Skład na sezon 2007
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Widac wklejasz wyniki tylko takie, ktore Ci odpowiadaja, moze my sie tak licytowac bez konca ale po co?Bo wystepy w Zielonej Gorze, Gnieznie, Gorzowie czy Ostrowie juz tak wspaniale jak te wklejone przez Ciebie nie byly...Zawsze byl solidnym zawodnikiem, ale nigdy ponad pewien(wlasnie I ligowe rzemieslnictwo, ze tak to ujme
) poziom sie nie wybijal.
Knapp to typowy średniak 1wszo ligowy, zawodnik bez większego talentu umiejący jeżdzić na zużlu. Niczym nigdy się nie wybił i na to się nie zanosi.
Skoro upatrywałeś w Knappie lidera drużyny to gratuluje intelektu. Nigdy nie był pewniakiem, jego średnia wyjazdowa jest poniżej przeciętnej i jak dla mnie Knapp to słaby zawodnik mający czasami przebłyski jak mu wszystko przypasuje. Nawiązują do Rafała Klimka z którego kolego Mackey szyderowałeś to jestem niemal pewny, że za 2-3 lata będzie takich Knappów objeżdzał z jedną ręką w górze.
Pozdrawiam
Skoro upatrywałeś w Knappie lidera drużyny to gratuluje intelektu. Nigdy nie był pewniakiem, jego średnia wyjazdowa jest poniżej przeciętnej i jak dla mnie Knapp to słaby zawodnik mający czasami przebłyski jak mu wszystko przypasuje. Nawiązują do Rafała Klimka z którego kolego Mackey szyderowałeś to jestem niemal pewny, że za 2-3 lata będzie takich Knappów objeżdzał z jedną ręką w górze.
Pozdrawiam
jataman21 pisze:Knapp to typowy średniak 1wszo ligowy, zawodnik bez większego talentu umiejący jeżdzić na zużlu. Niczym nigdy się nie wybił i na to się nie zanosi.
Pozdrawiam
Knappa kochamy za to jak jezdzi, facet robi show i za to chyba kazdy kibic w Lublinie go ceni. Owszem, zgodzie sie z tym ze jest przecietniakiem, ale na II linie w I lidze jest bardzo dobra opcja, zawsze cos tam dolozy. Co do wypowiedzi o Rafale, baaaardzo w to watpie.
Jest waleczny z tym się zgodzę, ale jak czytam posty osób które przed tym sezonem upatrywały w Knappie lidera drużyny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
Ja myślę, że Knapp zostanie przecietniakiem i w górę już nie pójdzie, a Rafał jak tak dalej pójdzie to szybko może zostać bardzo dobrym zawodnikiem którym Knapp niestety nigdy nie był i już raczej nie będzie.
Ja myślę, że Knapp zostanie przecietniakiem i w górę już nie pójdzie, a Rafał jak tak dalej pójdzie to szybko może zostać bardzo dobrym zawodnikiem którym Knapp niestety nigdy nie był i już raczej nie będzie.
-
Mr.Mackey
jataman21 pisze:Jest waleczny z tym się zgodzę, ale jak czytam posty osób które przed tym sezonem upatrywały w Knappie lidera drużyny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
Co rozumiesz pod pojęciem "jak tak dalej"? Moim zdaniem "jak tak dalej pójdzie" to nie ma szans żeby Klimek wygrywał z Knappem nawet za 10 lat.
zeby on kiedyś go dogonił
Żeby objeżdzać Knappa niewiele trzeba, wystarczy troche potrenować i miec dobry sprzęt.
Gelu, chłopak ma 16 lat, jak na pierwszy sezon patrząc na jego statystyki to zrobił wielki krok do przodu.
Niewielu w Polsce jest w tej chwili takich zawodników. Nie chodzi mi o lige oczywiscie, ale że objeżdza bardziej doświadczonych zawodników, robi dwucyfrówki na zawodach młodzieżowych i awansował do finału brązowego kasku. Nie pawam sympatią do teamu "Klimków" ani nie podoba mi się atmosfera w około zawodnika, ale fakt faktem chłopak ma talent i rozwija się dość szybko. Wracając do meritum, uważam że takich Knappów za 2 lata Klimek będzie objeżdzał nawet po "spóżnionym starcie" z ogromną łatwością. Knapp nie jest żadną rewelacją i niewiele trzeba, żeby dojść do jego poziomu.
