Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#478 Postautor: mikas » 28 sierpnia 2006, o 14:07

Dodajmy- żenująca parafraza :?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#479 Postautor: Koper » 28 sierpnia 2006, o 14:10

Gawrzyk pisze:Kolejna sprawa - przeinaczanie faktów - próba kolejnego skłocenia. Tym razem ma do tego posłużyć Grzesiek. Gdyby Zalewa miał choć odrobinę pojęcia (ponieważ kształtuje opinię publiczną powinien mieć ciut więcej niż odrobinę), nie pisałby bzdur tak jak w dzisiejszym numerze.

To wszystko jest stekiem bzdur?
Wypowiedz Knappa w kierunku Jaroslawa Siwka:
"Jak bedziecie tak dalej postepowac i kierowac klubem to za rok nikt nie przyjdzie do Was jezdzic"
Czy tez wypowiedz Knappa o zaleglosciach:
"(...)nie pamietam kiedy klub zapłacil mi jakies pieniądze. Sporo sie tego nazbierało, za kilka spotkań ligowych, takze jest niezla suma."

Jesli tak to klub powinien reagowac i zadac sprostowania przez LSE, jesli to jednak prawda to ja sie nie dziwie ze Grzesiek tak jak zostalo przedtsawione w tym artykule ma juz tego dosc.

Krystian_LBN

#480 Postautor: Krystian_LBN » 28 sierpnia 2006, o 15:34

To jest bardzo smutne :cry: a jeszcze gorsze czy Knapp i inni zostaną bo zarząd klubu ma wielkie zaległosci dla zawodników

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#481 Postautor: Lublin_Fan » 28 sierpnia 2006, o 18:16

Z tą odpowiedzią klubu to jednak nie taka prosta sprawa. Z punktu widzenia speca od public relations (nie ja ;) )nie ma nic gorszego jak wdawać się w publiczne polemiki z (ponoć)dziennikarzem.
Ale z drugiej strony, ileż można znosić przekłamania i prowokacje (jeżeli faktycznie tak to wygląda).

Pozdr.

śliwek

#482 Postautor: Å›liwek » 28 sierpnia 2006, o 18:25

Krystian_LBN pisze:To jest bardzo smutne :cry: a jeszcze gorsze czy Knapp i inni zostaną bo zarząd klubu ma wielkie zaległosci dla zawodników

Podaj mi jakieś wiarygodne źródło,bo z tego co czytam inne posty to jakoś wynika że te "rewelacje" to po prostu czyste głupoty.Wpadłem teraz na pomysł,może by zrobić zaciag z naszych wychowanków??Czyli:Staszek,Knapp,Piszcz,Trumiński,Jeleń,Klimek,Śledź.Do tego jeszcze jakiś obco,najlepiej który ju.ż troche zna tor w lublinie np. pulpet,karlsson czy coś takiego.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#483 Postautor: Gelo » 28 sierpnia 2006, o 18:28

Wychowanek Knapp :shock:

Koper
Trener
Kontakt:

#484 Postautor: Koper » 28 sierpnia 2006, o 18:33

Lublin_Fan pisze:Z punktu widzenia speca od public relations (nie ja ;) )nie ma nic gorszego jak wdawać się w publiczne polemiki z (ponoć)dziennikarzem.
Pozdr.
Nie demonizowalbym osoby Tomasza Zalewy, bo zle o klubie Grzegorz Knapp wypowiada sie tez na lamach Dziennika Wschodniego:
Jednocześnie martwia mnie bardzo kwestie związane z płatnościami. Szczerze powiem, że nie pamietam, za ktory mecz dostałem ostatnio pieniądze. Lubelski klub najzwyczajniej leci ze mna w kulki. Mam nadzieje, ze dzisiaj cos drgnie. W tej chwili mam juz dosc zuzla w lubelskim wydaniu, wiec nie zastanawiam sie czy bede tutaj jezdzil w przyszlym sezonie. Wszytsko zalezy od tego, czy dogadam sie z kierownictwem. Mamy sobie wiele do wyjasnienia.

