Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
zarfe
Szkółkowicz

#901 Postautor: zarfe » 4 października 2006, o 20:32

Smirnek pisze:Ale nikt nie oczekuje, że Gjedde będzie liderem. W Polsce utrwaliło się takie przekonanie, że obco to musi być kozak. Czasy się zmieniły :wink: Ja jestem jak najbardziej za Gjedde. Wolę jego, który coś tam wie o polskich torach niż jakiś wynalazek skądś tam

Dokładnie Ja jestem tego samego zdania lepiej sprowadzic Gjedde niż jakąś niewiadomą :wink:

Ge(L)o
Trener

#902 Postautor: Ge(L)o » 4 października 2006, o 20:41

Ale Gjedde właśnie taką niewiadomą jest...

zarfe
Szkółkowicz

#903 Postautor: zarfe » 4 października 2006, o 21:09

W Anglii przeważnie robi zawodników z extraligi, ale to niestety inna bajka

śliwek

#904 Postautor: Å›liwek » 4 października 2006, o 21:40

zarfe pisze:W Anglii przeważnie robi zawodników z extraligi, ale to niestety inna bajka

Jeśli patrzeć tylko na anglię to Louis i Shields by nas pociągnęli spokojnie na 3 miejsce.Może nawet na 2 albo 1.To samo Miśkowiak i jak sam powiedziałeś Gjedde.

zarfe
Szkółkowicz

#905 Postautor: zarfe » 4 października 2006, o 21:47

A może Hefe? :D

śliwek

#906 Postautor: Å›liwek » 4 października 2006, o 21:49

zarfe pisze:A może Hefe? :D

Co za nabijacz :wink: Hefe pewnie ma ambicje e-ligowe po całkiem niezłym sezonie.Do takiej zielonki mógłby pójść na drugą linię.Albo pod 8 w cz-wie...

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#907 Postautor: jataman21 » 4 października 2006, o 22:36

Nie ma admina ?? :roll: :roll: :roll: :roll:
Wchodze chce poczytać temat a tu 2 klientów co nie ma zielonego pojęcia o żużlu dyskutuje jednozdaniowcami w najlepsze... niech ktoś coś z tym zrobi :roll:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#909 Postautor: kezman » 5 października 2006, o 09:33

.To co on robił w józkowie w 2004 to tragedia.Np.w Gorzowie potrafił być 4 a w nastepnym biegu 1

Piszesz bzdury nie poparte faktami.

Po pierwsze był to pierwszy mecz w sezonie. Po drugie Gjedde zrobił tam siedem punktów i miał upadek na prowadzeniu. Nie było tak, że wygrał bieg, aby chwilę później przyjechać 100 metrów z tyłu.

Tragedia? Fakt miał kilka słabszych spotkań, ale jeździł wtedy po komtuzji, bardzo poważnej kontuzji nogi. Wykręcił średnią blisko 2,0. I co najważniejsze. Gjedde to zawodnik na którego można liczyć. Mimo, że noga nie była do końca wyleczona, wsiadł w samolot i przyleciał na mecz, który jechaliśmy w Gdańsku, a jak się nie mylę, dwa dni później zameldował się w Lublinie.

Oczywiście każde ma własne zdanie na jego temat, wiadomo, że jego kandydatura nie może być rozpatrywana jako lider - prowadzący parę. To solidna druga linia. Myślę, że obecnie w każde macie wielu gorszych zawodników.

pozdr.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#910 Postautor: grzesieck » 5 października 2006, o 11:21

sting126 pisze:Ja jeszcze przymkne oko, ale nastepnym razem taka dyskusja poleci w cosmos.

wywalilem =]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#911 Postautor: FREDek » 5 października 2006, o 21:46

mam takie małe pytanko:

Co sądzicie o Norbercie Kościuchu?

"Widzicie" go [Norberta] w ewentualnym składzie "koziołków"?

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#912 Postautor: jataman21 » 5 października 2006, o 22:11

Mało jeżdził, jest napewno niewiadomą... młody zawodnik który napewno chce wiele udowodnić,ma ambicje, ale umiejętności ogromnych jeszcze nie ma.
ObrazekObrazek

maloh
Szkółkowicz

#913 Postautor: maloh » 6 października 2006, o 00:37

Pokemon pisze:Wojciechowski załatwi wam Perłę i będziecie lać z radości

ale to dopiero po spożyciu :D

bienio pisze:np Toruń więcej był winien jednemu Bjarne Pedersenowi

i tu jest prawda, bo chcieli za wszelką cene wyjąć go z Gdańska i... wykręcili sobie numer :)

przerabialiście skład na zawodnikach, którzy błyszczeli w II lidze - nie wyszło, była ekipa Świstów i Rympałków - też nie poszło. Co dalej ?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#914 Postautor: Gelo » 6 października 2006, o 08:19

przerabialiście skład na zawodnikach, którzy błyszczeli w II lidze - nie wyszło, była ekipa Świstów i Rympałków - też nie poszło. Co dalej ?

