Nie musisz o wszystkim być na bieżąco informowany,powiem więcej nawet nie będziesz bo na to nie zasługujesz.
Wow - aleś mnie powalił - merytorycznie jak cholera. Informowanie za zasługi? Coraz lepiej. No nic, żebyś sie nie przemęczał informowaniem na bieżąco - nie potrzebuje informacji z obozu Klimków - bo mnie to nie interesuje. Ja oceniam jego wyniki. A jak bede chcial się czegoś dowiedzieć - nie zacznę od Ciebie - może być?
Mam na myśli fachowców którzy wychowali wielu dobrych zawodników.
Sam sie już się gubisz o co Ci chodzi. Ja o Klimku a Ty o Chomskim...
Ale ty oczywiście masz inne zdanie,więc skoro się przy nim upierasz to niech tak ci pozostanie.
Upieram sie przy jednym kluczowym fakcie, ktorego za cholerę nie chcesz dopuścić do swojej świadomości. Chłopaka okrzyknięto supertalentem. Okazało się, że zbyt głośno i zbyt wcześnie. Tor weryfikuje wszystkie widzi mi się - Twoje, papy Klimka i Bóg wie kogo jeszcze. Wasze poglądy na temat umiejętności Rafała pozostają póki co tylko w sferze marzeń. Chłopak ma talent, może wiecej niż przeciętny, ale jak widać nie wystarczy to JESZCZE na punktowanie na najsłabszych drużynach w I lidze. Odkąd Rafał był w szkółce nigdy nie zabierałem głosu w jego sprawie. Uważałem że robienie szumu może mu zaszkodzić. I powiem szczerze - jak na tyle lat jeżdżenia i wiele krzyku, jestem rozczarowany jego jazdą. Spodziewałem się więcej. 5 czy 6 punktów na Krośnie i Grudziądzu to nie jest wyczyn na światową skalę. Od superltalentu i mistrza świata AD 2008 można wymagać przynajmniej takiego minimum.