20.08.2006: GTÅ» Grudziadz- Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#76 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 20 sierpnia 2006, o 16:12

Na Syfach podali, że z/z za Bo
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

bartexs1
Senior

#77 Postautor: bartexs1 » 20 sierpnia 2006, o 16:14

o tym kto potrafi jeździć na mokrym torze widac było na meczu Lublin - zielona Góra, pomijając zawodników z Zielonej :D Tomicek wszystko potrafi :D

Mtx

#78 Postautor: Mtx » 20 sierpnia 2006, o 16:45

PO 3 biegach 12-6 w plecy ! mozna sie bylo spodziewac?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#79 Postautor: bkapusta » 20 sierpnia 2006, o 16:50

Jest relacja na syfy.pl co bieg nie trzeba tutaj floodowac :D
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#80 Postautor: Metalliczny » 20 sierpnia 2006, o 16:52

A jak ktoÅ› siÄ™ nudzi to zawsze zostaje

http://212.182.68.150/~fanklub/chat.php

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#81 Postautor: Kiry » 20 sierpnia 2006, o 17:09

szkoda taśmy Knappola, mogł oczko trafić :twisted:
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#82 Postautor: Snys » 20 sierpnia 2006, o 17:55

No i Rempała nam mecz przegrał (te porażki z Charczenką to wstyd). Szkoda, ale w koncu cos sie działo ciekawego w meczu wyjazdowym.Pozytywnie zaskoczył Jelen, w koncu "cos" pojechał na wyjedzie.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2006, o 18:19 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#83 Postautor: Fork » 20 sierpnia 2006, o 18:18

Snys pisze:No i Rempała nam mecz przegrał. Szkoda, ale w koncu cos sie działo ciekawego w meczu wyjazdowym.

Jacek? Nie sÄ…dze :roll:

Wynik 49:41 z mało wymagającym rywalem (który na swoim torze jest mocny) i w takim składzie można uznać za przyzwoity.
Dobrze pojechał Grzecho i nareszcie Daniel na wyjeździe. Swoje zrobił Tomicek.
Tyle...
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#84 Postautor: Lublin_Fan » 20 sierpnia 2006, o 18:18

Racja Snys. Także myśle, że Rempałe możemy spokojnie puścić (a nawet lepiej: wykopać) do tej jego eligi. Facet pare dni temu wygrywa w Tarnowie z Gollobem a dziś zawala najważniejsze biegi. Dodam jeszcze, że Grudziądz to przecież potęga naszpikowana gwiazdami większymi od Golloba :?

Pozdr.

Snys
Zawodowiec

#85 Postautor: Snys » 20 sierpnia 2006, o 18:22

Fork pisze:Jacek? Nie sÄ…dze

To kto ? Knapp ? Jelen ? Po Tomiczku i reszcie juniorow wiecej pkt nie bylo co sie spodziewać. A Rempała w kratke, porazki z charczenką.....
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2006, o 18:25 przez Snys, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#86 Postautor: Portek » 20 sierpnia 2006, o 18:24

No i Ge(L)o wygral zaklad :!: Gratulacje.

RodzyN

#87 Postautor: RodzyN » 20 sierpnia 2006, o 18:48

No ładnie, ładnie :wink: Szkoda, że Jacuś zawalił w najważniejszych momentach. Do tego jeszcze taśma Knappa, upadek i defekt Tomicka, tylko nie wiadomo na której pozycji, ale zwycięstwo było naprawde blisko :D
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#88 Postautor: Ge(L)o » 20 sierpnia 2006, o 18:49

Dzięki dzięki. :twisted:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#89 Postautor: grzesieck » 20 sierpnia 2006, o 18:58

RodzyN pisze:No ładnie, ładnie :wink: Szkoda, że Jacuś zawalił w najważniejszych momentach. Do tego jeszcze taśma Knappa, upadek i defekt Tomicka, tylko nie wiadomo na której pozycji, ale zwycięstwo było naprawde blisko :D

defekt na 4 pozycji : )

szkoda tasmy grzeska bo punkty na pewno by jakies przywiozl w tym biegu, tak samo upadku Tomicka w juniorskim gdzie byla szansa nawet na "trojke".
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#90 Postautor: Dj_Korgi » 20 sierpnia 2006, o 19:21

Panowie a kto obstawiał że będziemy mieli 41 ptk ?? Może w zdobyczach poszczególnych zawodników to się nie zgodziło ale podliczenie jak najbardziej :wink: oczywiście wszystko strzelałem :wink:

śliwek

#91 Postautor: Å›liwek » 20 sierpnia 2006, o 19:47

Przyznam,że jestem bardzo zaskoczony postawą naszych "koziołków",patrząc na mecz z rundy zasadniczej myślałem,że mecz będzie o wiele bardziej w plecy.No

Levis

#92 Postautor: Levis » 20 sierpnia 2006, o 20:15

Cały mecz praktycznie same remisy , mecz momentami straszliwie nudny. Nie rzucał bym tak gromów na Jacke Rempałe, bowiem jego jazda nie była aż taka złą jak wynik, ze startu przeważnie wychodził bardzo dobrze, jednakżez wyjścia z łuku już nie było tak ładnie bowiem często wypychany nie był w stanie skontrować i powrócic na poprzednią pozycję, często spadając nawet na ostatnie miejsce. Po naszej stronie cała masa problemów ze sprzetem, 2 zatarte silniki , zerwany łańcuszek, spalone sprzęgło KRzyżaniaka po baaaardzo długiem przytrzymaniu pod tasmą przez sędziego. Ogólem myslałem że mecz zakończy się wiekszym zwycięstwem GKM-u, ale ulewa która przeszła nad Grudziądzem spowodowała że wybetonowany tor przestał juz taki być i szanse dla obu drużyn bardzo się wyrównały.