Teraz czas na odpady z Gdańska :twisted:

Danio

#915 Postautor: Danio » 6 października 2006, o 09:40

Jeżeli mamy jechać o Extraligę z nowym sponsorem jak mówi nasz Prezes honorowy :!: to opcja z wychowankami jest śmieszna. Co z tego że zawodnik pokroju Piszcz, Trumna będzie zabijał się :D o Lublin skoro umiejętności ich nie pozwolą wiele zapunktować, zresztą gdyby byli dobrzy Gdańsk zostawiłby ich u siebie!!
Na klasowych drogich zawodników nigdy Lublina nie będzie stać!
Trzeba ściągnąć młodych zawodników którzy już coś osiągnęli, zasmakowali Extraligi a mają chwilowe wachania formy, można dogadać sie z nimi za stosunkowo normalne PLN.
Nie chce mi się analizować wszystkich ale tak na szybko parę nazwisk mogę rzucić
1 Czerwińśki
2 Szombierski
3 Kościecha
4 Klecha
5 Miśkowiak
6 Åšwiderski
7 Słaboń
Dochodzi starszy rutyniarz Sawina. To tylko część zawodników, można jeszcze wielu wymienić.Wszyscy w/w Ci zawodnicy mogą mieć wolę odbudowania się w I lidze, dotychczasowe Kluby nie koniecznie na siłę będą ich zatrzymywać, z pewnością inne Kluby też zechcą ich pozyskać. stąd negocjacje z nimi na pewno do łatwych nie będą należeć ale spróbować warto.

P.S. Z naszych wychowanków to ja widze tylko Pawła Staszka i Jelenia na nasz tor, mieszane mam uczucia co do Rybki, ale podobno dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi się, choć moim zdaniem poziom prezentuje zbliżony do Jacka Rempały czy Grzecha Knappa- czyli na 10 pkt.

maloh
Szkółkowicz

#916 Postautor: maloh » 6 października 2006, o 09:56

Gelo pisze:Teraz czas na odpady z Gdańska :twisted:

zapraszam - bież kogo chcesz z odpadów... i do tego twój idol Świst :lol:
może wkońcu zapunktuje... tylko czy sie nie obrazi wcześniej ? :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#917 Postautor: Gelo » 6 października 2006, o 10:34

A Ty zdecydowanie bierz słownik ortograficzny

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#918 Postautor: mikas » 6 października 2006, o 11:25

Danio pisze: Na klasowych drogich zawodników nigdy Lublina nie będzie stać!

A to dlaczego :?:

Czym takie małe miasta jak Tarnów,Leszno czy Ostrów albo Zielona są lepsze od Lublina. Pieprzenie głupot o Polsce B też można włożyc między bajki patrząc chociazby na Rzeszów. Trzeba poprostu włożyc jeszcze wiecej wysiłku w szukanie możnych sponsorów i wszystko jest możliwe. Kiedyś było nas stac na Nielsena to dlaczego teraz odrazu zakładac że nigdy nie będzie nas stać np. na Pedersenów czy Crumpa :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#919 Postautor: Gelo » 6 października 2006, o 11:32

mikas pisze:
Danio pisze: Na klasowych drogich zawodników nigdy Lublina nie będzie stać!

A to dlaczego :?:

Czym takie małe miasta jak Tarnów,Leszno czy Ostrów albo Zielona są lepsze od Lublina. Pieprzenie głupot o Polsce B też można włożyc między bajki patrząc chociazby na Rzeszów. Trzeba poprostu włożyc jeszcze wiecej wysiłku w szukanie możnych sponsorów i wszystko jest możliwe. Kiedyś było nas stac na Nielsena to dlaczego teraz odrazu zakładac że nigdy nie będzie nas stać np. na Pedersenów czy Crumpa :?:

Podpisuję sie pod tym oburącz. Od kilku lat powtarzam, że nikt nigdy nie powiedział, że sponsorem strategicznym klubu ma być firma z naszego województwa. Jest cała Polska, Europa, świat. Mogą być Radsony, Strabagi, Point s i inne, a dlaczego nie u nas?