Tutaj tez winny dziennikarz?

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#485 Postautor: Lublin_Fan » 28 sierpnia 2006, o 19:09

Nie demonizujÄ™.

Natomiast jego wieloletnia praktyka powoduje, że traktuję go jako (ponoć)dziennikarza. Pojedyńczy materiał na "plus" czy "minus" nie zmieni mojej opinii :)

Pozdr.

go!
Trener

#486 Postautor: go! » 28 sierpnia 2006, o 20:22

Koper pisze:[, bo zle o klubie Grzegorz Knapp wypowiada sie tez na lamach Dziennika Wschodniego:

Szkoda ze sie Andrzej Knapp nie wypowiada, tzn, ze go nie drukuja :D ,
ale moze w nastepnych numerach...? :wink:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#487 Postautor: ravajas » 28 sierpnia 2006, o 22:26

Gelo pisze:Wychowanek Knapp :shock:

no a co? może on niewychowany? ;P :P
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#488 Postautor: kilar » 28 sierpnia 2006, o 22:38

adoptowany :wink:

harry
Trener

#490 Postautor: harry » 28 sierpnia 2006, o 23:39

sting126 pisze:Zenujaca to jest postawa Rempaly.

A rozmawiałeś z nim na ten temat? Czy całą swoją wiedzę opierasz na wypocinach "zalewajły"?
Tak naprawdę to po długich rozmowach z Jackiem jest mu bardzo wsyd za tak kiepski sezon( nasza najlepsza średnia krajowa!!!) i jeżeli tylko będą jakieś normalne warunki to bardzo chce u nas jeździć, zeby zmyć tegoroczną plamę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

JAG
Senior

#491 Postautor: JAG » 29 sierpnia 2006, o 08:08

harry pisze:
sting126 pisze:Zenujaca to jest postawa Rempaly.

A rozmawiałeś z nim na ten temat? Czy całą swoją wiedzę opierasz na wypocinach "zalewajły"?

mnie się zdaje że Stingowi chodziło o jazde Jacka na ostatnim meczu.
aczkolwiek skandowania wulgaryzmów nie pochwalam :!:
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#492 Postautor: Kiry » 29 sierpnia 2006, o 09:08

harry pisze:Tak naprawdę to po długich rozmowach z Jackiem jest mu bardzo wsyd za tak kiepski sezon( nasza najlepsza średnia krajowa!!!) i jeżeli tylko będą jakieś normalne warunki to bardzo chce u nas jeździć, zeby zmyć tegoroczną plamę.

No nie, czym was ten rempała czaruje?
A co teraz może powiedzieć innego jak nie to że mu wstyd, ale co to za tłumaczenie? Jego buńczuczne zapowiedzi bycia w pierwszej trójce riderów I ligi itp. A teraz co, "sorry, nie wyszło".
Tak to się można tłumaczyć po jednej wpadce, może czasem nie wyjść, nikt nie jest maszyną, ale jeżeli masz średnią poniżej 1,8 :lol: po I rundzie a zapowiadało sie bycie TOP ligowcem to chyba coś jest nie tak.

Prosty przykład, masz pracownika i poo każdym dniu w kasie brakuje albo paru groszy albo coś jest nie tak z towarem a ten tłumaczy się ze mu wstyd i że się poprawi, ile będziesz miał cierpliwości i wierzył w jego obietnice?

Do tego jest jeszcze na tyle bezczelny i wg Twoich słów znowu się "odgraża" że
harry pisze:jeżeli tylko będą jakieś normalne warunki to bardzo chce u nas jeździć, zeby zmyć tegoroczną plamę.

