jataman21 pisze:Podziękować Knappom i spółce, a temu jednemu w szczególnosci. (...)
Seniorzy:
Suchecki
Okoniewski
Szczepaniak
Węgrzyk
Jeleniewski
Grześkowi chcesz podziekować a Jelenia zostawić?
Który z nich będzie tani?
Andersen nie ma prawa awansować do GP 2007 na podstawie tegorocznych wyników, choćby nawet był mistrzem światajataman21 pisze:Chciałem zauważyć że Peter będzie najprawdopodobniej jeżdził w GP bo Andersen będzie w pierwszej 8 i sobie zapewni byt na 99,9% i wtedy automatycznie wchodzi Peter, wątpie żeby odmówił startów w GP.
jataman21 pisze:Który z nich będzie tani?
Myslę że są to zawodnicy duzo tańsi niż np. Rempała czy Świst a napewno o wiele bardziej pożyteczni. Mimo że do Rempały nic nie mam to za Śwista moglismy miec dobrego zawodnika. A własnie w tym sezonie brakowało nam lidera który ciągnąłby wynik.*
Sober no skład piekny wypisałeś, ale kto za niego zapłaci?? Trochę więcej realizmu.
BR oczywiście, że wolę Jelenia niż Knappa. Knappa dawno bym wykopał.
Bkapusta nie wiem czy Jelenia można porównywać do Sucheckiego... tym bardziej Knappa. Moim zdaniem Suchecki jest o 2 klasy lepszy od Knappa i Jelenia razem wziętych...**
Chciałem zauważyć że Peter będzie najprawdopodobniej jeżdził w GP bo Andersen będzie w pierwszej 8 i sobie zapewni byt na 99,9% i wtedy automatycznie wchodzi Peter, wątpie żeby odmówił startów w GP.***
sting126 pisze:Jaki Puszakowski, jaki Czerwinski?
jataman21 pisze:Pod 8/16 byłby niezły![]()
Ciekawe co Gelo na tÄ… propozycje![]()