Jacek Rempała

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#301 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2006, o 21:49

Rempała zajął 8 a nie 9 czy 10 m-ce. Miał tyle samo punktów co Protasiewicz, Baliński i Jędrzejak ale:

7. Protasiewicz - dwa zwycięstwa
8. Rempała - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, lepszy w bezpośrednim pojedynku z Balińskim
9. Baliński - jedno zwycięstwo, dwa drugie m-ca, gorszy w bezpośrednim pojedynku z Rempałą
10. Jędrzejak - jedno zwycięstwo, jedno drugie miejsce
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 02:13 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#302 Postautor: wojtas » 15 sierpnia 2006, o 22:34

O, Meesha ma trzeci fach w reku. Oprocz pracy i koordynatora rozkladu jazdy MPK jeszcze arbiter żużlowy (wymienne na "arbiter" - nie mylic z "sedzia"):D :wink:
Obrazek

wojteko
Senior

#303 Postautor: wojteko » 15 sierpnia 2006, o 22:44

wojtas pisze: nie mylic z "sedzia"):D :wink:

tak tak..... ulubieniec meeshy to Banasiak :wink: :D pzdr i sorry za OT

meesha
Trener
Kontakt:

#304 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2006, o 22:56

wojtas pisze:O, Meesha ma trzeci fach w reku. Oprocz pracy i koordynatora rozkladu jazdy MPK
Koordynatorem rozkładów MPK jest niestety dla pasażerów ktoś inny :twisted: Ja tylko uczę się tych rozkładów na pamięć :lol: :wink:
jeszcze arbiter żużlowy
Eetam, po prostu "sie wie" takie rzeczy :wink: O ile oczywiście Główna Kompromitacja Sportu Żużlowego nie zmieniła znów czegoś w przepisach dot. ustalania kolejności w zawodach indywidualnych :roll: A znając to towarzystwo mogło tak być :evil:

arbiter (wymienne na "arbiter" ):D :wink:
Tu należy się wyjaśnienie dla wojteko - Wojtku wg krzyżówki w Tygodniku Żużlowym (z '93 roku bodajże) "arbiter" to rozwiązanie hasła "arbiter" :lol:

Dobra, koniec OT, czekamy na powrót naszych ludzi z Tarnowa i dokładniejszą relację...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

meridol

#305 Postautor: meridol » 15 sierpnia 2006, o 23:06

a czy Jacek nie jechal czasem na motocyklu Marcina? tak po za tym to wychodzi na to ze jemu zalezy na jezdzie w Lublinie jak mnie na tym zeby gollob byl mistrzem Polski!!! jak chce i sie zmotywuje to potrafi wygrac, ale jedzie w lidze to miernota...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#306 Postautor: Sledzio » 16 sierpnia 2006, o 01:46

Według naszego kochane kurierka lubelskiego Rempala był 8 http://www.kurierlubelski.pl/modules.ph ... &sid=29005 wiec już nie wiem który tak naprawde, może zdobył Mistrza Polski a my o tym nie wiemy :P

meesha
Trener
Kontakt:

#307 Postautor: meesha » 16 sierpnia 2006, o 02:11

Sledzio pisze:wiec już nie wiem który tak naprawde, może zdobył Mistrza Polski a my o tym nie wiemy

Ło matko :roll:

Przecież wyjaśniłem to parę postów wyżej... Jeśli jednak mi nie wierzysz to może uwierzysz regulaminowi rozgrywek o IMP:

http://www.pzm.pl/regulaminy/k_7/IMP_MIMP.pdf

Art. 736

PS. Ten komentarz ze strony Kuriera to Twój??

Kod: Zaznacz cały

8 ?????? weż kurier jak masz takie bzdury pisac to lepiej wogóle nie pisz ! Rempala zająl 10 miejsce a nie 8 ! Bylo oglądać wczoraj relacje na Polsat Sport to byście dowiedzieli się.Łajzy !!!!!!!!!!!!

Jak się da to go wykasuj, bo się chyba nieco ośmieszasz :D :P
Nie wszystko co gadają w telewizorze musi być prawdą :twisted:

Danio

#309 Postautor: Danio » 16 sierpnia 2006, o 08:30

To jest właśnie cały Jaca Rempała- w Lesznie potrafił przywozić po 8 pkt w meczu ale równie dobrze zaliczał 1 pkt. Strasznie jeździ w kratkę, dlatego stracił miejsce w składzie i nie jeździł więc zdecydował się przejść do Lublina aby odbudowac się w I lidze myśląc ze w pierwszej trójce najlepszych zawodników znajdzie się a tymczasem czy Rempała mieści się w pierwszej 10 :?: chyba nie??. Lecz wg. mnie on dalej jeździ tak samo, ale skoro on czuje się na siłach aby wrócić znowu do Extraligi- to powodzenia życzę ale efekt będzie taki sam zacznie jeździć w kratkę!!Tylko czy komuś będzie sie to podobało że nie wiadomo kiedy można na takiego zawodnika liczyć? bo akurat wyjdzie jemu mecz albo nie?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#310 Postautor: mikas » 16 sierpnia 2006, o 11:52

Kiry pisze:Tak wogóle to wydawało mi się że jeździł na motocyklu Marcina, może ktoś cos tu dopowie z naocznych świadków.

