Jacek Rempała
Rempała zajął 8 a nie 9 czy 10 m-ce. Miał tyle samo punktów co Protasiewicz, Baliński i Jędrzejak ale:
7. Protasiewicz - dwa zwycięstwa
8. Rempała - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, lepszy w bezpośrednim pojedynku z Balińskim
9. Baliński - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, gorszy w bezpośrednim pojedynku z Rempałą
10. Jędrzejak - jedno zwycięstwo, jedno drugie miejsce
7. Protasiewicz - dwa zwycięstwa
8. Rempała - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, lepszy w bezpośrednim pojedynku z Balińskim
9. Baliński - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, gorszy w bezpośrednim pojedynku z Rempałą
10. Jędrzejak - jedno zwycięstwo, jedno drugie miejsce
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 02:13 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Koordynatorem rozkładów MPK jest niestety dla pasażerów ktoś innywojtas pisze:O, Meesha ma trzeci fach w reku. Oprocz pracy i koordynatora rozkladu jazdy MPK
Eetam, po prostu "sie wie" takie rzeczyjeszcze arbiter żużlowy
Tu należy się wyjaśnienie dla wojteko - Wojtku wg krzyżówki w Tygodniku Żużlowym (z '93 roku bodajże) "arbiter" to rozwiązanie hasła "arbiter"arbiter (wymienne na "arbiter" ):D![]()
Dobra, koniec OT, czekamy na powrót naszych ludzi z Tarnowa i dokładniejszą relację...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
meridol
Według naszego kochane kurierka lubelskiego Rempala był 8 http://www.kurierlubelski.pl/modules.ph ... &sid=29005 wiec już nie wiem który tak naprawde, może zdobył Mistrza Polski a my o tym nie wiemy 
Sledzio pisze:wiec już nie wiem który tak naprawde, może zdobył Mistrza Polski a my o tym nie wiemy
Åo matko
Przecież wyjaśniłem to parę postów wyżej... Jeśli jednak mi nie wierzysz to może uwierzysz regulaminowi rozgrywek o IMP:
http://www.pzm.pl/regulaminy/k_7/IMP_MIMP.pdf
Art. 736
PS. Ten komentarz ze strony Kuriera to Twój??
Kod: Zaznacz cały
8 ?????? weż kurier jak masz takie bzdury pisac to lepiej wogóle nie pisz ! Rempala zajÄ…l 10 miejsce a nie 8 ! Bylo oglÄ…dać wczoraj relacje na Polsat Sport to byÅ›cie dowiedzieli siÄ™.Åajzy !!!!!!!!!!!! Jak siÄ™ da to go wykasuj, bo siÄ™ chyba nieco oÅ›mieszasz
Nie wszystko co gadają w telewizorze musi być prawdą
-
Danio
To jest właśnie cały Jaca Rempała- w Lesznie potrafił przywozić po 8 pkt w meczu ale równie dobrze zaliczał 1 pkt. Strasznie jeździ w kratkę, dlatego stracił miejsce w składzie i nie jeździł więc zdecydował się przejść do Lublina aby odbudowac się w I lidze myśląc ze w pierwszej trójce najlepszych zawodników znajdzie się a tymczasem czy Rempała mieści się w pierwszej 10
chyba nie??. Lecz wg. mnie on dalej jeździ tak samo, ale skoro on czuje się na siłach aby wrócić znowu do Extraligi- to powodzenia życzę ale efekt będzie taki sam zacznie jeździć w kratkę!!Tylko czy komuś będzie sie to podobało że nie wiadomo kiedy można na takiego zawodnika liczyć? bo akurat wyjdzie jemu mecz albo nie?
Takie glupie pytanie mam, jelsi mial derki Marcina to przepraszam co z umowa z klubem / sponsorami i zobowiazaniami z tego wynikajacymi? Czy Jacek nie mial byc "firmowym" zawodnikiem Bogdanki? To jak sie teraz do tego ma wystepowanie, teoretycznie w barwach Tz Lublin [i Bogdanki jako sponsora], do wystepowania z pokrowcami Marcina i jego sponsorow?
Nie to zebym sie czepial ale to troche dziwne, ze na takiej medialnej duzej imprezie Jacek zaklada pokrowce z innymi sponsorami.
Nie to zebym sie czepial ale to troche dziwne, ze na takiej medialnej duzej imprezie Jacek zaklada pokrowce z innymi sponsorami.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
BR pisze:z tego co w TV widzialem to rekalmy mial swoje, a pod nimi "obcy" motocykl
Sorry to juz nie rozumiem po czym poznal ktos, ze to motocykl M.Rempaly
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
No widac czerwony, widac
Zapewne wiec porzyczyl rame/rame+silnik. To wszystko przez to, ze te kola sa wyjatkowo rzucajace sie w oczy... Jednak 90% zawodnikow ma niekolorowane przednie obrecze 
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
J. Robipała:
A to ciul sakramencki, łach z grójca, swoich już nie może...Żeby mu koza dupy dała
Proponuje transparencik ze specjalnÄ… dedykacjÄ…
"Chciałbym pozdrowić obecnych na zawodach kibiców leszczyńskich, byłem bardzo zżyty z leszczyńską publicznością..."
A to ciul sakramencki, łach z grójca, swoich już nie może...Żeby mu koza dupy dała
Proponuje transparencik ze specjalnÄ… dedykacjÄ…
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 22:05 przez WÄ…ski_Stecyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

I ten w/w. cytat na transparencie
Niech się Jaca wali, to Leszna niech wraca, jak tu ,mu doping nie pasuje, mało kto pojechał bo nikt nie liczył na jego dobry wystep
Jurek i jego V miejsce jeszcze przez wieki nie będzie pobite......
* Liczysz na doping lubelskich kibiców?
– ByÅ‚oby mi bardzo miÅ‚o. Przecież jadÄ™ w barwach Lublina, w plastronie TÅ» Sipma Lublin. JeÅ›li udaÅ‚oby mi siÄ™ zrobić jakiÅ› dobry wynik, byÅ‚by to jakiÅ› sympatyczny rozdziaÅ‚ i nowe osiÄ…gniÄ™cie w historii lubelskiego klubu. Mam nadziejÄ™, że kibice z Lublina wspomogÄ… mnie swoim dopingiem.
Jurek i jego V miejsce jeszcze przez wieki nie będzie pobite......
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 22:03 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.