7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
MARKO

#451 Postautor: MARKO » 10 sierpnia 2006, o 00:07

Poziom strony poziomem naszej drużyny !!!!!! :cry:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#453 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 09:59

Hehe nie no juz 4 lata katujemy sibie nawzajem na tym forum ;-)

Dzieki wszystkim forumowiczom, zwlaszcza tym ktorzy sa tutaj [prawie] od poczatku ;-)

Mam nadzieje, ze kolejne 4 lata beda jeszcze lepsze i uda nam sie wciagu nich swietowac podobne sukcesy jak w pierwszej 4latce [ awans :P ].

Pozdrawiam
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#454 Postautor: Pietter » 10 sierpnia 2006, o 10:54

zachęcam do pomocy. Być może nasi żuzlowcy zaczną się lepiej spisywać....

to jeśli administrator nie ma czasu na aktualizowanie stronki o wyniki naszych w ligach zagranicznych itp to niech podzieli się z kimś obowiązkami bo nasza stronka w porównaniu ze stronką drużyn z Ostrowa czy Zielonki pozostaje daleko z tyłu.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#455 Postautor: Hans » 10 sierpnia 2006, o 10:58

Tabela i najbliższe zawody na lubelskim torze też nie są zaaktualizowane, zarząd klubu zresztą też :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#457 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 11:12

To fakt. Narzekajacych jest duzo a o ile pamietam propozycja wspolpracy jeszcze chyba zadna nie padla ;-) Co nie zmienia faktu, ze stronie brakuje troche aktualnosci ;-))) Ktos mlody, zdolny ma wakacje i chce sie poswiecic dla dobra ogolu? ;-)))
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#459 Postautor: kilar » 10 sierpnia 2006, o 11:29

Gawrzyk pisze:dokladniem taki jest plan od niepamietnych czasow. Tylko, że tych ktosiów brakuje. Jesteś chętny?

jak sypnecie sara, to sie na pewno ktos znajdzie

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#460 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 11:34

E jakby jakis student informatyki zrobil profesjonalnie ta strone to zyskalby cenne doswiadczenie oraz wpis do CV ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#461 Postautor: ravajas » 10 sierpnia 2006, o 11:42

bkapusta pisze:E jakby jakis student informatyki zrobil profesjonalnie ta strone to zyskalby cenne doswiadczenie oraz wpis do CV ;-)

broń Panie Boże przed takimi znawcami!!!
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#462 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 11:51

Ravajas uczulony na studentow ? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#463 Postautor: mikas » 10 sierpnia 2006, o 12:07

kilar pisze:
Gawrzyk pisze:dokladniem taki jest plan od niepamietnych czasow. Tylko, że tych ktosiów brakuje. Jesteś chętny?

jak sypnecie sara, to sie na pewno ktos znajdzie

No tak Gawrzyk i Shack to mają obowiązek robić wszystko za darmo a innym to jeszcze niech zapłacą :roll:
Zdjęcia też Ci sie miło ogląda z różnych zawodów a zapłaciłeś kiedykolwiek Shackowi za jego pracę albo chociażby zwróciłeś koszty podróży za relacje z meczów wyjazdowych :?:
Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty. Uświadomcie sobie wreszcie że prowadzenie strony i forum to jest tylko i wyłącznie dobra wola chłopaków i nie mają z tego żadnych korzyści a raczej do tego dokładają, jak ktoś potrafi zrobić to lepiej to droga wolna. Już jakis czas temu pewne osoby próbowały sie tym zając i jak do tej pory nie możemy się na tą zapowiadaną konkurencyjną stronę doczekać.
Ehhh jak ja nienawidze takiego polactwa :evil:

No ale nic 4 lata za nami. Forum przetrwało tyle kryzysów to i przetrwa jeszcze nie jeden ;)
Byle chłopaki nie mieli juz więcej głupich myśli o jego zamknięciu ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#465 Postautor: Koper » 10 sierpnia 2006, o 12:37

mikas pisze:Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty.
To ja mam propozycje aby na naszej stronie wspolnymi silami pojawil sie tekst o wystepach Antonina Kaspera w barwach Motoru Lublin, statystyki opracowane juz wklejal meesha, teraz jeszcze troche wspomnien z jego wsytepow w Lublinie i moze powstac ciekawy tekst o zawodniku ktory wpisal sie w historii naszego klubu chociazby przez znaczny udzial w najwiekszym sukcesie Motoru Lublin jakim bylo vice-mistrzostwo DMP.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#466 Postautor: mikas » 10 sierpnia 2006, o 12:39