rumburaque
Szkółkowicz

#920 Postautor: rumburaque » 6 października 2006, o 12:04

Szombierski i Czerwiński mają podpisane kontrakty w Rybniku na 2007 rok.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#921 Postautor: Drabol » 6 października 2006, o 12:08

Świderski w Lublinie i to jeszcze pod nr.6? Powiedz że żartujesz?
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Danio

#922 Postautor: Danio » 6 października 2006, o 12:16

Żeby ściągnąć potężnego sponsora międzynarodowego czy nawet krajowego nie regionalnego i zbudować silny zespół musi być bardzo wpływowa osoba, potężny VIP która zainteresuje sie żużlem u nas! Ja w tej chwili nie widze takiej osoby w Klubie i wokół niego, mam tylko nadzieje że Panu Wojciechowskiemu uda się pozyskać tego dużego sponsora o którym wspominał w wywiadzie - bardzo jemu tego życzę. Kiedy taki sponsor już będzie trzeba stworzyć Klub zarządzający profesjonalnie z odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stołkach, żeby nie była taka partyzantka jak była dotychczas że jak coś nie idzie to każdy zabiera zabawki z piaskownicy i już sie nie bawi w serial pt. extraliga w Lublinie.

Danio

#923 Postautor: Danio » 6 października 2006, o 12:20

Åšwiderski w Lublinie i to jeszcze pod nr.6

ile Ty masz lat? To nie był skład TŻ LUBLIN podany wg. numerów tylko podałem na szybko zawodników ciekawych do negocjacji realistycznej ( kolejność zupełnie przypadkowa)

radeklublin

#924 Postautor: radeklublin » 6 października 2006, o 12:21

Danio pisze:Jeżeli mamy jechać o Extraligę z nowym sponsorem jak mówi nasz Prezes honorowy :!: to opcja z wychowankami jest śmieszna. Co z tego że zawodnik pokroju Piszcz, Trumna będzie zabijał się :D o Lublin skoro umiejętności ich nie pozwolą wiele zapunktować, zresztą gdyby byli dobrzy Gdańsk zostawiłby ich u siebie!!
Na klasowych drogich zawodników nigdy Lublina nie będzie stać!
Trzeba ściągnąć młodych zawodników którzy już coś osiągnęli, zasmakowali Extraligi a mają chwilowe wachania formy, można dogadać sie z nimi za stosunkowo normalne PLN.
Nie chce mi się analizować wszystkich ale tak na szybko parę nazwisk mogę rzucić
1 Czerwińśki
2 Szombierski
3 Kościecha
4 Klecha
5 Miśkowiak
6 Åšwiderski
7 Słaboń
Dochodzi starszy rutyniarz Sawina. To tylko część zawodników, można jeszcze wielu wymienić.Wszyscy w/w Ci zawodnicy mogą mieć wolę odbudowania się w I lidze, dotychczasowe Kluby nie koniecznie na siłę będą ich zatrzymywać, z pewnością inne Kluby też zechcą ich pozyskać. stąd negocjacje z nimi na pewno do łatwych nie będą należeć ale spróbować warto.

P.S. Z naszych wychowanków to ja widze tylko Pawła Staszka i Jelenia na nasz tor, mieszane mam uczucia co do Rybki, ale podobno dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi się, choć moim zdaniem poziom prezentuje zbliżony do Jacka Rempały czy Grzecha Knappa- czyli na 10 pkt.

Czemu uwazasz ze trumna i piszcz niedali by sobie rady mojim zdniem stac ich na te 10 punktów unas a i na wyjezdzie około 8.
Ja bym ich widział w składzie na przyszły sezon np;

1.Sebastian Trumiński
2.Peter Karlsson/Lee Richardson
3.Tomasz Piszcz
4.Rory Schlein
5.Jacek Rempała
6.Rafał klimek
7.Lubos Tomicek
8.Dawid Stachyra
Rezerwowi:
1.Jurica Pavlic
2.Adam Shields
3.Andreas Messing
4.Grzesiek Knapp
5.Mark Loram na trudne mecz
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#925 Postautor: Drabol » 6 października 2006, o 12:27

Danio pisze:
Åšwiderski w Lublinie i to jeszcze pod nr.6

ile Ty masz lat? To nie był skład TŻ LUBLIN podany wg. numerów tylko podałem na szybko zawodników ciekawych do negocjacji realistycznej ( kolejność zupełnie przypadkowa)

Trzeba było zaznaczyć. A lat mam wcale nie mało - 21 choć pewnie mało Cię to interesuje 8) Ale jak już pytasz.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl