Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#651 Postautor: kleczes_GKM » 7 września 2006, o 18:17

Widac wklejasz wyniki tylko takie, ktore Ci odpowiadaja, moze my sie tak licytowac bez konca ale po co?Bo wystepy w Zielonej Gorze, Gnieznie, Gorzowie czy Ostrowie juz tak wspaniale jak te wklejone przez Ciebie nie byly...Zawsze byl solidnym zawodnikiem, ale nigdy ponad pewien(wlasnie I ligowe rzemieslnictwo, ze tak to ujme :P ) poziom sie nie wybijal.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#652 Postautor: jataman21 » 7 września 2006, o 19:14

Knapp to typowy średniak 1wszo ligowy, zawodnik bez większego talentu umiejący jeżdzić na zużlu. Niczym nigdy się nie wybił i na to się nie zanosi.
Skoro upatrywałeś w Knappie lidera drużyny to gratuluje intelektu. Nigdy nie był pewniakiem, jego średnia wyjazdowa jest poniżej przeciętnej i jak dla mnie Knapp to słaby zawodnik mający czasami przebłyski jak mu wszystko przypasuje. Nawiązują do Rafała Klimka z którego kolego Mackey szyderowałeś to jestem niemal pewny, że za 2-3 lata będzie takich Knappów objeżdzał z jedną ręką w górze.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#653 Postautor: $korzen$ » 7 września 2006, o 21:42

jataman21 pisze:Knapp to typowy średniak 1wszo ligowy, zawodnik bez większego talentu umiejący jeżdzić na zużlu. Niczym nigdy się nie wybił i na to się nie zanosi.
Skoro upatrywałeś w Knappie lidera drużyny to gratuluje intelektu. Nigdy nie był pewniakiem, jego średnia wyjazdowa jest poniżej przeciętnej i jak dla mnie Knapp to słaby zawodnik mający czasami przebłyski jak mu wszystko przypasuje. Nawiązują do Rafała Klimka z którego kolego Mackey szyderowałeś to jestem niemal pewny, że za 2-3 lata będzie takich Knappów objeżdzał z jedną ręką w górze.

Pozdrawiam

Knappa kochamy za to jak jezdzi, facet robi show i za to chyba kazdy kibic w Lublinie go ceni. Owszem, zgodzie sie z tym ze jest przecietniakiem, ale na II linie w I lidze jest bardzo dobra opcja, zawsze cos tam dolozy. Co do wypowiedzi o Rafale, baaaardzo w to watpie.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#654 Postautor: jataman21 » 7 września 2006, o 22:40

Jest waleczny z tym się zgodzę, ale jak czytam posty osób które przed tym sezonem upatrywały w Knappie lidera drużyny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
Ja myślę, że Knapp zostanie przecietniakiem i w górę już nie pójdzie, a Rafał jak tak dalej pójdzie to szybko może zostać bardzo dobrym zawodnikiem którym Knapp niestety nigdy nie był i już raczej nie będzie.
ObrazekObrazek

Mr.Mackey

#655 Postautor: Mr.Mackey » 8 września 2006, o 13:58

nie wiesz czy sie smiac czy plakac z tych ktorzy mieli racje :D haha dobry jestes..

co do klimka i jego objezdzania knappow :) zeby on kiedyś go dogonił :roll:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#656 Postautor: Gelo » 8 września 2006, o 14:38

jataman21 pisze:Jest waleczny z tym się zgodzę, ale jak czytam posty osób które przed tym sezonem upatrywały w Knappie lidera drużyny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
Ja myślę, że Knapp zostanie przecietniakiem i w górę już nie pójdzie, a Rafał jak tak dalej pójdzie to szybko może zostać bardzo dobrym zawodnikiem którym Knapp niestety nigdy nie był i już raczej nie będzie.

Co rozumiesz pod pojęciem "jak tak dalej"? Moim zdaniem "jak tak dalej pójdzie" to nie ma szans żeby Klimek wygrywał z Knappem nawet za 10 lat.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#657 Postautor: jataman21 » 8 września 2006, o 15:26

zeby on kiedyś go dogonił

Żeby objeżdzać Knappa niewiele trzeba, wystarczy troche potrenować i miec dobry sprzęt.

