no ciekaw jestem co cwiczyliscie
Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to po co w ogóle piszesz??
Widać jak chodzisz na mecze...
...i jak jeżdzisz na wyjazdy, racja gdybym tylko w Lublinie chodził na mecze jak zapewne Ty i oglądał suche wyniki z wyjazdów to pewnie też wielbiłbym Knappa pod niebiosa.
Gniezno faktycznie to była kapa, ale w innych meczach nie odstawał od innych(z naszej drużyny oczywiście)
Widać, że na wyjazdy nie jeżdzisz...
No to wypier***my cały team, kontraktujemy Petera, Walaska czy innych ciuli i narażamy klub na bankructwo, albo na sprzedawanie przez nich meczy(co już przerabialiśmy), bo nie będzie pensji na bieżąco.
Mecze u siebie są chyba jednak ważniejsze...
Czy Ty masz jakiekolwiek pojęcie na jakim forum się udzielasz?? Ważniejsze są mecze u siebie ?? Chyba dla Krosna za przeproszeniem... bez urazy oczywiście dla Krośnian, bo chodzi mi tylko o to, że w walce o utrzymanie od 1 do ostatniej kolejki. Z tym sprzedawaniem i nazywaniem ciulami czołowych zawodników ligi to troche się zastanów puknij w głowę i wyloguj z forum.
że jak przyjedzie do nas w barwach innej drużyny (a wcześniej DonKamizi do niego nie zadzwoni, żeby 'nie szalał') to pociągnie wynik każdej drużyny...
Haha zależy jaki mielibyśmy zespół, a pociągnąć wyniku to napewno nie pociągnie bo niby dlaczego miałby to zrobić jak nigdy tego nie robił?? A przepraszam z Krosnem i Grudziądzem... zwracam honor...
Donkamizi zadzwoni a z przeciętniaka stanie się Crumpem, czemu nie dzwonił w tym sezonie Donkamizi przed kazdym meczem?

Przecież same komplety by trzaskał!
Powiedz mi czego tylko do Knappa('ulubieńca lubelskiej publiczności' )masz pretensje?
Nie tylko, ale też a to jest różnica.
Tutaj sie z toba niestety nie zgodze. II lata temu, kiedy to dotarlismy do barazy, Knapp byl o wiele wiecej niz sredniakiem.
No oczywiście, wtedy był zamknięty rynek obco i była inna liga, patrząc na jego tamtejsze wyniki raczej nazwałbym go solidnym ligowcem a nie jak kolega, że nie schodzi ponizej wysokiego poziomu! Jednak za tamtych czasów był solidnym ligowcem, ale liga się zmieniła czego chyba niektórzy jeszcze nie zauważyli.
Bylo wiele spotkan kiedy z Karlssnem ratowal nam tylek
Znów szukamy widzę Knappa 2 lata temu, czemu nie ma przykładów z tego sezonu... chyba odp sama się kreuje.