7 urodziny forum
Hehe nie no juz 4 lata katujemy sibie nawzajem na tym forum
Dzieki wszystkim forumowiczom, zwlaszcza tym ktorzy sa tutaj [prawie] od poczatku
Mam nadzieje, ze kolejne 4 lata beda jeszcze lepsze i uda nam sie wciagu nich swietowac podobne sukcesy jak w pierwszej 4latce [ awans
].
Pozdrawiam
Dzieki wszystkim forumowiczom, zwlaszcza tym ktorzy sa tutaj [prawie] od poczatku
Mam nadzieje, ze kolejne 4 lata beda jeszcze lepsze i uda nam sie wciagu nich swietowac podobne sukcesy jak w pierwszej 4latce [ awans
Pozdrawiam
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
zachęcam do pomocy. Być może nasi żuzlowcy zaczną się lepiej spisywać....
to jeśli administrator nie ma czasu na aktualizowanie stronki o wyniki naszych w ligach zagranicznych itp to niech podzieli się z kimś obowiązkami bo nasza stronka w porównaniu ze stronką drużyn z Ostrowa czy Zielonki pozostaje daleko z tyłu.
To fakt. Narzekajacych jest duzo a o ile pamietam propozycja wspolpracy jeszcze chyba zadna nie padla
Co nie zmienia faktu, ze stronie brakuje troche aktualnosci
)) Ktos mlody, zdolny ma wakacje i chce sie poswiecic dla dobra ogolu?
))
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:E jakby jakis student informatyki zrobil profesjonalnie ta strone to zyskalby cenne doswiadczenie oraz wpis do CV
broń Panie Boże przed takimi znawcami!!!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
kilar pisze:Gawrzyk pisze:dokladniem taki jest plan od niepamietnych czasow. Tylko, że tych ktosiów brakuje. Jesteś chętny?
jak sypnecie sara, to sie na pewno ktos znajdzie
No tak Gawrzyk i Shack to mają obowiązek robić wszystko za darmo a innym to jeszcze niech zapłacą
Zdjęcia też Ci sie miło ogląda z różnych zawodów a zapłaciłeś kiedykolwiek Shackowi za jego pracę albo chociażby zwróciłeś koszty podróży za relacje z meczów wyjazdowych
Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty. Uświadomcie sobie wreszcie że prowadzenie strony i forum to jest tylko i wyłącznie dobra wola chłopaków i nie mają z tego żadnych korzyści a raczej do tego dokładają, jak ktoś potrafi zrobić to lepiej to droga wolna. Już jakis czas temu pewne osoby próbowały sie tym zając i jak do tej pory nie możemy się na tą zapowiadaną konkurencyjną stronę doczekać.
Ehhh jak ja nienawidze takiego polactwa
No ale nic 4 lata za nami. Forum przetrwało tyle kryzysów to i przetrwa jeszcze nie jeden
Byle chłopaki nie mieli juz więcej głupich myśli o jego zamknięciu
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To ja mam propozycje aby na naszej stronie wspolnymi silami pojawil sie tekst o wystepach Antonina Kaspera w barwach Motoru Lublin, statystyki opracowane juz wklejal meesha, teraz jeszcze troche wspomnien z jego wsytepow w Lublinie i moze powstac ciekawy tekst o zawodniku ktory wpisal sie w historii naszego klubu chociazby przez znaczny udzial w najwiekszym sukcesie Motoru Lublin jakim bylo vice-mistrzostwo DMP.mikas pisze:Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Obawiam sie ze w tej chwili potrzebuje tez pomocy osob ktore lepiej pamietaja wystepy Czecha na naszym torze, jak debiutował w naszych barwach mialem 9 lat, moze sa osoby ktore byly starsze i lepiej pamietaja pewne szczegoly i zechca sie podzielic swoimi wspomnieniami. Ten temat nie przetreminuje sie, taki tekst moze nawet powstac po zakonczeniu obecnego sezonu.
W roku 1990 w Kurierze Lubelskim (najprawdopodobniej) ukazał się tekst zaczynający się od słów
"Operatywność działaczy lubeslkiego Motoru sprawiła, że z prawdopodobieństwem sięgającym 99% w barwach I-ligowej drużyny żużlowej wystartują dwaj znani w żużlowym światku rezprezentanci Czechosłowacji Roman Matousek i Antonin Kasper"
To chyba pierwsza wzmianka o Kasperze w naszych barwach.
Tytuł po meczu 14.04.1990 - Motor - Falubaz
Przegląd Sportowy "W Lublinie:Anton Kasper kolejnym ulubieńcem"
Cyt.".......a pierwsze skrzypce grał Czechosłowak Anton Kasper, który efektowną jazdą zjednał sobie lubelskich sympatykó czarnego toru"
Tytuł po meczu 29.04.1990 - Motor - Stal Rzeszów
Kurier Lubelski ""Antek" Kasper superstar!"
Piękne czasy.
"Operatywność działaczy lubeslkiego Motoru sprawiła, że z prawdopodobieństwem sięgającym 99% w barwach I-ligowej drużyny żużlowej wystartują dwaj znani w żużlowym światku rezprezentanci Czechosłowacji Roman Matousek i Antonin Kasper"
To chyba pierwsza wzmianka o Kasperze w naszych barwach.
Tytuł po meczu 14.04.1990 - Motor - Falubaz
Przegląd Sportowy "W Lublinie:Anton Kasper kolejnym ulubieńcem"
Cyt.".......a pierwsze skrzypce grał Czechosłowak Anton Kasper, który efektowną jazdą zjednał sobie lubelskich sympatykó czarnego toru"
Tytuł po meczu 29.04.1990 - Motor - Stal Rzeszów
Kurier Lubelski ""Antek" Kasper superstar!"
Piękne czasy.
Poziom strony poziomem naszej drużyny !!!!!!
Niestety trudno się nie zgodzić z tą opinią poziom forum robi sie czasem żenujący. Kiedyś z przyjemnością czytałem opinie niektórych forumowiczów, którzy zniknęli z tego forum np. Lucky. Teraz mam nieodparte wrażenie, że to forum kisi się we własnym sosie tzn. jest grupka stałych klikaczy - czytaj nabijaczy postów, którym się wydaje, że są najmądrzejsi na tym forum bo wiedzę swoją czerpią ze....speedrowera
Jesli jest ku temu wola to ja (mlody, zdolny, ambitny)
takie rzeczy jak relacje z meczow, opisy wystepow stranieri czy tym podobne pierdoly pisac na stronke moge, calkiem z checia
O ile moja wesola kandydatura zostanie rozpatrzona pomyslnie, to Gawrzyk lub Shack, dajcie mi znac na GG (5689470) lub na komorke (numer na forum FK
), chociaz najlepiej by bylo pogadac na ten temat na zywo 
O ile moja wesola kandydatura zostanie rozpatrzona pomyslnie, to Gawrzyk lub Shack, dajcie mi znac na GG (5689470) lub na komorke (numer na forum FK

Podobnie z resztÄ… mogÄ™ i ja
Już jeden mój artykuł przesłałem Gawrzykowi na próbę, jak się spodoba mogę pisać dalej, opisy wszelkich zawodow jakie się odbywają na lubelskim torze, moje gg jest znane

Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2006, o 16:32 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.