Gelu, chłopak ma 16 lat, jak na pierwszy sezon patrząc na jego statystyki to zrobił wielki krok do przodu.
Niewielu w Polsce jest w tej chwili takich zawodników. Nie chodzi mi o lige oczywiscie, ale że objeżdza bardziej doświadczonych zawodników, robi dwucyfrówki na zawodach młodzieżowych i awansował do finału brązowego kasku. Nie pawam sympatią do teamu "Klimków" ani nie podoba mi się atmosfera w około zawodnika, ale fakt faktem chłopak ma talent i rozwija się dość szybko. Wracając do meritum, uważam że takich Knappów za 2 lata Klimek będzie objeżdzał nawet po "spóżnionym starcie" z ogromną łatwością. Knapp nie jest żadną rewelacją i niewiele trzeba, żeby dojść do jego poziomu.
Pozdrawiam[/quote]
ObrazekObrazek

Mr.Mackey

#658 Postautor: Mr.Mackey » 8 września 2006, o 15:40

jataman21 pisze:
zeby on kiedyś go dogonił

Żeby objeżdzać Knappa niewiele trzeba, wystarczy troche potrenować i miec dobry sprzęt.

widze ze humor sie ciebie trzyma :lol:
w dziale inne jest temat dowcipy i kawały. Zapraszam :)

meesha
Trener
Kontakt:

#659 Postautor: meesha » 8 września 2006, o 15:58

Piotrbaz, czy Ty kiedyś dorośniesz :?: :roll:

Jakbyś się interesował trochę więcej żużlem w ogóle a nie samym Knappem to byś się zorientował, że to żadna gwiazda. Ot porządny pierwszo-(czyli drugo-)ligowiec...

No ale przecież dla Ciebie obiektywne spojrzenie to zdecydowanie za dużo :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Mr.Mackey

#660 Postautor: Mr.Mackey » 8 września 2006, o 16:08

1. nie no bo ja sie tylko knappem interesuje :lol:

2. Czy pisalem gdzies ze jest gwiazdÄ… ?

3. :arrow:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#661 Postautor: $korzen$ » 8 września 2006, o 16:29

jataman21 pisze: Nie pawam sympatią do teamu "Klimków" ani nie podoba mi się atmosfera w około zawodnika, ale fakt faktem chłopak ma talent i rozwija się dość szybko.

Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent. Mysle, a wlasciwie jestem pewien ze gdyby nie feralny upadek w Bydgoszczy (tak?) dzisiaj Kacpra i Klimka roznila by przepasc, na korzysc tego pierwszego oczywiscie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#662 Postautor: Gelo » 8 września 2006, o 16:58

Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent.

Jeżeli dobrze pamiętam, to trudno nawet mówić o "zrównaniu się". We wspólnych startach Kacper przeważnie nie dawał Rafałowi szans. Dodam, że jeden jezdził 3 miesiace, a drugi 4 lata.
ps. jataman - nie wiem o jakim kroku naprzód piszesz, ale poza zdaniem egzaminu na certfikat poważniejszego kroku nie ma. Rafał nie pokonał dotychczas żadnego nawet przeciętnego zawodnika (np. Ślączki) - jego największym osiągnięciem jest pierwszy start w lidze - w biegu młodzieżowym z Gorzowem. I tu jest problem - czas najwyższy wygrywać biegi w lidze - chociaż pojedyńcze. a przynajmniej czas nawiązywać walkę - chociażby jak Kacper z Zorrem.

Mr.Mackey

#663 Postautor: Mr.Mackey » 8 września 2006, o 17:16

pamietam jeszcze jak klimek twierdził ze tor był zrobiony pod kacpra :twisted: :roll:

dobra troche zeszliśmy z tematu :)

radeklublin

#664 Postautor: radeklublin » 8 września 2006, o 18:38

Gelo pisze:
Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent.

