak każdy pisze to i ja się skuszę :wink:

1. Rempała
2. Shields
3. Zetterstroem
4. Gapiński
5. Śledź
6. Klimek
7. Tomicek
8. Jeleniewski

ten skład może nie wygląda jakoś wybitnie ale myślę, że mógłby o coś powalczyć

P.S. Specjalnie nie pisałem Karlssonów, Richardsonów czy innych Crumpów bo wydaje mi się, że nie będzie nas na ich stać.

Chciałbym się mylić :)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#998 Postautor: papi » 9 października 2006, o 18:39

Richardson ma przez rok ważny kontrakt z Włokniarzem i w sezonie 2007 na pewno w Lublinie nie wystartuje, więc przestańcie go dodawać w swoich propozycjach :!:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#999 Postautor: Dobromir » 9 października 2006, o 18:57

A to niby dlaczego przecież w gre wchodzi także wypożyczenie. Wszystko zależy od tego jaki skład skleci włókniarz.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#1000 Postautor: Metalliczny » 9 października 2006, o 19:05

Coście sobie ubzdurali z Jeleniewskim pod 8. Przecież chłop będzie miał 24 lata.