Przeciez jest zawodowcem, widział jaki kontrakt podpisuje przed sezonem, jezdzi tyle lat na żuzlu chyba wie co mu jest potrzebne żeby osiągać zapowiadane wyniki a nie tłumaczyć sie jak junior że nie wyszło. Skoro ten kontrakt był słaby i nie zapewniał "normalnych warunków" to po co go podpisywał? Kolejny oszukany przez dysydentów? :lol:
Dobre warunki to 4 silników, Karger u boku i 1000 ojro za punkt?
Po takim sezonie to nie wiem czy bym chciał go zatrudnić gdybym był właścicielem klubu I ligowego, chyba że za stawki porównywalne dajmy na to z Czechami pokroju Rymela czy Brhela
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#494 Postautor: Lublin_Fan » 29 sierpnia 2006, o 10:04

Zalewa to jedno. Ale wypowiedzi Jacentego to drugie. Tym razem dla Przeglądu żużlowego:

Kod: Zaznacz cały

W czwartek miałem mecz, w sobotę również, dzisiaj jeździłem w Lublinie, zaś już w poniedziałek czeka mnie kolejny mecz na Wyspach. Prawdopodobnie tak będą wyglądać moje starty do końca sezonu. Aktualnie mieszkam w Anglii i nie chciałem już przyjeżdżać do Polski, ale musieliśmy jeden mecz wygrać, by być pewnym utrzymania. ... ak pokazał ten sezon nazwiska to nie wszystko i potrzebny jest jeszcze wiara i zgranie w drużynie i wówczas jest wynik.

Istny łaskawca. Nie chciał przyjeżdżać, ale musiał :shock: A won z takimi.
Facet, który tak dużo zapowiadał teraz wynik drużyny tłumaczy brakiem wiary i zgrania.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#495 Postautor: Gelo » 29 sierpnia 2006, o 10:41

Czegoś nie rozumiem - z jednej strony Jacek mówi o zgraniu w zespole, z drugiej mówi, że nie chcial przyjezdzać do Polski, ale musiał. Skoro przed sezonem kreował się na dobrego ducha zespołu, ktory miał spajać zespół to jak on to chce to robić na odlegość? Przyjeżdza raz na dwa miesiące na mecz i podkreśla - mam mecz tu mam mecz tam a Lublin w zasadzie nie po drodze. To niech sie w koncu zdecyduje - albo buduje dobrą atmosferę w drużynie tworząc podwaliny pod przyszły sezon albo niech sie skupi na Anglii i Szwecji i nie zawraca nam kibicom głowy tanimi tekstami.

Mr.Mackey

#496 Postautor: Mr.Mackey » 29 sierpnia 2006, o 14:39

na chwile wroce do tematu 8)

G. Knapp
P. Staszek
A. Skórnicki
J. Jensen
J. Kylmaekorpi
L. Tomicek
J. Pavlic
A. Messing
--------------------------------
D. Jeleniewski
J. Mordel :twisted:
T. Piszcz

...to i bez cyrków jakie były w tym sezonie i można walczyć..

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#497 Postautor: FantyÅ› » 29 sierpnia 2006, o 15:06

Mr.Mackey pisze:

J. Jensen

Ty żartujesz chyba :D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#498 Postautor: Gelo » 29 sierpnia 2006, o 15:11

Z całą sympatią ale po co nam Staszek - zawodnik jednego toru, jeżdżacy dość asekurancko i w dodatku legitymujący się gorszą średnią od Jelenia czy Knappa? Tym bardziej, że nie ma zamiaru raczej ruszyć sie z Grudziądza. Tam mu dobrze - ma rodzinę, sponsorów.

Mr.Mackey

#499 Postautor: Mr.Mackey » 29 sierpnia 2006, o 15:44

FantyÅ› pisze:
Mr.Mackey pisze:J. Jensen

nie nie zartuje .. co jest w tym śmiesznego ???

P.S krystian klecha by sie przydal :) , zamiast staszka
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, o 15:47 przez Mr.Mackey, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#500 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2006, o 15:45

Mr.Mackey pisze:
FantyÅ› pisze:
Mr.Mackey pisze:J. Jensen

nie nie zartuje .. co jest w tym śmiesznego ???

Jensen nie kocha nas, my nie kochamy Jensena. Jensen kocha Gniezno, Gniezno kocha Jensena. Proste? :)