Jeżeli dobrze pamiętam, to trudno nawet mówić o "zrównaniu się". We wspólnych startach Kacper przeważnie nie dawał Rafałowi szans. Dodam, że jeden jezdził 3 miesiace, a drugi 4 lata.
ps. jataman - nie wiem o jakim kroku naprzód piszesz, ale poza zdaniem egzaminu na certfikat poważniejszego kroku nie ma. Rafał nie pokonał dotychczas żadnego nawet przeciętnego zawodnika (np. Ślączki) - jego największym osiągnięciem jest pierwszy start w lidze - w biegu młodzieżowym z Gorzowem. I tu jest problem - czas najwyższy wygrywać biegi w lidze - chociaż pojedyńcze. a przynajmniej czas nawiązywać walkę - chociażby jak Kacper z Zorrem.
Sory kolezko ale z tego co pamietam rafał wygrał w meczu z Grudziadza z trojanowskim a jak bys niewiedział on miał serdnia 1,818
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(

Ge(L)o
Trener

#665 Postautor: Ge(L)o » 8 września 2006, o 18:41

Chyba z Fijałkowskim :) Poza tym wygrał też z Łukaszewskim.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#666 Postautor: Portek » 8 września 2006, o 19:49

radeklublin pisze:[Sory kolezko ale z tego co pamietam rafał wygrał w meczu z Grudziadza z trojanowskim a jak bys niewiedział on miał serdnia 1,818

Trojan z Grudziadza :shock: :shock:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#667 Postautor: $korzen$ » 8 września 2006, o 22:52

Takich ludzi nie ma sensu cytowac, maja pojecie o zuzlu takie jak ja o Fizyce,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#668 Postautor: Gelo » 8 września 2006, o 23:45

Sory kolezko ale z tego co pamietam rafał wygrał w meczu z Grudziadza z trojanowskim a jak bys niewiedział on miał serdnia 1,818

sorry kolezko ale idz spać...

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#669 Postautor: Regdal » 9 września 2006, o 08:01

Gelo pisze:

sorry kolezko ale idz spać...

Tobie sen też by się przydał.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

śliwek

#670 Postautor: Å›liwek » 9 września 2006, o 12:05

Pebas pisze:a to w lublinie ma byc jeszcze jakis turniej?

Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa

szakes
Szkółkowicz

#671 Postautor: szakes » 9 września 2006, o 12:33

śliwek pisze:Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa

a wiadomo kiedy bedzie memorial :?:

meesha
Trener
Kontakt:

#672 Postautor: meesha » 9 września 2006, o 13:07

A ktoś mówił, że w ogóle będzie :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#673 Postautor: mikas » 9 września 2006, o 13:31

meesha pisze:A ktoś mówił, że w ogóle będzie :?:

śliwek :wink:

Mam pewną koncepcje na skład 2007 :wink:
Coraz głośniej jest o tym że w Ostrowie Grabowski nie spełnia oczekiwań i prawdopodobnie pożegnają się z nim po sezonie. Ja bym go brał do nas na trenera.
Także na chwile obecną jedyne co chce to: Karlsson i Grabowski z Ostrowa, Tomicek, Klimek i Knapp. Reszta do ustalenia gdy będzie znany regulamin na sezon 2007.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#674 Postautor: Koper » 9 września 2006, o 22:14

mikas pisze:
meesha pisze:A ktoś mówił, że w ogóle będzie :?:

Także na chwile obecną jedyne co chce to: Karlsson i Grabowski z Ostrowa, Tomicek, Klimek i Knapp. Reszta do ustalenia gdy będzie znany regulamin na sezon 2007.
Ja jeszcze widzę u nas Adama Shieldsa, dzis GP wygrał super gość Greg Hancock, a takim super gościem jest też nasz Adam i ja chetnie zobaczyłbym go przez caly sezon w naszych barwach, bo chyba cały limit pecha już wyczerpał w obecnym sezonie.

Mr.Mackey

#675 Postautor: Mr.Mackey » 9 września 2006, o 22:30

moze mi wyjasnicie czym was tak shields podniecił ??

14 ptk na krośnie ??? potem dzwon a juz na gorzowie było (2*,0,1,2*) 5+2 :( .. powodzenia