POZDROWIENIA Z GRUDZIĄDZA DLA LUBLINA

LEVIS

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#93 Postautor: FREDek » 20 sierpnia 2006, o 23:13

Uważam, że 41 punktów to i tak jest spory sukces! Zapraszam na http://www.lubostomicek.pl . Nawet fajna wymiana zdań (komentarze) jest pod relacją z meczu w Grudziądzu. Mozna się wypowiedzieć...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 20 sierpnia 2006, o 23:16

FREDek pisze:Uważam, że 41 punktów to i tak jest spory sukces! Zapraszam na http://www.lubostomicek.pl . Nawet fajna wymiana zdań (komentarze) jest pod relacją z meczu w Grudziądzu. Mozna się wypowiedzieć...

A ja uwazam, że klęska. Jest wielką sztuką przegrywać od początku meczu sześcioma punktami, mieć ZZ i nie wykorzystać liderów w 7 startach. Ciekawe co teraz wymysli Gawrzyk na wytłumaczenie błędów. Już to widze "nie byliście w parkingu to nie wiecie, a problem jest złożony, ale z trybun i zza klawiatury nie widać".

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#95 Postautor: FREDek » 20 sierpnia 2006, o 23:25

Gelo pisze:
FREDek pisze:Uważam, że 41 punktów to i tak jest spory sukces! Zapraszam na http://www.lubostomicek.pl . Nawet fajna wymiana zdań (komentarze) jest pod relacją z meczu w Grudziądzu. Mozna się wypowiedzieć...

A ja uwazam, że klęska. Jest wielką sztuką przegrywać od początku meczu sześcioma punktami, mieć ZZ i nie wykorzystać liderów w 7 startach. Ciekawe co teraz wymysli Gawrzyk na wytłumaczenie błędów. Już to widze "nie byliście w parkingu to nie wiecie, a problem jest złożony, ale z trybun i zza klawiatury nie widać".

I jeśli tak by napisał, to ma świętą rację! Siedząc przed kompem wszystko wydaje się być banalnie proste... Co do Gawrzyka, to nie widze problemu; skoro czujesz się taki "mocny" by krytykowac to zgłoś się do niego i chłopakowi pomoż! Przecież Ty wiesz dobrze jakich błędów nie powinno się popełniać!? Z drugiej strony, co Ci zawinił Gawrzyk?! On wstawiał zmiany?! On decydował?! A może to on jeździł?!

Nie zrozum mnie źle. Wypraszam sobie komentarze, że jestem "obrońcą uciśnionych", bo... nie jestem! Staram się realnie patrzeć na świat i tak to własnie widzę... najlepszą krytyką jest pokazanie, że umiesz i robisz coś lepiej od człowieka, którego krytykujesz - czyż nie?!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#98 Postautor: Gelo » 21 sierpnia 2006, o 08:25

I jeśli tak by napisał, to ma świętą rację! Siedząc przed kompem wszystko wydaje się być banalnie proste...

Zaraz zaraz - to dla wyrównania szans wszyscy powinni być działaczami? A kto wtedy by kibicował? I odwrotnie.
Co do Gawrzyka, to nie widze problemu; skoro czujesz się taki "mocny" by krytykowac to zgłoś się do niego i chłopakowi pomoż!

Mocny czuję się średnio, bo w tym sporcie nie ma fachowców ze 100 procentową skutecznością. I właśnie to mam do Gawrzyka jezeli Cie to interesuje- odkąd panuje w klubie "siwkowy model bycia" kierownictwo klubu i jego otoczenie sprawia wrażenie, że pozjadali wszystkie rozumy i ostatnią rzeczą jaką im potrzeba to pomoc.
Przecież Ty wiesz dobrze jakich błędów nie powinno się popełniać!? Z drugiej strony, co Ci zawinił Gawrzyk?! On wstawiał zmiany?! On decydował?! A może to on jeździł?!

Oczywiście, że wiem jakie były błędy. A Ty nie wiesz? :shock: Kiedy to wytykałem, Gawrzyk pisał na forum, że tak mialo być.
Nie zrozum mnie źle. Wypraszam sobie komentarze, że jestem "obrońcą uciśnionych", bo... nie jestem! Staram się realnie patrzeć na świat i tak to własnie widzę... najlepszą krytyką jest pokazanie, że umiesz i robisz coś lepiej od człowieka, którego krytykujesz - czyż nie?!

Nie. Ja jestem tylko kibicem i mam gdzieś prowadzenie druzyny. Inaczej byłoby w Lublinie 5 tysięcy kierowników drużyn i menadżerów. Bycie "tylko" kibicem nie oznacza jednak, że nie można mieć swojej opinii na dany temat. Czyż nie?

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#99 Postautor: vadik » 21 sierpnia 2006, o 12:27

RodzyN pisze:No ładnie, ładnie :wink: Szkoda, że Jacuś zawalił w najważniejszych momentach. Do tego jeszcze taśma Knappa, upadek i defekt Tomicka, tylko nie wiadomo na której pozycji, ale zwycięstwo było naprawde blisko :D

Tomicek nie mial upadku tylko deekt na 4pozycji a w pierwszym biegu to Klimek mial upadek nie Tomicek! Jest błąd w wynikach :wink:

piotr76
Senior
Kontakt:

#100 Postautor: piotr76 » 21 sierpnia 2006, o 12:44

Cristiano pisze:

Tomicek nie mial upadku tylko deekt na 4pozycji a w pierwszym biegu to Klimek mial upadek nie Tomicek! Jest błąd w wynikach :wink:

Mi też tak się zdawało ale pewny być nie moge ... nawet w programie tak zapisałem ...