Pozdrawiam[/quote]
-
Mr.Mackey
Piotrbaz, czy Ty kiedyś dorośniesz
Jakbyś się interesował trochę więcej żużlem w ogóle a nie samym Knappem to byś się zorientował, że to żadna gwiazda. Ot porządny pierwszo-(czyli drugo-)ligowiec...
No ale przecież dla Ciebie obiektywne spojrzenie to zdecydowanie za dużo
Jakbyś się interesował trochę więcej żużlem w ogóle a nie samym Knappem to byś się zorientował, że to żadna gwiazda. Ot porządny pierwszo-(czyli drugo-)ligowiec...
No ale przecież dla Ciebie obiektywne spojrzenie to zdecydowanie za dużo
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Mr.Mackey
jataman21 pisze: Nie pawam sympatią do teamu "Klimków" ani nie podoba mi się atmosfera w około zawodnika, ale fakt faktem chłopak ma talent i rozwija się dość szybko.
Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent. Mysle, a wlasciwie jestem pewien ze gdyby nie feralny upadek w Bydgoszczy (tak?) dzisiaj Kacpra i Klimka roznila by przepasc, na korzysc tego pierwszego oczywiscie.
Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent.
Jeżeli dobrze pamiętam, to trudno nawet mówić o "zrównaniu się". We wspólnych startach Kacper przeważnie nie dawał Rafałowi szans. Dodam, że jeden jezdził 3 miesiace, a drugi 4 lata.
ps. jataman - nie wiem o jakim kroku naprzód piszesz, ale poza zdaniem egzaminu na certfikat poważniejszego kroku nie ma. Rafał nie pokonał dotychczas żadnego nawet przeciętnego zawodnika (np. Ślączki) - jego największym osiągnięciem jest pierwszy start w lidze - w biegu młodzieżowym z Gorzowem. I tu jest problem - czas najwyższy wygrywać biegi w lidze - chociaż pojedyńcze. a przynajmniej czas nawiązywać walkę - chociażby jak Kacper z Zorrem.
-
Mr.Mackey
-
radeklublin
Sory kolezko ale z tego co pamietam rafał wygrał w meczu z Grudziadza z trojanowskim a jak bys niewiedział on miał serdnia 1,818Gelo pisze:Najwiekszym talentem jaki ostatnio mielismy byl Kacper Kepa. W kilkanascie tygodnii potrafil poziomem zrownac sie z Klimkiem, to sie nazywa talent.
Jeżeli dobrze pamiętam, to trudno nawet mówić o "zrównaniu się". We wspólnych startach Kacper przeważnie nie dawał Rafałowi szans. Dodam, że jeden jezdził 3 miesiace, a drugi 4 lata.
ps. jataman - nie wiem o jakim kroku naprzód piszesz, ale poza zdaniem egzaminu na certfikat poważniejszego kroku nie ma. Rafał nie pokonał dotychczas żadnego nawet przeciętnego zawodnika (np. Ślączki) - jego największym osiągnięciem jest pierwszy start w lidze - w biegu młodzieżowym z Gorzowem. I tu jest problem - czas najwyższy wygrywać biegi w lidze - chociaż pojedyńcze. a przynajmniej czas nawiązywać walkę - chociażby jak Kacper z Zorrem.
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(
Gelo pisze:Sory kolezko ale z tego co pamietam rafał wygrał w meczu z Grudziadza z trojanowskim a jak bys niewiedział on miał serdnia 1,818
sorry kolezko ale idz spać...
Tobie sen też by się przydał.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
śliwek
meesha pisze:A ktoś mówił, że w ogóle będzie
śliwek
Mam pewną koncepcje na skład 2007
Coraz głośniej jest o tym że w Ostrowie Grabowski nie spełnia oczekiwań i prawdopodobnie pożegnają się z nim po sezonie. Ja bym go brał do nas na trenera.
Także na chwile obecną jedyne co chce to: Karlsson i Grabowski z Ostrowa, Tomicek, Klimek i Knapp. Reszta do ustalenia gdy będzie znany regulamin na sezon 2007.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja jeszcze widzę u nas Adama Shieldsa, dzis GP wygrał super gość Greg Hancock, a takim super gościem jest też nasz Adam i ja chetnie zobaczyłbym go przez caly sezon w naszych barwach, bo chyba cały limit pecha już wyczerpał w obecnym sezonie.mikas pisze:meesha pisze:A ktoś mówił, że w ogóle będzie
Także na chwile obecną jedyne co chce to: Karlsson i Grabowski z Ostrowa, Tomicek, Klimek i Knapp. Reszta do ustalenia gdy będzie znany regulamin na sezon 2007.
-
Mr.Mackey