No to zaczynaj...
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#467 Postautor: Koper » 10 sierpnia 2006, o 12:52

Obawiam sie ze w tej chwili potrzebuje tez pomocy osob ktore lepiej pamietaja wystepy Czecha na naszym torze, jak debiutował w naszych barwach mialem 9 lat, moze sa osoby ktore byly starsze i lepiej pamietaja pewne szczegoly i zechca sie podzielic swoimi wspomnieniami. Ten temat nie przetreminuje sie, taki tekst moze nawet powstac po zakonczeniu obecnego sezonu.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#468 Postautor: Hans » 10 sierpnia 2006, o 14:32

Napisałem tekst na temat: Podsumowanie rundy zasadniczej w wykonaniu TŻ Lublin. Wyślę go Gawrzykowi na maila, jeżeli się spodoba niech umieści go na stronie a jeżeli nie niech poprawi to co mu się nie podoba i też wklei :D

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#469 Postautor: DonKamizi » 10 sierpnia 2006, o 14:43

W roku 1990 w Kurierze Lubelskim (najprawdopodobniej) ukazał się tekst zaczynający się od słów
"Operatywność działaczy lubeslkiego Motoru sprawiła, że z prawdopodobieństwem sięgającym 99% w barwach I-ligowej drużyny żużlowej wystartują dwaj znani w żużlowym światku rezprezentanci Czechosłowacji Roman Matousek i Antonin Kasper"

To chyba pierwsza wzmianka o Kasperze w naszych barwach.

Tytuł po meczu 14.04.1990 - Motor - Falubaz
Przegląd Sportowy "W Lublinie:Anton Kasper kolejnym ulubieńcem"
Cyt.".......a pierwsze skrzypce grał Czechosłowak Anton Kasper, który efektowną jazdą zjednał sobie lubelskich sympatykó czarnego toru"

Tytuł po meczu 29.04.1990 - Motor - Stal Rzeszów
Kurier Lubelski ""Antek" Kasper superstar!"

Piękne czasy.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Snack

#470 Postautor: Snack » 10 sierpnia 2006, o 15:50

Poziom strony poziomem naszej drużyny !!!!!!

Niestety trudno się nie zgodzić z tą opinią poziom forum robi sie czasem żenujący. Kiedyś z przyjemnością czytałem opinie niektórych forumowiczów, którzy zniknęli z tego forum np. Lucky. Teraz mam nieodparte wrażenie, że to forum kisi się we własnym sosie tzn. jest grupka stałych klikaczy - czytaj nabijaczy postów, którym się wydaje, że są najmądrzejsi na tym forum bo wiedzę swoją czerpią ze....speedrowera :lol: A te teksty obrażające inne miasta (czytaj Rzeszów) i jego mieszkańców świadczą o poziomie intelektualnym ich autorów. Tak dla porządku proponuję prześledzić tabelę ligi I i II i zobaczyć gdzie jest Rzeszów a gdzie my i może się okazać, że te znienawidzone "Józki" to nie takie zad..ie a Lublin nie taka metropolia jak się niektórym wydaje.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#471 Postautor: wojtas » 10 sierpnia 2006, o 16:02

Jesli jest ku temu wola to ja (mlody, zdolny, ambitny) :wink: takie rzeczy jak relacje z meczow, opisy wystepow stranieri czy tym podobne pierdoly pisac na stronke moge, calkiem z checia :)

O ile moja wesola kandydatura zostanie rozpatrzona pomyslnie, to Gawrzyk lub Shack, dajcie mi znac na GG (5689470) lub na komorke (numer na forum FK :wink:), chociaz najlepiej by bylo pogadac na ten temat na zywo :)
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#472 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 16:04

O wojtas sluszna decyzja :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#473 Postautor: wojtas » 10 sierpnia 2006, o 16:09

No no. Nie chce nic mowic ale jakis mecenas - konsultant by sie przydal rowniez :wink: :)

EDIT I jeszcze z takim avatarem :shock: :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#474 Postautor: Hans » 10 sierpnia 2006, o 16:29

Podobnie z resztą mogę i ja :D Już jeden mój artykuł przesłałem Gawrzykowi na próbę, jak się spodoba mogę pisać dalej, opisy wszelkich zawodow jakie się odbywają na lubelskim torze, moje gg jest znane :wink: :D
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2006, o 16:32 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#475 Postautor: bkapusta » 10 sierpnia 2006, o 16:32

wojtas pisze:No no. Nie chce nic mowic ale jakis mecenas - konsultant by sie przydal rowniez :wink: :)

EDIT I jeszcze z takim avatarem :shock: :D

Nowa praca 8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,