Nie wiem jak wygldają motory Marcina, ale jeden z kibiców z Tarnowa po zawodach twierdził to samo :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#311 Postautor: Hans » 16 sierpnia 2006, o 13:26

Zgadza się porównałem, obydwa motocykle i nie wydaję mi się, aby jacek jeździł na swoim sprzecie. To był motocykl Marcina, przecież Jaca oszczedał swoje najlepsze motocykle na ligę angielską i grudziądz :D :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#313 Postautor: bkapusta » 16 sierpnia 2006, o 15:20

Takie glupie pytanie mam, jelsi mial derki Marcina to przepraszam co z umowa z klubem / sponsorami i zobowiazaniami z tego wynikajacymi? Czy Jacek nie mial byc "firmowym" zawodnikiem Bogdanki? To jak sie teraz do tego ma wystepowanie, teoretycznie w barwach Tz Lublin [i Bogdanki jako sponsora], do wystepowania z pokrowcami Marcina i jego sponsorow? :P

Nie to zebym sie czepial ale to troche dziwne, ze na takiej medialnej duzej imprezie Jacek zaklada pokrowce z innymi sponsorami.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

BR
Senior

#315 Postautor: BR » 16 sierpnia 2006, o 15:39

z tego co w TV widzialem to rekalmy mial swoje, a pod nimi "obcy" motocykl

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#316 Postautor: grzesieck » 16 sierpnia 2006, o 15:44

jak ogladalem zawody na zywo w Tarnowie to wydawalo mi sie, ze Jacek jezdzil z "bogdankowymi" derkami...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#318 Postautor: bkapusta » 16 sierpnia 2006, o 15:46

BR pisze:z tego co w TV widzialem to rekalmy mial swoje, a pod nimi "obcy" motocykl

Sorry to juz nie rozumiem po czym poznal ktos, ze to motocykl M.Rempaly ;-) Jak poza derkami/reklamami mozna poznac czyj jest czyj? A zwlaszcza podziwiam jesli ktos mimo "bogdankowych" reklam na oko ocenil, ze to motocykl Marcina :P
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#319 Postautor: K.A.M.I.L. » 16 sierpnia 2006, o 15:48

Ja tam widziałem, że koła miał czerwone tak jak ma Marcin. Jacek z takimi nie jeździł, a derki miał Bogdanki.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

BR
Senior

#320 Postautor: BR » 16 sierpnia 2006, o 15:49

bo blotnikach i wypelnieniu kola
wczesniej takich kolorow nie widzialem u Jacka

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#321 Postautor: grzesieck » 16 sierpnia 2006, o 15:55

http://www.unia.tarnow.pl/index/galerie/26/2/

drugie zdjecie, BR ma racje jak widac
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#322 Postautor: bkapusta » 16 sierpnia 2006, o 16:00

No widac czerwony, widac :) Zapewne wiec porzyczyl rame/rame+silnik. To wszystko przez to, ze te kola sa wyjatkowo rzucajace sie w oczy... Jednak 90% zawodnikow ma niekolorowane przednie obrecze :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#323 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 16 sierpnia 2006, o 21:14

J. Robipała:
"Chciałbym pozdrowić obecnych na zawodach kibiców leszczyńskich, byłem bardzo zżyty z leszczyńską publicznością..."

A to ciul sakramencki, łach z grójca, swoich już nie może...Żeby mu koza dupy dała
Proponuje transparencik ze specjalnÄ… dedykacjÄ… :twisted:
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 22:05 przez WÄ…ski_Stecyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#324 Postautor: Hans » 16 sierpnia 2006, o 22:01

I ten w/w. cytat na transparencie :cry: Niech się Jaca wali, to Leszna niech wraca, jak tu ,mu doping nie pasuje, mało kto pojechał bo nikt nie liczył na jego dobry wystep :wink:

* Liczysz na doping lubelskich kibiców?

– ByÅ‚oby mi bardzo miÅ‚o. Przecież jadÄ™ w barwach Lublina, w plastronie TÅ» Sipma Lublin. JeÅ›li udaÅ‚oby mi siÄ™ zrobić jakiÅ› dobry wynik, byÅ‚by to jakiÅ› sympatyczny rozdziaÅ‚ i nowe osiÄ…gniÄ™cie w historii lubelskiego klubu. Mam nadziejÄ™, że kibice z Lublina wspomogÄ… mnie swoim dopingiem.

Jurek i jego V miejsce jeszcze przez wieki nie będzie pobite...... :wink:
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 22:03 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#325 Postautor: grzesieck » 16 sierpnia 2006, o 22:03

kurwa co za burak! mnie przez tego buca gardlo boli a ten pozdrawia leszczynskich kibicow!?
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, o 22:19 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM