Gawrzyk bez przesady wiadomo przeciez ze taki Walasek, Jędrzejak czy Węgrzyk maja wieksze wymagania niż taki Jankowski czy Szczepaniak.
Do tego zeby to,stwierdzić z dosyc duzym prawdopodobienstwem rarczej znajomosc kontraktów nie jest potrzebna.
Gelu ale Ci zawodnicy nie byli na tyle lepsi zeby zaraz ich kontraktowac w miejsce Knappa. On przynajmniej zna nasz tor, nikt nie zagwarantuje ze innym zawodnikom bedzie pasował odrazu nasz tor i znów jakies gwiazdy typu Świst nie bedą mogły sie z nim spasowac przez pół sezonu. Chodzi mi tylko o udowodnienie,że jednak Knapp na drugą linie jest w naszym przypadku rozwiązaniem naprawde bardzo dobrym i nie ma sensu kombinowac z jakimis zawodnikami jego klasy którzy wcale wyniku nie gwarantują.
Tym bardziej ze z wymienionych zawodników na wyjazdach srednie lepsze od Grzeska ma jedynie Jankowski, Jedrzejak i Krzyzaniak.
Jataman po pierwsze Jędrzejaka postawiłem wyżej od Knappa chociaz akurat ostatni sezon mu wyszedł średnio i jesli juz miałbym wymieniać Grzecha to własnie na niego.
Staszewski faktycznie znalazł sie tam troche na wyrost ale zaznaczyłem ze i tak pewnie zostanie w Zielonej, bo taki zawodnik moze im sie w e-lidze przydac, wiec jego tez jakby odrazu wykluczyłem jako nasze wzmocnienie.
A z Okoniewskim i Szczepaniakiem to akurat Ty przegiąłeś. Spójrz w statystyki, Okoniewski ma gorsza srednią na wyjazdach niż Knapp. Po co nam taki zawodnik?? Szczepaniak na wyjazdach srednia gorsza od Jeleniewskiego, kolejny zawodnik robiący srednią na swoim torze. Takiego zawodnika już mamy i wole Jelenia niż jego. I pisanie że Grzesiek jest miernotą w porównaniu do nich to jakieś nieporozumienie.
Poza tym ostatnio drogi Jatamanie na żywo ustalilismy że Ty poprostu Knappa nie lubisz i nie do konca chodzi Ci o jego słabe wyniki, więc juz teraz nie ściemniaj

I nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie kogo widzisz u nas w druzynie za rok jako drugą linie
Pozdrawiam.